marți, 4 august 2020

SPI International lansează o nouă identitate grafică pentru FilmBox Premium

SPI International continuă rebrandingul televiziunilor sale. Începând cu august, compania globală de media introduce un nou pachet grafic pentru FilmBox Premium, în toate zonele geografice unde canalul este disponibil, anunță radio-difuzorul printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.


SPI / FilmBox a anunțat recent că televiziunile sale emblematice FilmBox vor avea un nou pachet grafic: după o lansare-pilot în Republica Cehă și Slovacia în aprilie, au urmat alte țări în iulie. O lună mai târziu, compania lansează noul pachet grafic pentru canalul său de film de top, FilmBox Premium, în toate zonele geografice unde acest canal este disponibil.

Conform obiectivului nostru de a oferi în permanență clienților noștri cea mai bună experiență de divertisment, suntem încântați să anunțăm că, începând cu 1 august, canalele noastre FilmBox Premium vor avea un pachet nou de identitate vizuală, adaptat noului context digital al televiziunii”, a spus Haymi Behar, Chief Marketing Officer la SPI International.

Această tranziție reflectă angajamentul nostru ferm de a furniza servicii și produse de cea mai înaltă calitate, iar noul pachet grafic vizează să îmbunătățească experiența utilizatorului prin reunirea unor elemente care sunt familiare și practice”, a adăugat Behar.

FilmBox Premium este canalul de film de top al SPI / FilmBox și transmite filme de succes cinematografice, filme premiate la nivel mondial și pelicule celebre în care joacă vedete îndrăgite. În prezent, televiziunea are aproape 5 milioane de abonați la nivel mondial, în mai multe țări din Europa Centrală și de Est, iar influența sa continuă să se extindă pe tot globul prin noi oferte de distribuție a canalelor.

Despre SPI International 

SPI International este o companie globală media care operează 42 de canale de televiziune pe șase continente. SPI este unul dintre cei mai mari agregatori de conținut Ultra HD autohton din lume, iar FilmBox este televiziunea sa cea mai cunoscută. Lucrând cu peste 700 de operatori din întreaga lume, SPI folosește tehnologia de ultimă oră oferindu-le celor 65 de milioane de abonați acces la conținutul liniar și la cerere al SPI, inclusiv transmiterea în direct a programelor UHD și a canalelor FilmBox pe orice dispozitiv conectat la internet, prin intermediul principalelor playere de streaming, sau prin furnizorii OTT locali.

SPI a adăugat recent în portofoliul său furnizorul de servicii premium de filme Film1 din Olanda, inclusiv patru televizuni de film și servicii digitale. De peste 25 de ani, SPI International este un distribuitor de top al filmelor artistice și programelor de televiziune pe piața internațională. Prin alianțele sale solide cu furnizorii mari de servicii de televiziune, SPI asigură conținut atractiv, foarte popular și extrem de cerut.


Niciun comentariu despre subiectul „SPI International lansează o nouă identitate grafică pentru FilmBox Premium”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile