vineri, 8 ianuarie 2021

Pro Gold HD și Pro Cinema HD au fost introduse în grilele de cablu tv, IPTV si web TV ale Telekom. UPDATE: Au intrat și la Vodafone și Orange.

Televiziunile Pro Gold HD și Pro Cinema HD au fost introduse in grilele de cablu tv (DVB-C), IPTV si web TV (telekomtv.ro) ale Telekom România, care devine astfel primul operator care oferă aceste posturi tv în rezoluție HD. Cele două televiziuni în rezoluție High-Definition au înlocuit versiunile SD omonime.Pro Gold HD și Pro Cinema HD sunt disponibile de asemenea, ca televiziuni online gratuite, pe platforma Pro Tv Plus. Solicitarea S.C. PRO TV SRL de modificare a formatelor de difuzare pentru PRO CINEMA și PRO GOLD din SD în HD a fost aprobată în ședința CNA din 8 decembrie 2020.

UPDATE 13 ianuarie 2021: Televiziunile Pro Gold HD și Pro Cinema HD au fost incluse și în grila de cablu a Vodafone (fostul UPC România), precum și la Orange, prin rețeaua proprie de cablu tv. La Orange TV Satelit, doar Pro Gold HD este la rezoluția 1080i, iar Pro Cinema HD este downscalat la 576i.


19 comentarii despre subiectul „Pro Gold HD și Pro Cinema HD au fost introduse în grilele de cablu tv, IPTV si web TV ale Telekom. UPDATE: Au intrat și la Vodafone și Orange.”:
Anonim

Pe Telekom Pro X și Digi 24 se văd tot în SD sau există și versiunile HD?

Anonim

Dacă te referi la satelit, acolo deocamdată sunt tot versiuni SD.

Unknown

Le așteptăm și la NextGen.

Anonim

ProCinema HD este un pas înainte pentru a aduce la zi un program cu pretenții de Cinema. Dacă s-ar actualiza și grila de filme, în locul deja tratiționalelor reluări "La bloc" de acum 20-21 de ani, atunci și audiența va fi pe măsura investiției.

Anonim

Chiar dacă în rețelele respective versiunile SD ale Pro Gold și Pro Cinema au fost, Aceste canale continuă să emită și SD pentru posesorii de televizoare mai vechi.

Unknown

Pro Cinema este transmis în HD și în aplicarea Orange TV apare semnul HD în coltul dreapta sus. Nu știu dacă și Pro Gold este HD pentru ca momentan îmi dă eroare.

Anonim

Pro Gold nu mă interesează, dar pe la Pro Cinema s-ar mai găsi filme bune (chiar dacă tot reiau filmele). Cum unele ar avea coloană sonoră Dolby Digital... nu le șoptește cineva să adauge și o astfel de coloană sonoră, ca la Pro Tv ?? :)

Unknown

Vor intra și la NextGen ?

Anonim

La Orange TV satelit Pro Cinema este transmis tot SD chiar daca este afișat HD

Sandu

Așa e transmis acel flux al PRO Cinema, cu sigla aceea HD imprimata pe imagine. Ca sa verifici daca un post tv e transmis in HD, verifici rezoluția afișata de OSD-ul receptorului, daca are astfel de funcții de afișare, nu siglele afișate peste imaginea postului tv.

Anonim

Da Sandu, am verificat și de aceea am spus că este HD.Prin comparație, Pro Gold este HD.Are 1080i

Anonim

In aceeasi situatie era TNT cu ceva vreme in urma, care era transmis SD, desi avea sigla TNT HD. VOrbesc despre reteaua Digi. Acum si sigla a revenit la TNT simplu, desi era de preferat versiunea HD (cea reala).

Anonim

La Telekom sunt cu rezoluție HD.

Unknown

Prima tv hd si antena stars hd la Telekom satelit???

Unknown

Prima tv hd , Pro Gold hd si Pro Cinema hd când sunt disponibile pe satelit la telekom tv.

Anonim

Suntem în 15 ianuarie. La Digi nu a apărut nici o modificare în acest sens ?

radu

Nu a anunțat niciunde Digi că le va introduce din 15 ianuarie sau dacă le va introduce.

Anonim

Nu pierdeti nimic, sunt programe HD de filme mult mai atractive (AMC,AXN,...).

Anonim

Cele două televiziuni în rezoluție High-Definition au înlocuit versiunile SD omonime doar în rețelele Vodafone și Orange. Ele însă continuă să emită și SD, fiind distribuite exclusiv în acest standard în celelalte rețele de cablu din țară.

Trimiteți un comentariu

☑ Sunt de acord cu Regulamentul comentariilor.

Furnizori de servicii

AKTA (81) Digi (555) Focus Sat (259) FREESAT (25) iNES (26) Nextgen (84) Orange (227) Telekom (310) UPC (280) Vodafone (85)