marți, 21 februarie 2023

Sofia Vicoveanca, invitată la emisiunea "Teo Show" de la Kanal D

Sofia Vicoveanca, privighetoarea cântecului bucovinean, una dintre cele mai reprezentative artiste ale folclorului românesc, a fost invitată lui Teo Trandafir, în emisiunea pe care aceasta o prezintă la Kanal D, în fiecare sâmbătă și duminică, de la 10:00, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.



În vârstă de 81 de ani, doamna cântecului popular românesc a venit duminică în platoul “Teo Show” pentru a ne împărtăși experiența inedită pe care a trăit-o în vacanța petrecută în Indonezia. Întoarsă recent dintr-un adevărat paradis, unde a petrecut șapte zile de poveste, Sofia Vicoveanca spune că a fost extrem de impresionată de cele văzute.

Doamne, cum știi tu să-mi bucuri sufletul, să mă duci în locuri, să văd minunile lumii… Mi-am îmbogățit sufletul!” a spus emoționată Sofia Vicoveanca.

Această destinație de poveste a impresionat-o puternic pe îndrăgită artista, iar experiențele trăite le-a împărtășit lui Teo și celor din fața micilor ecrane.

Când am ieșit, am zis "Doamne, s-a răsturnat căruța cu scutere!"… erau peste tot cu ele, de la cei mici până la mame cu pruncul la sân. (…) Era o înțelegere deplină (în trafic – n.r.), n-am văzut polițist pe stradă! (…) Știu să se apere și să se ajute! Mare lucru, e de ținut minte!”, a spus, vizibil impresionată, Sofia Vicoveanca, la “Teo Show”.

Artista i-a spus lui Teo și ce ar fi "luat" cu ea dacă ar fi fost posibil.

Liniștea! Pacea și înțelegerea dintre oameni! (…) Există acolo o armonie între oameni, așa mi s-a părut!

Emisiunea “Teo Show” poate fi urmărită în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 10:00, la Kanal D.


Niciun comentariu despre subiectul „Sofia Vicoveanca, invitată la emisiunea "Teo Show" de la Kanal D”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile