luni, 28 decembrie 2020

Joi, de la ora 22.00, Național Tv dă START Revelionului

Joi, de la ora 22.00, Național Tv dă START Revelionului: frumoasa Diana Matei si spumosul Jean de la Craiova va garantează ore de distracție alături de artiști îndrăgiți si muzica de calitate.

"Vom intra in 2021 alături de: Mioara Velicu împreuna cu feciorii si nurorile - Georgiana Marina, Georgiana Paduraru, Lucretia Goagea, Ilie Caras si Nicu Mata -, Theo Rose, Reginele lui Costi Ionita - Anna Lesko, Anda Adam, Claudia Pavel, Minodora si Emy Alupei, Nicu Paleru, Niculina Stoican, Cornel Borza, Stefania Cleante si Relativ Kalo, Elena Radu si celebrul lautar Fane Dumitrache. Va asteptam si cu doua momente inedite aduse in scena de catre frumoasa magiciana Cristina Strecopitov si spectaculosul flair bartender Valentin Luca", precizează National Tv.


2 comentarii despre subiectul „Joi, de la ora 22.00, Național Tv dă START Revelionului”:
EmilDeejay

cine se mai uita la astia ...mereu am impresia ca dau reluari de acum 10 ani ..

Sorin

EmilDeejay, așa crezi tu, dar Național Tv este una dintre putinele televiziuni din Romania care au realizat program special de Revelion, anul acesta. Cu excepția a maxim 10 televiziuni, printre care și "ăștia", restul televiziunilor românești difuzează filme, seriale, concerte sau reluări.

M-am uitat pe grile si cred că nu sunt nici măcar 10 televiziuni care vor avea emisiuni dedicate de Revelion. Toata stima pentru National Tv si alte televiziuni care încă mai păstrează "tradiția" in aceasta privință, mai ales într-un an in care de Revelion suntem obligați sa stăm acasă si sa privim la tv, un Revelion pe care, după ora 23:00, daca dorim sa respectam legea, nu avem voie îl petrecem cu rude sau prieteni care au domiciliul la alta adresă.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile