sâmbătă, 3 octombrie 2020

Euronews HD a înlocuit versiunea SD în grila NextGen

În grila operatorului de cablu NextGen, versiunea HD a televiziunii Euronews a înlocuit la sfârșitul lunii septembrie versiunea SD a postului tv de știri.

Euronews oferă in grilă știri și emisiuni, 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână. De la lansarea sa în anul 1993, Euronews a fost un laborator de jurnalism tv. In fiecare zi, echipa Euronews (formată din peste 400 de jurnaliști cu 25 de naționalități diferite) aduce pe micul ecran materialele relevante pentru publicul internațional.

Versiunea HD a Euronews a fost lansată prin satelit pentru Europa în luna noiembrie a anului 2016. Televiziunea pan-europeană de știri anunțase încă din anul 2014 că pregătește emisia la rezoluție HD.

Selectată de Comisia Europeană pentru „misiunea informării” dintre șapte candidați, EuroNews produce și difuzează simultan programe de știri în mai multe limbi, care privesc atât actualitatea europeană cât și cea mondială. Aproximativ 10% dintre emisiunile postului vizează informațiile și dezbaterile temelor europene. Canalul primește fonduri de aproximativ 5 milioane de euro și aacordă o atenție deosebită subiectelor legate de Uniunea Europeană.


4 comentarii despre subiectul „Euronews HD a înlocuit versiunea SD în grila NextGen”:
Anonim

Sper sa se intample la fel si la Vodafone

Anonim

La Digi cablu nu exista deloc EuroNews, avem CNN, DW, BBC toate în versiuni SD.

Cs

Hai Vodafone!

Anonim

as vrea acest post la digi tv

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile