luni, 7 noiembrie 2022

Digi RCS RDS a anunțat oferta de Black Friday 2022

Black Friday este un eveniment comercial așteptat de mulți clienți din România. În țara noastră, diverse companii si chiar furnizori de servicii de tv, internet si de telefonie promovează în aceasta perioadă diverse oferte, uneori acestea fiind unele dintre cele mai interesante din anul în curs pentru operatorul în cauză. Acesta este și cazul ofertei de Black Friday din anul 2022, semnalată de către operatorul Digi RCS RDS printr-un comunicat de presă remis către HD Satelit.

Black Friday 2022 la Digi România -  Imagine remisă în comunicat de RCS RDS pentru publicare pe HD Satelit (imaginea a fost modificată de HD Satelit prin aplicarea unei rame exterioare albe de evidențiere)


Cine beneficiază de oferta de Black Friday a Digi RCS RDS ?


Astfel, compania mentionată anunță că oferă pentru primele 12 luni consecutive o reducere la jumătate a valorii abonamentului. Campania de trei zile va fi activă începând din 11 noiembrie 2022 și va fi valabilă pentru orice serviciu sau servicii contractat(e) pentru o perioadă de 24 luni.

RCS RDS precizează că oferta de Black Friday 2022 va fi disponibilă pentru toți clienții, indiferent că sunt abonați noi sau existenți. De menționat este că oferta va fi valabilă doar pentru persoanele fizice, nu și pentru persoanele juridice. Pentru a beneficia de ofertă, clienții trebuie fie să semneze un contract pentru cel puțin un nou serviciu (sau mai multe), fie să facă un upgrade (sa aleagă o versiune cu un preț superior) al unui serviciu existent. De asemenea, oferta de Black Friday este valabilă și pentru comandarea de extraopțiuni.

Pentru a beneficia de reducerea de 50% pentru primele 12 luni, clienții trebuie să efectueze comanda fie într-un magazin Digi (unde reprezentanții de vânzari vor prezenta serviciile și produsele disponibile), fie prin intermediul websiteului oficial al companiei. Pagina cu oferta detaliată de Black Friday pentru contractarea unui serviciu sau a unor extraopțiuni (sau pentru upgrade-uri) poate fi accesată dând click AICI.

Exemple de prețuri din oferta de Black Friday 2022 a Digi RCS RDS


De exemplu, beneficiind de această ofertă de Black Friday a Digi RCS RDS, clienții pot plăti timp de un an doar 15 lei lunar (TVA fiind inclusă în acest preț) pentru serviciul de internet fix Fiberlink 500 Mbps. De asemenea, clienții pot opta de exemplu pentru Fiberlink 1000 Mbps la prețul de 20 lei lunar ( TVA de asemenea inclus) pentru 12 luni consecutive. 

Și pentru serviciile de televiziune cu plată a operatorului se aplică oferta de Black Friday, cu preturi de 12-15 lei ( TVA inclus) lunar, în funcție de pachetul ales si configurația acestuia.

Un alt exemplu este abonamentul de telefonie mobilă Digi Optim Nelimitat care, la Black Friday 2022, va avea prețul lunar de 2,5 euro, timp de un an.

De menționat că oferta de Black Friday nu se aplică și telefoanelor care sunt vândute de operator cu prețul plătit integral sau în rate. De asemenea, reducerile de Vinerea Neagră din acest an ale operatorului Digi RCS nu se cumulează cu alte oferte deja aplicate, care vor fi anulate dacă se optează pentru promoția de Black Friday.


12 comentarii despre subiectul „Digi RCS RDS a anunțat oferta de Black Friday 2022”:
Cristi

Stiam eu de ce astept si nu am ales ofertele din cursul anului :-)

Sorin89

cristi, se stia frate ca la bf va fi o oferta mai buna ca altele de la digi de anul asta
oricum trebuia sa prelungesc abonamentul luna asta
asa a venit la fix oferta pentru mine

anna

ar fi fost super daca ar fi bagat si niste telefoane la pret de jumatate ca imi trebuie telefon nou!!!!

Sorin89

anna
au telefoane in oferta la pret de zero lei in 12 sau 24 rate
iti faci de exemplu un abonament optim 2 la pretul normal e 2 euro lunar
cred ca de fapt la 1 euro lunar pe primele 12 luni cu oferta asta de bf

Cristi

Ai dreptate, Sorin89, chiar uitasem de telefoanele in rate. Am aruncat o privire la ei pe site si vad ca Digi oferă acum in rate cu 0 lei avans telefoanele Motorola G72, G52, G31, E20; Oppo A96, A54 5G, A16; Xiaomi Redmi Note 11, Redmi 10; Samsung Galaxy A13, Galaxy A04S, Nokia G52, G11 și chiar și telefoane clasice, pentru seniorii care prefera telefoane cu tastatură fizică, precum Nokia 105 4G, 225 4G, 3310 3G, Maxcom MM 3G sau Allview M9.

Cristi

Au si modele mai șmechere, cu avans, de exemplu: MOTOROLA EDGE 30 cu 499 LEI avans si 12 rate de 141 LEI sau MOTOROLA EDGE 30 NEO cu 399 LEI avans si 12 rate de 125 LEI. Sau OPPO RENO 7 LITE 5G cu 399 LEI avans x 12 rate de si 125 LEI. Mai au XIAOMI REDMI NOTE 11 PRO 5G cu 399 LEI avans si 12 rate de 125 LEI, precum si SAMSUNG GALAXY A23 5G cu 269 LEI avans si 12 rate de 94 LEI , dau XIAOMI NOTE 10 PRO NEGRU cu 269 LEI avans si 12 rate de 94 LEI. Oricum sunt multe, nu stau sa le exemplific aici pe toate, le gasiti la ei pe site.

Anonim

oare se mai pot lua telefoane in rate de la ei doar cu cartea de identitate intreb ca eu nu am servici momentan, dar lucrez zilier si am bani sa iau in rate un telefon nou pentru fata mea, dar nu am de unde sa iau adeverința de servici. In magazine din oras nu imi dau telefoane in rate fara adeverinta de serviciu, dar stiu ca la digi mergea, am luat acum 3 ani asa telefonul meu. si daca tot e oferta asta de blac friday, ma gandesc sa beneficiez si de ea pentru pretul abonamentului pe care vroiam sa il fac pentru fata. are si ea nevoie de un telefon nou, are 7 ani deja. telefonul ei cel vechi are 5 ani, luat sh, merge extrem de greu]

Anonim

La Digi se făceau cu ani în urmă rate direct la ei, fără adeverințe de la servici, doar în baza contractului de abonat , care și era reînnoit automat. Singurul dezavantaj era timpul de așteptare pt livrare, le-am primit după două dar și după patru luni, ceea ce era cam neplăcut pentru o piață atât de dinamică și cu prețuri mereu în schimbare. Acum, nu mai știu cum este, de vreo 4 ani am gasit alte oportunități.

Anonim

Eu am primit telefonul ales Xiaomi pe loc, direct din caseria Digi, când am semnat contractul.

Anonim

Față de anii trecuți extraoptiunea pe 12 luni întra cu prelungire 24 luni la cablu tv

Anonim

Problema este pentru cei care au full de la digi, aceștia nu se încadrează, cel puțin în pagina lor nu mă lasă să achiziționez oferta

marius

Mergi intr-un sediu si te lamuresti.

Dar daca ai deja full, nu prea vad cum te-ai incadra la oferta de Black Friday, adica nu ai la ce sa faci upgrade si nici ce serviciu nou sa mai cumperi.

Tu probabil esti interesat de o prelungire pe 24 luni la ceea ce ai deja, adica fara sa faci upgrade si fara servicii noi, si sa primesti oferta asta de Black Friday.

Nu prea se incadreaza la condițiile ofertei de Black Friday situatia ta.

Mai bine mergi la ei la sediu si sa ceri o oferta personalizata pentru prelungire, daca au trecut de 24 luni de la ultima prelungire pe 2 ani, dar nu se va aplica oferta aceasta de black friday, ci se va aplica ceea ce au ei ca oferta de prelungire.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile