joi, 28 octombrie 2021

Profit News HD a înlocuit Profit News SD în grila de cablu digital a Digi Tv

Operatorul de servicii de televiziune RCS RDS a înlocuit în grila digitală de tv cablu versiunea SD a Profit News cu varianta High Definition.

Cunoscută anterior ca Profit.ro, denumirea acestei televiziuni a fost schimbată începând din luna mai a acestui an în Profit News SD / HD, iar formatul de principiu din generalist in tematic (știri si informații).

Profit.ro s-a lansat in septembrie 2018, propunându-și să furnizeze informatii și soluții celor interesați de produse sau servicii financiare, investiți sau oportunități de afaceri pentru un public format din adulți activi în mediul urban, cu venituri medii și peste medie, proprietari de afaceri, manageri din companii naționale sau multinaționale, la nivel local și național.

Deocamdată, RCS RDS este singurul mare operator de tv cablu care oferă în grila digitală de cablu tv Profit News în revoluție HD.


13 comentarii despre subiectul „Profit News HD a înlocuit Profit News SD în grila de cablu digital a Digi Tv”:
Anonim

asteptam si alte programe noi spre final de an

Alexandru

Sperăm să intre și Magic TV HD în grila de cablu digital a Digi TV

Anonim

Nu sunt un fan al acestui canal, dar modificarea este binevenită. Exemplul ar trebui urmat și de alte posturi TV, suprimarea versiunilor SD reducând unele cheltuieli acolo unde există deja emisie HD.

Anonim

Ne bucuram ca baga cat mai multe posturi HD !! era SD a apus de mult !!

Cristy

așteptăm Hora TV HD

Anonim

Eu doresc TARE MULT să putem vedea Discovery Science,Animal Planet,și mai ales Cinetube Tv la Digi online.

Anonim

Cinetube Tv este la DIGI (dacă nu l-or fi scos între timp). Imaginea este oribilă, de aceea l-am și eliminat din grila personală. Nu poate fi considerată nici măcar SD.

Anonim

La mine imaginea Cibetube e foarte OK la Digi.

Anonim

Și la Orange cablu și Satelit au inlocuit Investigation Discovery, Discovery Channel, Tlc cu versiunile HD Discovery Channel HD, ID HD, Tlc HD e singuru la Orange

ADI13

Eu aștept, spre final de an, PROCINEMA în format HD, ptr. că e împreună cu PRO GOLD, doar în SD.

Unknown

Lansarea Hora TV HD cand bagam.

Anonim

vreau la DIGI cablu Romania canale HD de filme si documentare : Warner Tv , PRO Cinema , Epic Drama , Comedy central , Film Cafe , Fishing Hunting , Mooz Dance , cinetronix , cinetube . trintas , tv5monde , rai 1 , fashion tv , tvpaprika , si canale de desene animate hd ,

Anonim

Cinetube la rezoluție HD, dacă există .

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile