luni, 16 martie 2020

Coronavirus: Film Now, în pachetul digital de bază. Freesat prelungește datele de expirare ale cartelelor. Televiziunea Canal +, transmisie necriptată prin satelit.

Televiziunea Canal + a anunțat astăzi trecerea temporară la transmisia FTA (necriptată). Deși nu există un comunicat oficial, ci doar mesajul afișat astăzi în transmisia tv și anunțul lui Maxime Saada (președintele grupului Canal+) pe contul său de Twitter, probabil este o motivație în plus pentru a ține telespectatorii acasă din cauza epidemiei de coronavirus. În ceea ce privește abonații, aceștia vor avea acces la canalele Cinéma, Séries, Jeunesse și Documentaires (vor fi mutate temporar în pachetul de bază). Gratuitatea va fi până pe 15 aprilie 2020.

Mesajul privind decriptarea temporară a televiziunii Canal +  (mesajul nu se referă la toate canalele grupului Canal+, ci doar la această televiziune cu denumire omonimă) este însoțit de un logo tricolor, care sugerează că televiziunea este solidară cu efortul colectiv și participă la susținerea moralului țării. Pentru a limita răspândirea coronavirusului, populația a fost rugată de mediul medical să stea acasă câteva săptămâni și să se plimbe pe afară doar pentru problemele foarte importante.

Nu se specifică exact ce înseamnă accesul pentru abonati la toate canalele „Cinéma, Séries, Jeunesse și Documentaires” și nici dacă se referă doar la toate canalele grupului sau și la cele furnizate de parteneri. În orice caz, accesul a fost confirmat pe "toate receptoarele". Mai jos este anunțul lui Maxime Saada (președintele grupului Canal+) pe contul oficial de Twitter.

Cea mai scumpă ofertă a Canal + include mai multe canale de sport (BeIn Sports, Foot +, Eurosport, Auto Moto), dar și conținut de la parteneri. Aceste canale nu sunt clar identificate în anunț. Nu se menționează nimic despre canalele sportive, de exemplu. Cu toate acestea, din cauza coronavirusului, un număr foarte mare de evenimente sportive sunt anulate sau amânate, deci interesul pentru a viziona aceste canale de sport este mai mic acum.

Și grupul Orange Franța a anunțat că va oferi acces gratuit la mai multe canale, dar numai abonaților săi. Operatorul va oferi gratuit (începând de mâine până pe 31 martie) tuturor clienților metropolitani, prin intermediul receptorelor, cele 4 canale OCS (OCS Max, OCS City, OCS Choc și OCS Géants) și 5 canale pentru adolescenți (Boomerang, Tiji , Boing, Toonami și Canal J).

În țara noastră, operatorul DTH Freesat România a anunțat oficial că, pentru a limita deplasările la banca în vederea prelungirii abonamentului Freesat, toate cartelele cu datele de expirare cuprinse între 1 martie 2020 și 30 aprilie 2020 vor fi prelungite până la 30 mai 2020 inclusiv.

Deși nu a prezentat un comunicat oficial, dar posibil tot datorita unei motivații similare cu cea a Canal+, RCS RDS a inclus televiziunea Film Now (probabil tot temporar) în pachetul DVB-C digital de bază. Postul de filme al RCS RDS nu este însă accesibil în aplicația Digi Online fără plata extraoptiunii Film Now.

UPDATE 20 martie 2020: CSA a intervenit pentru a forța Canal+ să revină la emisia criptată, din cauză că autoritatea de reglementare a mass-mediei a primit plângeri de la canalele comerciale TF1 și M6, acuzând Canal+ de concurență neloială. CSA a transmis trustului Canal+ că trebuie să revină la emisia criptată până cel mai târziu pe 31 martie 2020, cu 15 zile mai devreme decât era planificat inițial.


17 comentarii despre subiectul „Coronavirus: Film Now, în pachetul digital de bază. Freesat prelungește datele de expirare ale cartelelor. Televiziunea Canal +, transmisie necriptată prin satelit. ”:
Anonim

un lucru bun asteptam savedem sii hbo sii cinemax gratuit poate noi programe noi la digi

Anonim

Pai activeaza maxpack ca-l si gratuit 2 luni, după care poti renunta la extraoptiune

Anonim

Poate dau la liber si Digi4K, ca este tot postul lor.

Florin

Bravo DIGI RO, sunteți printre cei mai buni de pe piața audiovizualului.

Victor55555

Pe satelit Astra 19,2 E,toate posturile Canal+ sunt codate.

HD Satelit România

E vorba să fie la liber doar televiziunea Canal+ (adică doar una), nu și celelalte din grilă. Acum însă este codată și aceasta pe Astra 19,2 Est, nu știu de ce. Aseară când am publicat știrea, am verificat și era la liber. Chiar am capturat și publicat imagini în articol. Sunt realizate chiar de pe acest satelit. Poate acum oferă stream-ul necodat al Canal+ pe alt satelit ori pe altă frecvență sau poate s-au razgandit în privința transmisiei FTA prin satelit și oferă la liber prin alte medii de transmisie.

Unknown

Nu merge nimic nici un canal + pe 19.2 est.hmmm chiar are ciudat sa emită fta ditamai grupul.

Anonim

Scrie Canal+. E vorba de televiziunea Canal+, nu de toate televiziunile grupului Canal+.

DTH Fan

Este mesaj oficial al lui Maxime Saada, CEO al Canal+, ca va fi postul tv Canal+ la liber:

https://twitter.com/maxsaada

M-ar mira sa nu se țină de cuvânt decât pentru o seară. Aseară mergea, am verificat eu, m-am mirat când ați scris că nu mai e Canal+ decodat.

HD Satelit România

Am actualizat știrea cu o imagine a comunicatului Canal+. La satelit este menționat Orange, desigur din Franța.

Anonim

Vad ca scrie 6 canale in comunicat. Si Orange Franta pe satelit e chiar la 19,2 grade, deci ar trebui sa fie la liber.

HD Satelit România

Găsiți o mulțime de comentarii la comunicat, mulți reclamă ca încă nu le funcționează canalul/canalele:

https://assistance.canalplus.com/questions/2263324-canal-clair-box

Anonim

salut ! din câte se aude promoția la digi cu programul film now este de 2-4 săptămâni în funcție de cum evoluează epidemia/pandemia de cov19 și de azi este la liber și pe DTH, inclusiv și pachetul maghiar...

Anonim

Eu cred ca ca FilmNow o sa fie inclus in abonamentul de bază. Mai baga 2-3 posturi, măresc abonamentul la 40 lei si au rezolvat problema. Si asa Digi are cel mai ieftin abonament la cablu tv digital si posturile cele mai bune.

Anonim

Acum e la liber Canal+ pe Astra 19,2 Est, am verificat la ora 9:10.

ALIN29

Nu o sa fie la liber in aplicatia Digi Online postul Film Now deoarece trebuie sa ai optiune activa ca sa-l poti viziona

Anonim

Radiodifuzorul public France Télévisions a solicitat operatorului de televiziune cu plată Canal + o compensație financiară după ce grupul a decis să decripteze canalele sale de televiziune cu plata pe toate receptoarele clienților în ultimele două săptămâni ale lunii martie, potrivit reportajelor franceze.

În lumina pandemiei Covid-19, Canal + le-a oferit telespectatorilor acces la filme noi și recente, care ar fi trebuit, în mod normal, să fie limitat doar la abonații săi, cu încălcarea ferestrei de difuzare și a publicului potențial.
.
În consecință, France Télévisions a denunțat proiecția de filme pentru care Canal + nu deține drepturile TV FTA, căutând „reparații financiare pentru prejudiciul cauzat și o încălcare deliberată a drepturilor sale”.

France Télévisions menționează titluri precum Venise n'est pas en Italie, care a atras 1,67 milioane de spectatori (6,5% cota de audiență). France Télévisions estimează cota sa de prim-time a fost redusă cu 880.000 de spectatori.

Emisiunea Canal + din Tanguy, coprodusă cu M6, a atras 1.867 milioane de spectatori. M6 a investit 2,3 milioane EUR pentru a asigura fereastra TDT gratuită începând cu 2021.

În Franța, fereastra de difuzare inițială specifică faptul că televiziunile FTA trebuie să aștepte 22 de luni înainte de a putea difuza filmele pe care le-au cofinanțat, în timp ce fereastra Canal + se deschide la opt luni de la lansarea în cinematografe.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile