duminică, 18 iulie 2021

Parteneriat Discovery - YouTube pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo

Discovery și YouTube au anunțat un nou parteneriat de conținut și publicitate, care va oferi publicului din Europa momente de top ale Jocurilor Olimpice de la Tokyo. Conceput pentru a ține publicul informat în privința Jocurilor Olimpice, dar și pentru a prezenta întreaga ofertă a serviciile Discovery + și Eurosport privind Jocurilor Olimpice, canalul de YouTube al Eurosport va găzdui videoclipuri despre evenimentele de la Jocurile Olimpice Tokyo 2020, inclusiv rezumate zilnice. De asemenea, va transmite în direct ceremoniile de deschidere și închidere ale Jocurilor Olimpice Tokyo 2020.

În timpul Jocurilor Olimpice, fanii vor beneficia de o gamă largă de conținut pe canalul de YouTube al Eurosport, inclusiv:

- Momente din cele mai importante evenimente din fiecare zi, precum și recapitulări zilnice (disponibile în toată Europa).

- Conținut premium la cerere, inclusiv interviuri cu sportivi, profiluri ale sportivilor, analize sportive și momente de divertisment din timpul Jocurilor Olimpice de la Tokyo.

- Transmisii live ale ceremoniilor de deschidere și închidere a Jocurilor Olimpice Tokyo 2020, disponibile în limba engleză și germană, pe piețele din toată Europa.

Scott Young, șeful departamentului de producție și conținutului sportiv al Discovery Sports, a precizat: „Colaborarea cu YouTube pentru a furniza conținut la cerere de la Jocurile Olimpice reprezintă o oportunitate excelentă pentru a stabili noi conexiuni cu publicul, care va beneficia astfel de noi modalități de a găsi conținutul nostru”.

Rob Pilgrim, șeful departamentului de sport al YouTube în EMEA, a adăugat: „Jocurile Olimpice sunt speciale, deoarece sunt cu adevărat globale. Fiecare națiune concurentă urmărește atât de avid rezultatele sportivilor lor și suntem încântați să avem pe Discovery și Eurosport ca parteneri ai YouTube, pentru a ajunge la un public nou și diferit.

Jocurile Olimpice Tokyo 2020 vor fi difuzate pe mai multe platforme ale Discovery, inclusiv discovery+, Eurosport și aplicația Eurosport. Discovery a anunțat colaborări și cu Snap și Twitter pentru Jocurile Olimpice Tokyo 2020, care se vor desfășura în perioada 23 iulie 2021 – 8 august 2021.


Niciun comentariu despre subiectul „Parteneriat Discovery - YouTube pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile