duminică, 8 martie 2020

"Terra X: Anthropocene - The Rise of Humans", gratuit în 4K HDR prin satelit

"A început o nouă eră: Antropocenul. Cu aproximativ 7 miliarde de ființe umane vii, am devenit o forță a naturii în sine, capabilă să schimbe planeta și viața de pe ea. Această serie de trei părți evidențiază impactul uman, dar și setea de inovație și tehnologie care ne transformat în cea mai influentă formă de viață de pe Pământ. Acesta este motivul pentru care această perioadă din istoria planetei Pământ este cunoscută și sub numele de Antropocen - epoca în care activitățile umane au început să schimbe sistemele proprii ale planetei. Dincolo de acest portret uimitor și revelator al planetei noastre și al locuitorilor umani, documentarul caută soluții științifice și sociale fascinante, de ultimă oră, la cea mai mare provocare a timpului nostru: impactul uman asupra planetei Pământ", explică ZDF, care a realizat producția în asociere cu ZDF Enterprises.

ZDF și SES ASTRA vor difuza în premieră seria „Terra X” în UHD HDR. Seria documentară în trei părți "Terra X: Anthropocene - The Rise of Humans" ("Terra X: Anthropozän – das Zeitalter des Menschen", ) va fi transmisă în zilele de 8, 15 și 22 martie 2020, la ora Germaniei 19:30 (20:30, ora României), în mod gratuit și necriptat prin slotul de programe al stației UHD1 de pe satelitul Astra 19,2 ° Est.

În plus față de o antenă de satelit de dimensiuni obișnuite (inclusiv în România, nu doar în Germania), orientată către poziția orbitală de la 19,2 ° Est, pentru recepție este necesar un televizor Ultra HD cu tuner DVB-S2 sau un receptor de satelit compatibil cu redarea televiziunilor UHD.

Pe lângă difuzarea în UHD HDR, ZDF va transmite în paralel aceste producții pe canalele convenționale, în rezoluție SD și HD.

Dacă televiziunea UHD1 nu se află deja în lista de canale a televizorului sau receptorului dvs 4K, trebuie efectuată o căutare manuală a transponderului ce are următoarele date de recepție: satelit Astra 19,2 ° Est, frecvență 10.994, polarizare orizontală, SR 22000, FEC 5/6, modulație DVB- S2 8PSK. După căutare, canalul va fi afișat cu identificatorul "UHD1 by Astra / HD +".


2 comentarii despre subiectul „"Terra X: Anthropocene - The Rise of Humans", gratuit în 4K HDR prin satelit”:
Giony

Eu îl receptionez de demult, o parte necodat,iar seara -codat.Multumesc HD SATELIT.

Anonim

Știrea e despre premiera documentarului, nu despre lansarea canalului care îl difuzează. Normal că e de mult canalul UHD 1, nici nu se spune că este un canal nou. Iar documentarul a fost gratuit și necodat tot, nu doar parțial.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile