marți, 14 septembrie 2021

Filmele Disney, lansate online după 45 zile de la debutul în cinematografe

Disney va oferi online (prin serviciul său de streaming Disney+) majoritatea filmelor sale care au mai rămas de lansat din acest an, dar numai după ce vor trece 45 zile de la debutul acestora în cinematografe. Disney Media & Entertainment Distribution a dezvăluit și datele de lansare în cinematografe pentru restul filmele sale din 2021.

Doar muzicalul Encanto de la Walt Disney Animation Studios, ce va sosi în cinematografe pe 24 noiembrie, va avea o perioada de exclusivitate in sălile de cinema de numai 30 de zile, înainte de a debuta pe Disney + pe 24 decembrie, în Ajunul Crăciunului.

"În urma succesului extraordinar al lansărilor filmelor noastre din vara aceasta, care au inclus cinci dintre cele mai mari opt lansări ale anului, suntem încântați să actualizăm datele de lansare in cinematografe pentru restul anului 2021. Așteptăm cu nerăbdare să oferim divertisment pentru publicul din cinematografe, menținând în același timp flexibilitatea de a oferi abonaților noștri Disney + cadoul Encanto în perioada sărbătorilor de iarnă", a precizat Kareem Daniel, președinte al Disney Media & Entertainment Distribution.

Celelalte filme de la Disney vor avea o lansare exclusivă în cinematografe cu cel puțin 45 de zile înainte de lansarea online, inclusiv The Last Duel (pe 15 octombrie), Ron’s Gone Wrong (pe 22 octombrie), Eternals (pe 5 noiembrie), West Side Story (pe 10 decembrie) și The King’s Man (pe 22 decembrie).

Disney a avut lansări de succes în cinematografe ale unor filme precum Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings și Free Guy, dar a atras controverse cu privire la decizia de a lansa Black Widow simultan în cinematografe și ca ofertă VOD premium pe platforma sa de streaming.


2 comentarii despre subiectul „Filmele Disney, lansate online după 45 zile de la debutul în cinematografe”:
Anonim

Da,frumos,dar Disney+în România?

B

In 2022.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile