duminică, 5 septembrie 2021

Vodafone România a lansat de la 1 septembrie 2021 o ofertă simplificată de internet fix și televiziune

Vodafone a anunțat printr-un comunicat pentru presă că a lansat de la 1 septembrie o ofertă simplificată. Astfel, pachetul „Home Deal”, disponibil pentru 9,9 euro/lună pentru clienții care aleg exclusiv servicii fixe sau 7,9 euro/lună pentru clienții care sunt abonați ai serviciilor mobile le oferă utilizatorilor, gratuit, oricare alte două beneficii dintr-o listă de patru.

Clienții care aleg experiența completă cu toate cele 4 extra opţiuni au la dispoziţie pachetul „All inclusive” cu HBO și HBO GO gratuite, pentru 24 de luni, la prețul promoțional de 14,9 euro/lună dacă doresc doar servicii fixe, respectiv 12,9 euro/lună pentru abonații serviciilor mobile

Oferta este disponibilă în perioada 1 septembrie – 31 octombrie 2021.

Pachetul Home Deal include Internet de 500 Mbps și TV cu 157 de canale (opțiunea Sport inclusă). La acest pachet, clienții pot adăuga, în funcție de preferințe și fără niciun cost suplimentar, două dintre următoarele patru extra beneficii: HBO și HBO GO gratuite pentru 12 luni, Vodafone TV cu opțiunile de video on demand și canale 4K, 40 de canale TV suplimentare sau un mini-router Wi-Fi portabil (internet back-up). Pachetul este disponibil pentru 9,9 euro/lună pentru clienții care aleg exclusiv servicii fixe sau 7,9 euro/lună pentru abonații serviciilor mobile.

Pentru clienții care își doresc toate aceste beneficii, Vodafone a lansat pachetul All inclusive cu HBO și HBO GO gratuite pentru 24 de luni, la prețul promoțional de 14,9 euro/lună pentru clienții care doresc doar servicii fixe, respectiv 12,9 euro/lună pentru abonații serviciilor mobile.

Noua ofertă comercială este semnificativ simplificată și le dă clienților posibilitatea de a-și configura cu extra beneficii pachetul de servicii fixe, simplu și rapid. Prin această ofertă, le punem clienților la dispoziție acces la internet fix de cea mai înaltă calitate, dar și la cel mai variat pachet de canale TV și conținut video on demand din România, la prețuri imbatabile, de la doar 7,9 euro/lună”, a precizat Nedim Baytorun, Consumer Business Director, Vodafone România.

"Serviciul Vodafone TV are la bază o platformă ce include un mediabox 4K, unic pe piața din România, care îmbină interactivitatea, aplicațiile de streaming și cablul digital. Cu Vodafone TV, utilizatorii se pot bucura de cea mai bogată ofertă de conținut, ce include cea mai extinsă grilă TV, până la 200 de canale în format SD, HD și 4K, precum și de cea mai vastă colecție video on demand, cu mii de ore de conținut de calitate și tot conținutul HBO GO într-o secțiune dedicată, care oferă acces la producţii HBO - seriale originale, filme, documentare, producţii locale, dar şi seriale, filme şi programe pentru copii ale altor furnizori de conţinut premium", explică operatorul in comunicat..

Despre Vodafone

Vodafone este o companie lider în domeniul telecomunicațiilor în Europa și Africa. Vodafone este cel mai mare operator de servicii mobile și fixe în Europa și cel mai mare furnizor de servicii IoT din lume. Platforma noastră de tehnologie M-Pesa permite, în Africa, unui număr de peste 50 de milioane de oameni să beneficieze de acces la plăți mobile și servicii financiare. Operăm rețele mobile și fixe în 21 de țări și 49 de rețele mobile partenere. La 30 iunie 2021, Vodafone Group avea peste 300 de milioane de utilizatori ai serviciilor mobile, peste 28 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix, peste 22 de milioane de clienți ai serviciilor TV și peste 130 milioane de dispozitive IoT conectate.


2 comentarii despre subiectul „Vodafone România a lansat de la 1 septembrie 2021 o ofertă simplificată de internet fix și televiziune”:
Marius

În zonele unde au acoperire. Au preluat UPC, însă doar atât, nu au extins rețeaua. Astfel că, mulți, cum sunt și eu, nu sunt interesați de această ofertă. Asta tot din cauza lor.

Anonim

Foarte bune serviciile Vodafone.Si aici ma refer in anumite zone,ca asa e la toti!!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile