luni, 2 noiembrie 2020

Serviciul de streaming sportiv DAZN se va extinde la nivel global în peste 200 de țări și teritorii

Serviciul de streaming sportiv DAZN se va extinde în peste 200 de țări și teritorii începând cu 1 decembrie 2020. Platforma va debuta cu weekend-uri cu evenimente de box live. Unele programe nu vor fi disponibile în diverse teritorii, din cauza drepturile de difuzare deja achiziționate de alte platforme, operatori ori alți terți din respectiva țară.

Prețul lunar inițial pentru piețele noi va fi de 1,99 GBP sau mai puțin. DAZN este disponibil în prezent în Brazilia, Spania, Germania, Austria, Elveția, Canada, Italia, Statele Unite și Japonia.

De la lansarea din anul 2016, din Marea Britanie și Mexic până în Australia, am văzut un nivel încurajator de interes pentru evenimentele noastre cheie. Așteptăm cu nerăbdare să lansăm platforma DAZN în întreaga lume în luna decembrie, cu un program interesant de lupte”, a precizat vicepreședintele DAZN, Joseph Markowski.

La lansare, platforma globală a DAZN va include evenimente de box de la campionatul mondial, precum și o arhivă în continuă creștere de lupte clasice, prezentări ale caracteristicilor sportivilor, dar și o listă de programe originale, inclusiv 40 DAYS, Saturday Fight Live și ONE NIGHT. Sporturi și programe suplimentare vor fi adăugate începând cu anul 2021.

Aplicația DAZN va fi disponibilă la nivel global pe majoritatea dispozitivelor conectate la internet, inclusiv smartphone-uri, tablete, laptopuri, PC-uri și alte dispozitive conectate, cum ar fi televizoare smart, stick-uri de streaming și console de jocuri.


8 comentarii despre subiectul „Serviciul de streaming sportiv DAZN se va extinde la nivel global în peste 200 de țări și teritorii”:
Anonim

Se extinde si in Romania?

Nick

Da, logic, e la nivel global extinderea, DAZN va fi disponibil in orice tara din lume, inclusiv in Romania. Practic vor scoate toate limitările de IP si astfel DAZN va merge de oriunde de pe glob. Dar limitările privind multe sporturi, din cauza drepturilor de difuzare, nu il face interesant la inceput pentru cine nu e pasionat de box sau alte sporturi de lupte.

George

Pe cand apare Liga 1 Romania pe DAZN?

Anonim

Când vor cumpăra ei drepturile de transmisie online sau când vor sublicenția aceste drepturi de la cei care le dețin.

Anonim

Trebuia mai ieftin daca vor sa ii cucerească pe romani. Avem extraoptiune cu 5 lei si vedem meciuri si tenis in 4k la digi si ei vin doar cu boxul la aproape 10 lei. Cu siguranță prețul nu va fii la fel cand o sa aibă si alte competitii.

Anonim

Se pare ca ne asteapta vremuri negre cu COVID in care o sa stam in casa cu anii, de se extind intruna serviciile streaming

Anonim

Este greu sa ne dăm cu părerea înainte de a veni. După ce îl probăm, putem să spunem câte ceva despre el. În principiu, este binevenit.

fabian

7,99 RON va fi pretul la noi

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile