sâmbătă, 1 mai 2021

Prima Tv HD, oficial la Freesat România. La fel și Pro Gold.

Operatorul DTH Freesat România a anunțat abonații (prin intermediul unui SMS) că începând cu data de 29 aprilie 2021, ora 13:00, televiziunea PrimaTV se recepționează oficial în pachetul Freesat, atât HD, cât si SD, pe frecvența 12567 MHz (SR 16667, modulație QPSK, FEC 2/3, polarizare verticală). În locul Prima TV de pe frecvența 12643 a fost introdusă televiziunea Pro Gold.

Televiziunea Prima Tv HD a început să fie transmisă prin satelitul Eutelsat 16A (utilizat si de Freesat România) de acum aproximativ două săptămâni, criptată în sistemul Conax, ce este folosit și de Freesat Romania. Chiar din timpul testelor, clienții Freesat au confirmat ca Prima Tv HD se poate viziona de pe acea frecvență cu ajutorul smartcardului furnizat de operator.

Notă: Informațiile au fost furnizate de Constantin Emil din comunitatea de Facebook a HD Satelit.


12 comentarii despre subiectul „Prima Tv HD, oficial la Freesat România. La fel și Pro Gold.”:
Tibi

Fără antene nu știu cât va rezista acest dth tot mai putini abonați. Ei trebuie sa fie conștienți ca va rămâne fără abonați

Anonim

Corect! Și ieu am vrut să mă abonez la iei dar nu au Antenele Și multe alte canale importante.

Anonim

Așteptăm și pe focus Sat sau Digi dth

Anonim

Ar putea cei de la Freesat sa discute cu Intact Media Group sa reintroduca Antenele in abonament, sa fie transmise pe aceeasi frecventa cu Prima TV. Doar ca va trebui marit SR-ul pentru Antena 1 HD. Si ar putea sa introduca posturile B1, Trinitas, Nasul TV, KISS TV, Music Channel, UTV (care sunt la liber pe alti sateliti).

Anonim

Da ar fii frumos să facă acest lucru.

Anonim

Dacă freesat ar dori să reintroducă antenele ar fii ideal să se mute cu tot cu abonați la 39 est Hellas sat 3 și la o calitate mult mai bună a semnalului față de 16 est

Anonim

Da este o idee buna sa mute pe satelitul Hellas sat 39 Est Eu as recomanda satelitul Thor 1 Vest se poate receptiona si cu antena de 38 cm pentru camping. Pe Thor 1 Vest ar fi mai simplu pentru ca sunt operatorii DTH Digi si Focussat, are si sistemul de codare Conax. Cum este in cazul polonezilor unde toate serviciile DTH sunt pe un sinur satelit HotBird 13 Est Sau as mai recomanda satelitul Astra 23.5 Est care se poate receptiona toate transponderele cu o antena de 60 cm ca si satelitul Thor 1 Vest. Sau cu antena mai mare poti receptiona si satelitii HotBird 13 Est, Astra 19.2 Est

Anonim

Nu se va muta niciodată de pe Eutelsat, Freesat România e un proiect strict legat de compania Eutelsat.

Anonim

Proiectul Freesat Romania este foarte bun, nu mai platesti abonamentul in fiecare luna doar o data pe an. Problema este ca satelitul Eutelsat 16 Est are semnal slab comparativ cu alti sateliti. Iti trebuie o antena minim 80 cm, cu antena de 60 cm abia daca am receptionat TVR-urile. Eu am montat o antena de 90 cm ca sa am receptie stabila indiferent de conditiile meteo.

Anonim

Teoretic și normal freesat ar putea să se mute pe un alt satelit tot pe Eutelsat exemplu 3 est 7 est 9 est s-au 33 est.

Anonim

As recomanda satelitul Eutelsat 7 Est, are acoperire foarte buna, cu antena de 60 cm am receptionat toate transponderele Digiturk. Si cu o antena de 100 cm pe langa satelitul Eutelsat 7 Est pot sa instalez usor inca 2 LNB-uri pentru receptia satelitlor HotBird 13 Est si Astra 19.2 Est.

Anonim

De azi 07.05.2023 Prima TV emite pe transponderul 12643, V, 27500 (unde a mai fost inainte) dar in format SD inloc de HD.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile