marți, 24 martie 2020

Societatea comercială Focus Sat România va fi înlocuită în contracte cu UPC DTH

Clienții Focus Sat au primit o notificare prin care sunt anunțați că, începând din 1 aprilie 2020, societatea Focus Sat România SA va fi înlocuită în contracte cu societatea UPC DTH S.à r.l.

"Anul 2019 a marcat un moment de cotitură pentru Focus Sat. Am devenit parte integrantă a M7 Group, unul dintre cei mai mari furnizori din Europa de servicii tv prin protocol IP și satelit. Am lansat o nouă identitate vizuală. Noul branding Focus Sat în culorile vibrante roșu și albastru de la M7 Group și-a întâmpinat clienții și partenerii cu o imagine și o siglă nouă. Am lansat servicii noi, experiențe inedite de a trăi televiziunea.

Începutul anului 2020 aduce o importantă modificare contractuală. Vă informăm că, începând cu data de 1 aprilie anul curent, societatea Focus Sat Romania S.A. va fi înlocuită de societatea UPC DTH S.à r.l. cu sediul în Marele Ducat de Luxemburg (...), înmatriculată la Registrul Comerțului din Luxemburg (...), în calitate de parte contractantă în contractul încheiat cu dumneavoastră privind furnizarea serviciilor de programe audiovizuale sau a altor servicii similare în tehnologie DTH.

Această modificare nu are niciun fel de efect asupra celorlalte condiții contractuale și nici nu afectează în vreun fel structura ofertei Focus Sat (grilă, pachete de programe, prețuri).

În cazul în care nu sunteți de acord cu această modificare, aveți dreptul de a denunța unilateral contractul privind furnizarea serviciilor de programe audiovizuale în termen de 30 zile de la data primirii prezentei notificări, fără plata niciunei penalități sau despăgubiri", se mai arată în notificare.


UPDATE 25 martie 2020: Focus Sat a început să ofere în custodie sau pentru achiziție CAM-uri CI+. Detalii găsiți AICI.

UPDATE 8 iulie 2020: Focus Sat: "Denumirea legală a companiei de care aparține brandul Focus Sat s-a schimbat în Canal+ Luxembourg S.à.r.l". Detalii găsiți AICI.


5 comentarii despre subiectul „Societatea comercială Focus Sat România va fi înlocuită în contracte cu UPC DTH”:
Unknown

Ups devine vodafone,focus devine ups....hai ca este nebunie...." sa traim bine!"

Anonim

UPC, nu UPS. Da. Așa este. Au fost vândute. Separat.

Armand Daniel

UPC DTH nu are nici o legatura cu UPC Romania sau UPC Direct :)

Marius

În afară de aplicația Live TV care la concurență exista deja de multă vreme, nu știu ce alte ”servicii noi” sau ”experiențe inedite de a trăi televiziunea” au lansat. Cu roșu și albastru vibrant nu aduni clienți.

Anonim

Aplicatia e foarte buna, eu o utilizez zilnic. Înainte nu o aveam, deci e un beneficiu super.

In plus, acum ofera si Modul CI+ in custodie. Se putea si inainte utiliza modul CI+, dar trebuia cumparat modulul de catre abonat. Acum e oferit in custodie, adica gratis - nu platesti nici macar chirie.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile