sâmbătă, 7 august 2021

Supercupa Europei (Supercupa UEFA), la DigiSport și Look Sport+

Supercupa Europei, dintre echipa care a câștigat UEFA Champions League (Chelsea) și cea care a cucerit trofeul Europa League (Villarreal), se va desfășura pe 11 august 2021, în Irlanda de Nord, la Belfast, pe stadionul Windsor Park.


Supercupa Europei este un meci anual de fotbal organizat de UEFA între câștigătorii celor două competiții europene principale pentru cluburi, respectiv UEFA Champions League și UEFA Europa League. Denumirea oficială a competiției a fost inițial Supercupa Europei, dar a fost redenumită ca Supercupa UEFA în 1995, în urma unei decizii de rebranding luată de UEFA.

Din 1972 până în 1999, Supercupa UEFA a fost disputată între câștigătorii Ligii Campionilor și cei ai Cupei Cupelor. După întreruperea Cupei Cupelor UEFA, a fost jucată de câștigătorii Ligii Campionilor UEFA și câștigătorii Cupei UEFA, care a fost redenumită UEFA Europa League în 2009.

Meciul va fi transmis miercuri de la ora 22:00, de Digi Sport 1 și Look Sport Plus. Momentan nu există confirmări similare oficiale că meciul va fi transmis de Digi 4K sau alt post tv.

UPDATE 10 august 2021: UEFA Champions League la Digisport și LookSport până în 2024. Detalii găsiți AICI.


6 comentarii despre subiectul „Supercupa Europei (Supercupa UEFA), la DigiSport și Look Sport+”:
RD

Înseamnă că Champions League și Supercupa Europei, se vor vedea la Digi și Look (posibil și la Telekom Sport) pentru următorii 3 ani deoarece amândouă se vând la pachet.

Anonim

Cine va tranumite campionatul italian

Anonim

Vreau sa stiu dacă serie a , bundesliga ,la liga ,supercupa europei si liga campionilor se vor transmite în continuare si la telekom sport că văd cei de la telekom sport nu difuzează promo la nici-o competiție.

Unknown

Telekom sport a fost preluat de Orange,nu se știe ce se va întâmpla!

Anonim

Serie A va fii transmis de Digi Sport si Look Sport Telekom Sport nu va transmite nici un campionat international doar Liga 1 Liga 2 si Cupa Romaniei

Unknown

Păi si atunci de ce au in program meciuri din la liga.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile