joi, 16 decembrie 2021

Premier League la Look Sport şi PrimaPlay între 2022 și 2025

Looksport a anunțat că va transmite Premier League între 2022 şi 2025. Cel mai puternic campionat al lumii conform coeficienților UEFA se va vedea timp de 3 sezoane și pe platforma online a Grupului Clever, PrimaPlay.ro. Şi Digisport a anunțat că va transmite Premier League până în 2025.

”Ne bucurăm că am reuşit să câştigăm drepturile pentru Premier League, unul dintre cele mai valoroase şi mai spectaculoase campionat ale lumii. Prin aducerea sa în portofoliul companiei, Grupul Clever îşi demonstrează încă o dată calitatea de jucător important pe piaţa drepturilor sportive şi de furnizor de content premium pentru telespectatorii din România”, a precizat George Petrule, director programe LOOK SPORT.

Prin câștigarea drepturilor pentru Premier League, Grupul Clever are în portofoliu primele 7 campionate de fotbal conform coeficienţilor UEFA, alăturându-se celor din Spania, Italia, Germania, Franţa, Portugalia şi Olanda. Toate acestea pot fi urmărite pe canalele LOOK SPORT şi pe noua platformă PrimaPlay.ro, de oriunde de pe teritoriul României, de pe orice dispozitiv.


2 comentarii despre subiectul „Premier League la Look Sport şi PrimaPlay între 2022 și 2025”:
Unknown

De la 1 ianuarie se poate urmării?sau din toamna când va începe noul seson

PETRU COSMIN BLOG

Din august 2022

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile