vineri, 24 aprilie 2020

#AlăturiDeCopii pe Nickelodeon

Nickelodeon desfășoară campania #KidsTogether (#AlăturiDeCopii), o inițiativă globală multi-plaformă care, prin intermediul celor mai populare personaje ale brandului, oferă copiilor și familiilor sfaturi pentru a rămâne sănătoși și, de asemenea, idei pentru activități pe care să le desfășoare împreună în timp ce se află acasă.


Cu ajutorul personajelor din SpongeBob SquarePants, Blue’s Clues and You!, Henry Danger, Bubble Guppies și The Casagrandes, inițiativa #KidsTogether este o resursă suplimentară pentru părinți, oferindu-le un motiv în plus pentru a petrece timp cu copiii, dar și informații direcționate către copii prin intermediul unor scurte videoclipuri originale, interstițiale, activități diverse și conținut social, cu elemente agregate într-o destinație centrală online, NickHelps.com.

În plus, Noggin (serviciu de învățare interactivă pentru preșcolari) a extins perioada de încercare gratuită la 60 de zile pentru abonații noi și oferă trei luni de gratuitate pentru abonații existenți. Conținutul educațional fără publicitate de pe Noggin cuprinde în prezent peste 1000 de episoade complete, videoclipuri scurte și sute de jocuri interactive de învățare, cărți electronice cu personaje preferate ale preșcolarilor și multe altele.

Inițiativa # KidsTogether cuprinde și:
- conținut digital și liniar de scurtă durată, cum ar fi SpongeBob care practică distanțarea socială, Bubble Guppies care demonstrează tehnici adecvate de spălare a mâinilor sau Chickaletta și PAW Patrol care prezintă mișcări de dans pentru a promova activitatea fizică;
- separatoare video de la Nick, realizate în parteneriat cu GoNoodle, care încurajează copiii să se ridice și să se miște;
- fișe de activități și pagini de colorat gata de tipărit, împreună cu activități și jocuri care nu se desfășoară în fata ecranului, pentru a ajuta familiile să se joace și să învețe împreună acasă (pentru Romania, fișe de activități și pagini de colorat din seria „Ghicitoarea lui Blue”pot fi descărcate și tipărite de pe website-ul bleu.nickelodeon.ro);
- canalul Nick Jr. oferă momente de învățare pentru preșcolari pentru dezvoltare socială și emoțională, științe, matematică și citire.

Inițiativa #KidsTogether face parte din #AloneTogether (#RămânemAlături), rezultat al colaborării dintre ViacomCBS și Ad Council, o campanie de educare prin divertisment a publicului privind importanța distanțării sociale. Campania #RămânemAlături este desfășurată pe televiziunile MTV, Paramount Channel și Comedy Central, dar și în social media, pe paginile de Facebook ale acestor posturi tv.

În cadrul acestei campanii, abonații Orange Romania, indiferent de tipul de abonament, au primit până pe 20 aprilie acces la televiziunile Nickelodeon, Nick Jr, NickToons, Paramount Channel și Comedy Central, iar în perioada 29 martie - 1 mai 2020, toți abonații Telekom TV România au acces la Nick HD, MTV Live HD, MTV Rocks și VH1 Classic.

Nickelodeon, lansat acum peste 40 de ani, este unul dintre cele mai cunoscute branduri de divertisment pentru copii. Marca include programe de televiziune din Statele Unite și din întreaga lume, plus produse de larg consum, digitale, experiențe locale, publicații și filme de lung metraj. Nickelodeon și toate titlurile, personajele și siglele conexe sunt mărci comerciale ale ViacomCBS Inc.


5 comentarii despre subiectul „#AlăturiDeCopii pe Nickelodeon”:
Anonim

Mesaj in română pe Nick HD care nu este dublat?lol

Anonim

Ai văzut tu mesajul pe Nick HD?

Anonim

https://1.bp.blogspot.com/-kKWHGvxE7nI/XqJ-EabbQ3I/AAAAAAAA7Zg/9B5ZTNxxEV4CS8__GxKUNQk20X7XSwuvACLcBGAsYHQ/s1600/alaturi%2Bde%2Bcopii.jpg

Anonim

Asta nu e imagine din versiunea HD.

Anonim

De abia e rezoluție SD, tu nu vezi ce pixelata se vede sigla?

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile