joi, 21 mai 2020

"90 de zile până la nuntă: În carantină", sezon special pe TLC, filmat chiar de protagoniști

Relațiile cuplurilor din emisiunea fenomen "90 de zile până la nuntă" au trecut testul distanței, al diferențelor culturale și religioase, al familiilor sceptice, al barierelor de limbă și multe altele. Însă, acum, viața și dragostea lor se confruntă cu o provocare și mai mare, cea a pandemiei.


În acest sezon special, TLC se reconectează cu cele mai îndrăgite cupluri și personaje ale emisiunii, de la lansarea din 2014 până în prezent, pentru a-i pune la curent pe fanii seriei cu modul în care viața lor este afectată de COVID-19. Printr-o combinație de filmări realizate de protagoniști și interviuri video la distanță cu producătorii, telespectatorii vor fi martori ai poveștilor din și despre izolare. Vedetele acestor episoade speciale din "90 de zile până la nuntă: În carantină" vor fi zeci de cupluri și personaje din sezoanele actuale și cele din anii anteriori, iar premiera are loc sâmbătă, 23 mai, ora 21:00, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

Una dintre surprizele acestui sezon este faptul că fanii emisiunii îi pot reîntâlni pe moldoveanul Andrei Castraveț și americanca Elizabeth Potthast, în prezent căsătoriți și părinții unei fetițe. Povestea acestora a întâmpinat numeroase obstacole pe parcursul sezoanelor 4 și 5, respectiv "90 de zile până la nuntă: Fericiți până la adânci bătrâneți?" și "90 de zile până la nuntă: Discuții necenzurate".

În ultimii șase ani, TLC a traversat 34 de țări pentru a surprinde numeroase cupluri înfruntând lupta cu distanța și provocările întâmpinate de-a lungul poveștii lor de dragoste. Ca în cazul fiecăruia dintre noi, nici cuplurile nu au fost niciodată puse în fața unei asemenea provocări. Foarte mulți fani și-au exprimat dorința de a afla cum evoluează relația cuplurilor preferate în timpul acestei crize, așa că le-am cerut acestora să se filmeze și să ne împărtășească secretele vieții pe care o trăiesc în izolare. Poveștile lor sunt menite să aducă bucurie și inspirație în casele telespectatorilor, iar noi am fost mai mult decât bucuroși că aceștia au fost de acord să-și deschidă inimile pentru publicul TLC.

Printre cele mai populare personaje din acest sezon se numără Chantel și Pedro, prezenți în "90 de zile până la nuntă: Fericiți până la adânci bătrâneți?" și în propriul show, "Familia Chantel; Darcey", cu apariții în "90 de zile până la nuntă: Începutul poveștii" și "90 de zile până la nuntă: Discuții necenzurate"; Elizabeth și Andrei (Moldova), protagoniști ai seriei "90 de zile până la nuntă: Fericiți până la adânci bătrâneți?" și "90 de zile până la nuntă: Discuții necenzurate" și mulți alții.


3 comentarii despre subiectul „"90 de zile până la nuntă: În carantină", sezon special pe TLC, filmat chiar de protagoniști”:
mariana barbu

ESTE O MARE HARABABURA IN ACESTE FILMARI...NIMIC DE LA CAP LA COADA...UNELE PERSOANE S-AU PIERDUT PE DRUM.

Unknown

Iubesc TLC,dar reclamele sunt prea dese,deja plictisitoare. Pacat,deoarece emisiunile sunt super.

Naty

Tare mult fars în acest show. E totul după scenariu. Privesc numai pentru Andrei Castraveț și Elisabeth. Tare mă doare cum acest individ a făcut de rîs țara sa. Cîte minciuni spuse despre despre tradiții. Dar cum a prezentat țara sa natală? Dar cum se comporta el? Un dobitoc. Mi-i rușine. Atîtea prostii a spus��‍♀️

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile