vineri, 12 iunie 2020

A fost dezvăluit designul consolei de jocuri Playstation 5

Sony le-a oferit jucătorilor primele imagini ale designului viitoarei console PlayStation 5, precum și titlurile unora dintre jocurile pentru PS5. Consola Sony va lansa alături de rivalul Xbox Seria X de la Microsoft, înainte de sfârșitul acestui an. Chiar dacă designul e excepțional de modern, mulți gameri au remarcat că noua consola arăta ca un „router wi-fi”.

Consola PlayStation 5 urmează să fie pusă în vânzare la sfârșitul acestui an, la șapte ani de la lansarea PS4. Pe lângă faptul că este capabilă să ofere imagine îmbunătățită, noua consolă are și un hard disk personalizat care va permite reducerea radicală a timpilor de încărcare a jocurilor. Alte caracteristici tehnice noi puteți descoperi AICI.


Sony construiește o bibliotecă de titluri pentru lansare care vor fi disponibile doar pe PS5. Acesta este o decizie diferită de abordarea Microsoft, care urmează să lanseze inițial noi jocuri atât pentru ​​consolele sale actuale, cât și pentru cea viitoare.

Mai multe jocuri au fost prezentate pentru Playstation 5, printre care Grand Turismo 7 de la Sony, Resident Evil 8 de la Capcom, Spider-Man: Miles Morales, Horizon: Forbidden West și altele. Dar nu a fost întotdeauna clar în timpul evenimentului care titluri vor fi exclusive PS5:

Astro's Playroom

Bugsnax

DEATHLOOP

Demon's Souls

Destruction AllStars

GhostWire: Tokyo

Godfall™

Goodbye Volcano High

Gran Turismo 7

Grand Theft Auto V and Grand Theft Auto Online

HITMAN 3

Horizon Forbidden West

JETT : The Far Shore®

Kena: Bridge of the Spirits

Little Devil Inside

Marvel's Spider-Man: Miles Morales

NBA 2K21

Oddworld Soulstorm™

Pragmata

Project Athia (joc în dezvoltare)

Ratchet & Clank: Rift Apart

Resident Evil 8

Returnal

Sackboy A Big Adventure

Solar Ash

Stray

The Pathless

Tribes of Midgard.


4 comentarii despre subiectul „A fost dezvăluit designul consolei de jocuri Playstation 5”:
Unknown

Oare Spider-Man si Horizon Down nu vor fi si pe PS4 Pro? Nu de alta, dar noua consola nu pare sa vina cu mari imbunatatiri fata de generatia actuala

Costas

Unknown, cum sa nu vina cu mari îmbunătățiri? E diferenta mare intre PS5 si PS4: Ray Tracing, 3D audio, CPU si GPU cu 7 ani mai moderne, hard SSD special, haptic feedback etc.

Costas

Mai detaliat, că sa compari si sa vezi ca PS5 va fi de cel putin de două ori mai puternica decat PS4 Pro:

- PlayStation 5 are CPU 8-core, 16 thread, pana la 3.5Ghz (frecventa variabilă), PS4 Standard are 8 Jaguar Cores, 1.6GHz, iar PS4 Pro are 8 Jaguar Cores, 2.1GHz
- PlayStation 5 are GPU 36 CUs la 2.23GHz, 10.3 TFLOPs (frecventa variabilă), PS4 Standard are 18 CUs la 800MHz, 1.84 TFLOPS, iar PS4 Pro are 36 CUs la 911Mhz, 4.2 TFLOPS
- PlayStation 5 are GPU memorie RAM de 16GB GDDR6, PS4 Standard are 8GB GDDR5, iar PS4 Pro are tot 8GB GDDR5
- PlayStation 5 are stocare interna dedicată 825GB SSD, PS4 Standard are 500GB sau 1TB HDD, iar PS4 Pro are 1TB HDD
- La PlayStation 5 se poate adauga stocare externa NVMe SSD slot sau USB HDD, la PS4 Standard si 2.5-inch HDD, USB HDD, iar PS4 Pro tot 2.5-inch HDD, USB HDD
- PlayStation 5 are iesirea video de 4K at 120Hz și 8K, PS4 Standard are de 1080p, iar PS4 Pro are 4K.

Anonim

Stiu ca initial au zis ca se pot juca jocuri PS4 , PS3 pa noua consola PS5 !!! Au pastrat facilitatea ??? Sau au renuntat la ea ??? Stie careva , ca vad ca nu mai mentioneaza nicaieri .

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile