vineri, 18 septembrie 2020

Eurosport va transmite Roland Garros în Ultra High Definition, din 27 septembrie 2020

Eurosport va transmite Roland Garros în Ultra High Definition. Radiodifuzorul va amplasa camere UHD pe arena centrală Philippe-Chatrier pentru a transmite meciurile de top din competiție, care se desfășoară în perioada 27 septembrie - 11 octombrie 2020.

În Germania și Austria, radiodifuzorul deținut de Discovery a încheiat parteneriate cu HD + (Germania) și cu simpliTV (Austria) pentru versiunea temporară a canalului de eveniment Eurosport 4K.

Thomas Bichlmeir, director de Distribuție și strategie comercială al Discovery Germany, a precizat: „Datorită partenerilor noștri puternici HD + și simpliTV, putem prezenta din nou Roland-Garros în Germania și Austria în UHD. Sportul prosperă prin emoție, dar și prin imagini de înaltă calitate. Canalul Eurosport 4K este obligatoriu pentru toți fanii tenisului, dacă doresc să experimenteze competiția din Center Court la cea mai bună calitate a imaginii, în propria casă.

În timpul turneului, canalul de eveniment Eurosport 4K va fi distribuit prin intermediul televiziunii UHD1 de la HD+, prin satelitul Astra de la 19,2 grade Est. Separat de anunțul Eurosport, presa din Germania a menționat că transmisiile de pe HD + prin UHD1 vor fi și HDR. Totuși, acest detaliu tehnic la utilizării tehnologiei HDR în transmisie nu este menționat în anunțul Eurosport, care a mai transmis competiția în Ultra HD și în anul 2018 și 2019. În anul 2019, competiția a fost difuzată de Eurosport în 4K HDR.

Eurosport nu a precizat (în afară de Germania și Austria) nici dacă transmisia va fi preluată în calitate nativă Ultra HD si de versiunea Eurosport 4K retransmisă în România (de operatorii de cablu tv Digi Tv si Vodafone Tv) sau în alte țări, dar merită verificat atunci când competiția va începe.

Anul trecut, spaniolul Rafael Nadal a triumfat în finală împotriva austriacului Dominic Thiem și și-a asigurat al 12-lea titlu la Openul Franței. La simplu feminin, Ashleigh Barty a câștigat finala împotriva lui Markéta Vondroušová și și-a împlinit visul unui prim titlu de Mare Șlem.


14 comentarii despre subiectul „Eurosport va transmite Roland Garros în Ultra High Definition, din 27 septembrie 2020”:
Anonim

Acest Eurosport 4K despre care se vorbește în articol e transmis prin satelitul ASTRA și e de obicei necodat, dacă e transmisia ziua. Am urmărit în anii trecuți transmisii 4K și se văd excepțional, superb, mai bine decât Digi 4K, pe versiunea de pe satelit. Să vedem dacă transmisia va fi preluată și de Eurosport 4K din România, la rezoluție tot la fel că pe versiunea de pe UHD1, caz în care se va vedea diferența, comparativ cu transmisiile HD upscalate actuale de pe Eurosport 4K din România.

Anonim

Pe cel german sigur se vede bine.

Dorian

Foarte bine că ai precizat, primul anonim, mulți care nu au antena de satelit comentează aiurea despre Eurosport 4K, fără să fi văzut vreodată acest canal 4K pe satelit. Desigur, dacă pe versiunea din România nu vor prelua streamul 4K original care e pe versiunea germană, merită criticați. Dar până atunci trebuie să așteptăm. Verificăm când vor transmite de pe terenul principal, și abia apoi blamăm sau lăudăm.

Anonim

Fiecare comentează ceea ce vede și este normal sa fie așa. In cazul versiunii românești a Eurosport, această pe prea mulți dintre cei care se așteaptă să vadă ceva deosebit, îi dezamăgește.

Dorian

Poate acum va fi altfel, iar Roland Garos va fi difuzat în 4K adevărat și pe versiunea românească. Vedem când va transmite de pe terenul principal.

Anonim

În cazul versiunii românești, părerile sunt împărțite: unii dau vina pe televizoare, alții pe sistemul 4k folosit. Cert este că undeva, ceva nu este în regulă. Probabil că Eurosport Germania este altceva, dar abonații la cablu din România nu au acces decât la ceea ce se știe deja.

Sorin

Eu sunt in România și recepționez Eurosport 4K Germania gratuit, că e necodat prin satelit in România, atunci când transmit ziua evenimentele în 4K pe UHD1. Și sunt mii tot că mine, care am montat o antena de 100 lei către sateliții ASTRA de la 19,2 Est. Vedeți pe forumuri, nu rămâneți blocati pe cablul tv. Când spui că abonații din România (și eu sunt abonat la Digi cablu România) nu au acces la Eurosport 4K Germania, eu sunt un exemplu că afirmația ta e eronată. Eu sunt abonat la cablu, dar am acces și la Eurosport 4K Germania. In plus, e foarte posibil că și Eurosport 4K Romania va transmite același flux video 4K de pe Eurosport 4K Germania, când vor fi meciurile de pe terenul de tenis precizat.

Anonim

Este prima transmisiune mai de calitate pe Eurosport 4k. Deci se poate. Diferența se simte chiar și pe televizorul meu Sony 2019, despre care mulți se străduiau să îmi explice că ar fi "incompatibil". E drept că după încheierea transmisiunii de la Roland-Garros, a început ciclismul și snooker la calitatea "incompatibilă" cu device-ul meu 4k.

Dorian

Deci vezi că au transmis in 4K si in România? :)

Anonim

Probabil e prima transmisiune cu adevărat 4k a Eurosport.

Dorian

E prima pe care ai văzut-o tu. Probabil ai acces la Eurosport 4K doar de când a fost lansat și în România.

Anonim

Deci Eurosport poate face transmisiuni si de calitate.

Dorian

Eurosport 4K facut transmisii de calitate si in anii trecuti, doar ca nu le-ai vazut tu. Ba din contra, Eurosport 4K a fost printre primele televiziuni care a facut transmisii 4K la calitate nativa. Dar daca tu nu ai avut acces decat de curand la Eurosport 4K, dar nu si in anii trecuti, normal ca ti se pare o noutate la ei.

Anonim

Dacă și acum sunteți nemulțumiți de cum se vede Eurosport 4K ...

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile