miercuri, 8 iulie 2020

Focus Sat a anunțat că livrează echipamente în Europa prin DHL

"De acum echipamentul comandat pe site se livrează în Europa! Prin parteneriatul încheiat între Focus Sat și DHL Romania, echipamentul de recepție achiziționat de pe site-ul nostru ajunge la ușa ta, în orașul în care locuiești în Europa!", anunță Focus Sat pe propria platformă web, precum si pe pagina oficiala de Facebook.

Indiferent că este vorba despre modulele CI+ sau de receptoarele HD Focus Sat, acestea se livrează în următoarele țări din Europa:

Albania, Andorra, Austria, Belgia, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Cehia, Cipru, Croația, Danemarca, Elveția, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Italia, Kosovo, Letonia, Lituania, Luxemburg, Macedonia de Nord, Malta, Monaco, Muntenegru, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, Regatul Unit al Marii Britanii, Republica Irlanda, Republica Moldova, San Marino, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ungaria, Vatican.


Tarifele de livrare percepute de DHL sunt diferențiate în funcție de zonele de livrare precum și de greutatea coletelor.


8 comentarii despre subiectul „Focus Sat a anunțat că livrează echipamente în Europa prin DHL”:
Anonim

Foarte tare. Avem si noi un operator DTH care permite oficial receptionarea in afara romaniei.

Anonim

Respect Focus Sat.

Anonim

Nu cred ca permit oficial receptionarea in afara Romaniei. La sectiunea FAQ de pe site apare asta:

Locuiesc în afara granițelor țării. Mă pot abona la Focus Sat?
Serviciul nostru este destinat persoanelor care se afla pe teritoriul Romaniei, din pricina drepturilor de autor ale canalelor TV pe care Focus Sat le retransmite. Așadar, Focus Sat poate vinde serviciile sale numai cetațenilor romani cu domiciliul stabil în România.

Flutur

oricum sunt de mult ani abonat și echipamentul este în afara țării deci nu este pentru mine o noutate. singurul lucru este că faci contactul la distanță și îți trimit echipamentul fără să mai vi în România. felicitări

Dudu

Daca am cetatenia austriaca e posibil sa fac un contract cu ei ?

Anonim

Nu scrie niciunde in anunț că poți face contract pentru adresă din străinătate, nu stiu de inde unii dintre voi ați dedus aceasta. Scrie că trimite echipamente în străinătate si atât. Contactele se fac in continuare doar pe adresă din România. Nu cred că e importantă cetățenia, ci adresa de domiciliu să fie oficial din România

Anonim

Normal si Tivusat vinde echipamente in afara Italiei de mult timp asa ca nu e un impediment.Abonamentul sa fie platit in tara respectiva a operatorului.

Unknown

Focus sat este fără contract se încărca,cardul prepaid, eu am, de 5 ani in Germania, il încărc online pe un an ,in jur de 87 de euro și am primit 2 luni gratis.
Recomand este fără abonament iti încarci cât vrei de la o lună pana la 12 luni.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile