joi, 1 septembrie 2022

Premiile Emmy vor fi difuzate live la AMC pe 13 septembrie, la ora 2:00, ora României. "Better Call Saul" a primit șapte nominalizări.

Nominalizat la șapte premii Emmy, sezonul final din Better Call Saul va avea premiera la AMC. Cele două personaje principale din Killing Eve se numără, de asemenea, printre nominalizați, anunță televiziunea AMC printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Premiile Emmy - Imagine remisă in comunicat de AMC România pentru publicare pe HD Satelit

Au fost anunțate nominalizările pentru cea de-a 74-a ediție a Premiilor Emmy, iar Better Call Saul a primit șapte nominalizări! Acest lucru oferă studiourilor AMC toate motivele de bucurie, întrucât nu este singurul serial producție proprie nominalizat. În total, studiourile au primit 12 nominalizări! Premiile Emmy vor fi difuzate LIVE pe AMC pe 13 septembrie, la ora 2:00, ora României, în timp ce ultimul sezon din Better Caul Saul va avea premiera pe 8 septembrie. 

Printre altele, Better Call Saul (BCS), unul dintre cele mai populare seriale de la AMC, a fost votat printre cele mai bune la categoriile: "Cel mai bun serial dramatic", "Cel mai bun actor principal într-un serial dramatic" și " Cea mai bună actriță în rol secundar într-un serial dramatic".

Better call Saul este un spin-off al serialului de succes Breaking Bad, avându-l ca protagonist pe Jimmy McGill în rolul unui fost escroc mărunt, care mai târziu devine Saul Goodman, clientul cu glas fin al temutului cartel Mexican, pe măsură ce își dezvoltă cabinetul de avocatură. Vince Gilligan, care a scris ambele seriale, le-a combinat pe cele două într-un mod foarte inteligent, aducând înapoi mai multe personaje și locații importante din Breaking Bad și dând sens multor evenimente din trecut prin Better Call Saul. 

Ultimul sezon, cel de-al șaselea, are premiera pe AMC în România, pe 8 septembrie, la ora 22:00.

Alte două nominalizări la Emmy au fost acordate celor două protagoniste din Killing Eve, Jodie Comer și Sandra Oh, care portretizează lupta a două femei inteligente și pricepute, aflate de ambele părți ale legii. În thriller-ul bazat pe seria de romane a lui Luke Jennings, Villanelle (Jodie Comer) este o asasină psihopată elegantă și talentată care călătorește în lux, în timp ce Eve (Sandra Oh) este membră a unei agenții de renume, dar nu cunoaște decât partea mai plictisitoare a meseriei de spion și nu este mulțumită de slujba ei de birou. Jocul lor de-a șoarecele și pisica amestecă cruzimea și patetismul, dar nu este lipsit de un pic de umor ironic.

State of the Union și Cooper's Bar au fost, de asemenea, nominalizate la premiile Emmy. Patricia Clarkson (State of the Union) și Rhea Seehorn (Cooper's Bar) fiind ambele înscrise în cursa pentru premiu la categoria "Actriță remarcabilă într-un serial de comedie sau dramă de scurt metraj", în timp ce Brendan Gleeson este înscris la categoria "Actor remarcabil într-un serial de comedie sau dramă de scurt metraj" pentru rolul său din State of the Union.

Câștigătorii vor fi anunțați în cadrul Galei Premiilor Emmy din 13 septembrie. 

PROGRAM: Cea de-a 74-a ediție a Galei Premiilor Emmy și evenimentul de pe covorul roșu al Galei Premiilor Emmy. 

13 septembrie 2022. 02:00-06:00 

02:00-03:00: Eveniment pe covorul roșu 

03:00-06:00: Ceremonia de decernare a premiilor Emmy 

Varianta scurtată și dublată în limba română a Galei Premiilor Emmy se va difuza la AMC pe 13 septembrie, între orele 22:00 – 23:00! 

Nominalizări la premiile Emmy ale AMC 2022 (12) 


BETTER CALL SAUL  (7) 

- Cel mai bun serial dramatic 

- Cel mai bun actor în rol principal într-un serial dramatic - Bob Odenkirk 

- Cea mai bună actriță în rol secundar într-un serial dramatic - Rhea Seehorn 

- Scenariul remarcabil pentru un serial dramatic - Thomas Schnauz ("Plan și execuție") 

- Cea mai bună editare a sunetului pentru un serial de comedie sau dramă (o oră) - "Carrot And Stick" 

- Mixaj de sunet remarcabil pentru un serial de comedie sau dramă (o oră) - "Carrot And Stick" 

- Supervizare muzicală remarcabilă - "Black And Blue" 


KILLING EVE (2) 

- Cea mai bună actriță în rol principal într-un serial dramatic - Jodie Comer 

- Cea mai bună actriță în rol principal într-un serial dramatic - Sandra Oh 


STATE OF THE UNION (2) 

- Actor remarcabil într-un serial de comedie sau dramă de scurt metraj - Brendan Gleeson 

- Cea mai bună actriță într-un serial scurt de comedie sau dramă - Patricia Clarkson 


COOPER'S BAR (1) 

- Cea mai bună actriță într-un serial scurt de comedie sau dramă - Rhea Seehorn


2 comentarii despre subiectul „Premiile Emmy vor fi difuzate live la AMC pe 13 septembrie, la ora 2:00, ora României. "Better Call Saul" a primit șapte nominalizări.”:
Anonim

Wow, ce tare, oricum vad rezumatul dimineața pe la stiri

Anonim

Eu o sa vad versiunea in românește.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile