joi, 26 august 2021

Serviciul FilmBox+ al SPI International a depășit 1 milion de abonați în întreaga lume

SPI International anunță printr-un comunicat remis către HD Satelit Blog România că serviciul de streaming FilmBox+ lansat anul acesta a fost integrat de 10 operatori europeni majori și ajunge în prezent la peste 1 milion de abonați la nivel global. Funcționând cu motto-ul „Home of Good Movies”, FilmBox+ combină experiențele de vizionare printr-o selecție de conținut VOD și canale live și este disponibilă în 12 limbi din întreaga lume.

"SPI/FilmBox continuă să impresioneze lumea cu serviciul său de streaming îmbunătățit FilmBox +, care combină experiențele de vizionare. Serviciul a fost lansat în februarie 2021 și de atunci a fost integrat de 10 operatori europeni importanți, făcând accesibil divertismentul de calitate pentru peste 1 milion de abonați la nivel global. SPI se angajează să realizeze integrarea completă a serviciului FilmBox+ cu platformele a peste 700 de parteneri operatori din întreaga lume. Funcționând cu motto-ul „Home of Good Movies”, FilmBox+ oferă sute de ore de titluri premium la cerere riguros selectate și 10 canale TV care acoperă o gamă largă de conținut, inclusiv blockbustere de la Hollywood cu vedete de renume mondial și programe care se adresează mai multor tipuri de public sau gusturi, cum ar fi sporturile cu adrenalină, moda, jocurile și multe altele", se precizează in comunicat.

Serviciul are în prezent un catalog de peste 5.000 de titluri, de la filme, la conținut și stil de viață, oferind aproximativ 8.000 de ore de programe deosebite. Lucrăm non-stop pentru a achiziționa conținut nou, premium care acoperă toate genurile, de la distribuitori mondiali importanți, inclusiv titluri locale pentru diferite teritorii pentru a le adăuga la serviciul nostru de streaming FilmBox+”, a declarat Haymi Behar, Chief Marketing Officer la SPI International.

"FilmBox+ reunește digital și liniar o vastă colecție de conținut VOD și 10 canale live oferite în 12 limbi și opțiuni de localizare, inclusiv engleză, poloneză, cehă, slovacă, română, maghiară, bulgară, sârbă, macedoneană, albaneză, croată și turcă, iar rusa și coreeana au fost introduse în curând. În plus față de planurile de integrare, SPI își îmbunătățește permanent serviciul de streaming FilmBox+ pentru a oferi publicului său din întreaga lume o experiență de divertisment de top. Cele mai recente îmbunătățiri includ un rebranding complet care încorporează elemente de design elegante și caracteristici intuitive, cu scopul de a îmbunătăți experiența utilizatorilor pe toate ecranele și dispozitivele disponibile", se mai arata in comunicat.

Ne-am angajat să oferim experiențe de divertisment excelente pe toate dispozitivele pentru publicul nostru la nivel global. FilmBox+ este conceput pentru a face exact acest lucru. Oferim integrare perfectă între diverse tipuri de ecrane, permițând utilizatorilor să se bucure de conținut oriunde s-ar afla, oricând doresc”, a comentat Behar. „FilmBox+ este alimentat de o tehnologie de ultimă oră care acordă prioritate utilității și ușurinței de folosire a utilizatorului. Noul facelift care utilizează elemente de design moderne este în conformitate cu angajamentul nostru de a face experiența utilizatorului cât mai ușoară, intuitivă și plăcută pe toate ecranele”, a adăugat Behar.

FilmBox+ oferă o soluție de conținut centralizat care răspunde diverselor obiceiuri de vizionare, combinând experiența de vizionare din fotoliu și online cu ușurința și flexibilitatea opțiunii la cerere. Publicul poate accesa serviciul de pe www.filmbox.com prin web, poate descărca aplicația mobilă care este compatibilă cu sistemele de operare iOS și Android sau poate transmite conținutul preferat prin aplicația Smart TV disponibilă pentru Apple TV, Android TV și Samsung și LG Smart TV, recent adăugate.


Despre SPI International

SPI International este o companie globală media care operează 42 de canale de televiziune pe șase continente. SPI este unul dintre cei mai mari agregatori de conținut Ultra HD autohton din lume, iar FilmBox este televiziunea sa cea mai cunoscută. Lucrând cu peste 700 de operatori din întreaga lume, SPI folosește tehnologia de ultimă oră oferindu-le celor 90 de milioane de abonați acces la conținutul liniar și la cerere al SPI, inclusiv transmiterea în direct a programelor UHD și a canalelor FilmBox pe orice dispozitiv conectat la internet, prin intermediul principalelor playere de streaming, sau prin furnizorii OTT locali. SPI a adăugat recent în portofoliul său furnizorul de servicii premium de filme Film1 din Olanda, inclusiv patru televizuni de film și servicii digitale.

De peste 25 de ani, SPI International este un distribuitor de top al filmelor artistice și programelor de televiziune pe piața internațională. Prin alianțele sale solide cu furnizorii mari de servicii de televiziune, SPI asigură conținut atractiv, foarte popular și extrem de cerut.


4 comentarii despre subiectul „Serviciul FilmBox+ al SPI International a depășit 1 milion de abonați în întreaga lume”:
Anonim

pe cand aceste posturi sila digisunt sanse

Cosmin

Tocmai acesta e rolul acestui serviciul de streaming, anonime, ca să te abonezi si sa vezi aceste canale, indiferent la ce operator ești, indiferent dacă respectivul operator are sau nu are canalele acestea in grilă. Dacă chiar ești cu adevărat pasionat de aceste canale, abonează-te la Filmbox+ și le vezi imediat online.

Cipanu

@Cosmin sunt deacord cu tine doar partial. Pentru ca e mai comod, simplu, sa faci surf intre canale decat sa intru intr-o aplicatie sa le vad ;)

Cipanu

@Cosmin sunt deacord cu tine doar partial. Pentru ca e mai comod, simplu, sa faci surf intre canale decat sa intru intr-o aplicatie sa le vad ;)

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile