miercuri, 12 octombrie 2022

Prima Sport 2 HD și Prima Sport 3 SD au intrat în grila Digi cablu, din care au fost eliminate Realitatea Sportivă HD, Realitatea Star HD, Aleph Business HD și Smart TV

Digi Tv / RCS RDS a început de astăzi procesul tehnic de reorganizare a grilei de cablu tv. În cadrul acestuia au fost deja introduse zonal în grila televiziunile Love Nature 4K (premieră prin cablu tv in România) si BBC First HD (lansare exclusivă în România), ambele subtitrate în limba română. Noua structura a grilei, poziționarea și noile televiziuni se regăsesc atât pe facturile de luna aceasta ale abonaților, cât și pe o pagina dedicată pe website-ul oficial al operatorului. Dar, pe lângă aceste două noi televiziuni, operatorul a adaugat în grilă și Prima Sport 2 HD și Prima Sport 3 SD. A eliminat din grila proprie televiziunile Smart TV, Aleph Business HD, Realitatea Sportivă HD și Realitatea Star HD.

Prima Sport 2 HD - fotografie ilustrativă realizată de HD Satelit România

Televiziunea Prima Sport 2 HD a fost introdusă pe aceeași frecvență cu Tralala, Atomic, BBC First HD si altele, iar televiziunea Prima Sport 3 (SD) a intrat pe aceeași frecvența cu Mooz Tv, CineTube, Balcan Music Tv si altele. De fapt, Digi completează retransmisia prin cablu tv în ambele rezoluții ale acestor trei televiziuni, televiziunile Prima Sport 1, 2 și 3 fiind toate trei disponibile atât in format SD, cât si HD, în grila de cablu tv digital a operatorului.

Pe de alta parte, televiziunile Realitatea Sportivă HD, Realitatea Star HD, Aleph Business HD și Smart TV au fost retrase zonal din grila operatorului si vor fi eliminate treptat din rețelele de cablu tv digital ale Digi din toată țara. Astfel, nu va mai exista nicio versiune a acestor patru televiziuni (nici SD, nici HD) retransmisă în grila de cablu digital a RCS RDS, chiar daca au fost adăugate în grila Digi Tv de mai puțin de un an, Realitatea Sportivă si Realitatea Star HD au intrat în grila Digi cablu pe 21 decembrie 2021, iar Aleph Business HD a intrat la Digi cablu în noiembrie 2021. Smart Tv a primit licența audiovizuală de la CNA în anul 2019 si a intrat la Digi în ianuarie 2022.

UPDATE: Digi RCS RDS și-a anunțat prin email abonații în privința datelor calendaristice exacte ale modificărilor grilelor tv. Mai multe detalii găsiți AICI.


13 comentarii despre subiectul „Prima Sport 2 HD și Prima Sport 3 SD au intrat în grila Digi cablu, din care au fost eliminate Realitatea Sportivă HD, Realitatea Star HD, Aleph Business HD și Smart TV”:
Anonim

De ce nu baga si restul canalelor Prima Sport? Nu inteleg de ce mai lasa neintroduse cateva canale si nu baga si restul canalelor Prima Sport, sa putem si noi vedea toate meciurile ca lumea. In acest moment Vodafone are 9 canale Prima Sport si acopera excelent campionatele si UEFA Champions League fara sa fie nevoie sa fii trimis pe site ca acuma 10-15 ani... Prima Sport da in direct toate cele 380 de meciuri ale sezonului din Premier League iar noi cele de la Digi unde le vedem? Nu inteleg aceasta gandire a celor de la Digi.

Anonim

Anonim, ai cam tot fotbalul ce se da la tv in Ro pe Digi sport , Eurosport etc. La ce iti trebuie cele de la Prima, daca le dă Digi ?

Anonim

Nu prea sunt toate pe digi,eurosport nu mai trasmite fotbal,turcia portugalia sunt pe prima...sunt zile cand la aceeasi ora sunt meciuri diferite pe digi fata de prima sport,prefer un fenerbahce galata decat voluntari cu mioveni.

Bogdan

Foarte bine au făcut ca le-au scos pe cele 4, deoarece 80% din timpul de emisie aveau emisiuni comune. Referitor la primasport 4 și 5, as fi de acord cu o extraopriune sportiva la 1,2 euro sa vad și transmisiunile sportive de acolo

albacarolina

La scanare apar noile canale, dar dupa ce le salvez, dispar din grila sau se sare pe un alt canal. Mai are cineva aceasta problema? In Craiova se intampla.

Emil Raevschi

@albacarolina, aceste canale se găsesc deocamdată la scanare cu alți operatori, nu după operator DIGI. Posibil până săptămâna viitoare sa intre și în NIT, atunci vor putea fi găsite și la scanare după operator DIGI

Anonim

De ce nu introduc in grila si PRO CINEMA HD? Ca doar au scos atatea posturi.

Anonim

Alba Carolina, dacă unele televiziuni apar și dispar după o perioadă de la scanare sau după scanare, aceasta se întâmplă deoarece încă se lucrează și încă schimba ordinea Mai există posibilitatea, destul de mica insa, ca sa fie o problemă din baza de date a televizorului, mi s-a întâmplat o data la Digi când tot modificau la grilă și am dat scanare, dar dispăreau după restartul televizorului, doar cu resetare la setările de fabrica ale televizorului am rezolvat.

Anonim

începând de astăzi la DIGI Timișoara postul Atomic din varianta sd a trecut la varianta HD ! vizionare plăcută !

Anonim

De ce Digi nu a introdus in grila lor si posturile Orange Sport 1 ,2 ,3,4 si 5

Cristi

Din același motiv pentru care Orange nu a introdus în grila lor posturile Digi Sport.

Constantin

Știe cineva pe ce frecvență emite Realitatea Plus HD în Vrancea?

Anonim

Realitatea Sportivă, Realitatea Star, Aleph Business HD și Smart TV sunt retrase ca urare a audienței scăzute. Dar dacă ar fi să ne luăm după acest criteriu, multe ar trebui eliminate în grilă, începând cu toate canalele analogice și terminând cu cele care ar trebui distribuite doar local în funcție de preferințele membrilor comunității. Se face risipă de resurse pentru că lățimea de bandă încă permite, altfel s-ar intra în ceea ce ar trebui să fie normal.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile