vineri, 6 martie 2020

Vodafone România lansează oferte speciale complete pentru antreprenori

- Pachete complete fix-mobil, cu toate serviciile de comunicații și divertisment incluse: Internet fix și Wi-Fi de mare viteză, televiziune, voce și Internet mobil;
- Pachetele de servicii vin cu un echipament la alegere, smart TV sau smartphone, începând de la 0 euro.

Vodafone România lansează noi oferte speciale dedicate antreprenorilor și micilor întreprinzători, cu servicii complete fixe și mobile, dezvoltate pe baza cerințelor exprimate de aceștia și adaptate nevoilor lor de business, anunță compania printr-un comunicat de presă.

În premieră în România, Vodafone pune la dispoziția antreprenorilor oferte ce includ pachete complete de servicii de comunicații fixe și mobile: voce și date nelimitate, televiziune și Wi-Fi de mare viteză, plus un echipament la alegere – smart TV sau smartphone – de care clienții pot beneficia începând de la 0 euro, în funcție de oferta aleasă.

"Noile oferte dedicate antreprenorilor vin să-i sprijine pe aceștia în activitatea de zi cu zi, oferindu-le toate serviciile de comunicații de care au nevoie pentru administrarea afacerii, pentru a colabora, a interacționa cu clienții și partenerii oriunde și oricând, de pe orice dispozitiv. În peste 40% dintre micile business-uri din România antreprenorul este cel care gestionează singur întreaga afacere*. Ofertele noastre au fost gândite pentru a acoperi cele mai diverse cerințe și provocări în gestionarea afacerii, având în vedere varietatea tipului de activități pe care le întâlnim în rândul micilor business-uri antreprenoriale – de la comerț, industrie, HoReCa, sănătate, IT and C sau cabinete individuale în diverse domenii. Pentru multe dintre acestea, accesul la servicii și la comunicații este vital, prin urmare încrederea în fiabilitatea și calitatea serviciilor și a rețelei este deosebit de importantă. Noi înțelegem importanța de a le pune la dispoziție tuturor celor care doresc ca businessul lor să devină mai agil, mai competitiv și mai eficient pachete complete de servicii fixe și mobile și cea mai bună experiență, bazată pe expertiza noastră și pe calitatea rețelelor Vodafone și UPC. Majoritatea antreprenorilor români au nevoi de consum în fiecare din zonele de servicii oferite de noi, fie că vorbim despre mobilitate și acces la conectivitate, pachetele noastre cu internet și convorbiri nelimitate fiind foarte apreciate, sau despre internet prin Wi-Fi de mare viteză și televiziune. Prin acest raport deosebit de atractiv dintre calitate, beneficii și preț răspundem tuturor acestor nevoi", a spus Mihnea Rădulescu, Director Enterprise Business Unit, Vodafone și UPC România.

Ofertele speciale introduse se adresează atât clienților noi, cât și antreprenorilor clienți existenți ai Vodafone România și UPC România care doresc să achiziționeze și servicii fixe, respectiv servicii de comunicații mobile.

Pentru activarea de servicii noi, Vodafone România introduce pachete complete de servicii fixe și mobile, cu Internet fix, televiziune și servicii de voce și date mobile, începând de la 48 euro / lună, plus, la alegere, un smart TV Samsung sau un smartphone Samsung, începând de la 0 euro. Indiferent de oferta aleasă, clienții vor beneficia de Wi-Fi de mare viteză, conexiune de back-up 4G nelimitat, prin router Wi-Fi, o lista completă și diversificată de canale TV și conținut sportiv de top, inclusiv la rezoluție 4K, precum și de multiple beneficii prin abonamentele noastre mobile. În plus, clienții se pot bucura de soluții complete de securitate, atât pe computer, cât și pe smartphone, cu Vodafone Secure Net inclus.

Mai multe detalii despre noile oferte pentru antreprenori sunt disponibile la https://www.vodafone.ro/business/antreprenori/index.htm.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de telecomunicații și tehnologie din lume, cu o vastă experiență în comunicații, convergență și Internet of Things, precum și în promovarea serviciilor financiare mobile și transformarea digitală pe piețele emergente.

Vodafone Group are operațiuni mobile în 24 de țări, 42 de rețele mobile partenere și operațiuni de broadband fix în 19 țări. La 31 decembrie 2019, Vodafone Group avea 625 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile, 27 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix şi 22 milioane de clienţi ai serviciilor TV, incluzând toți clienții Vodafone din entitățile create în urma unor fuziuni și asocieri. Pentru mai multe informații, accesați www.vodafone.com.

_____
*conform unui studiu intern realizat de Vodafone pe segmentul de afaceri mici, cu până la 10 angajați.


7 comentarii despre subiectul „Vodafone România lansează oferte speciale complete pentru antreprenori”:
Anonim

Apariția unor oferte speciale complete pentru antreprenori trădează intenția Vodafone de a oferi servicii scumpe, în loc să le simplifice și să le ieftinească.

Anonim

Nici vorbă de ieftinire.

Anonim

Prețurile vor fii aceleași ca și până acum

Anonim

Nici vorbă de simplificare său vreo reducere de prețuri tot cași până acum va rămâne.

Anonim

Prețurile vor fii aceleași poate să difere ceva m-ai scump

Gigi

In 2006 cand Vodafone a preluat Connex nu au venit cu nimic spectaculos, asa ca nici acum nu ma astept la un avantaj pt. clienti.
Se vor gandi la pachete cu internet fix tv si mobil in asa fel incat sa incasarile lor sa fie cat mai mari.
UPC avea o chestie f. tarte, UPC-WiFree pe care Vodafone nu cred ca o vor mai pastra.

Anonim

Nu va fii nici o schimbare

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile