miercuri, 26 aprilie 2023

Digi Online testează o nouă funcție pe smart tv: "Înregistrări"

Operatorul RCS RDS testează o nouă funcție în cadrul aplicației sale Digi Online pentru televizoare smart. Funcția "Înregistrări" permite utilizatorului să vizioneze emisiuni care au fost difuzate pe mai multe canale tv, în ultimele zile.

Funcția "Înregistrări" - detaliu din aplicația Digi Online pentru Smart Tv, fotografiată de HD Satelit în scop ilustrativ

Așadar, dacă sunteți utilizator al acestei aplicații pe Smart TV și ați ratat emisiunea preferată de pe unul dintre canalele care au funcția de înregistrări activată în cadrul Digi Online, aveți posibilitatea să o vizionați la un alt moment convenabil, când aveți timpul disponibil, în următoarele zile.

Funcția "Înregistrări" din aplicație diferă de funcțiile clasice PVR, de înregistrări programate, care sunt disponibile pe diverse receptoare sau televizoare, prin simplificarea modului de utilizare: telespectatorul nu mai trebuie să programeze nicio înregistrare și nu mai trebuie să utilizeze niciun dispozitiv extern sau intern de stocare, deoarece toate emisiunile din ultimele zile sunt deja înregistrate de operatorul Digi în propriile servere și puse la dispoziție pentru vizionare în mod gratuit. Funcția "Înregistrări" este similară cu cea de catch-up (un sistem de vizionare a programelor tv după ce acestea au fost difuzate, utilizând un dispozitiv conectat la internet), oferită și de aplicații și echipamente de la alți furnizori de servicii tv cu plată.

Deocamdată, numărul de canale pentru care este disponibilă această funcție de înregistrări în cadrul aplicației Digi Online pentru Smart TV este limitat la 14 televiziuni. Funcția "Înregistrări" este disponibilă pentru Digi 24 HD, Realitatea Plus, Digi Sport 1 HD, Digi Sport 2 HD, Digi Sport 3 HD, Digi Sport 4, Digi World HD, Digi Life HD, Digi Animal World HD, Cartoon Network, Boomerang, Da Vinci Learning, Prima TV HD și Aleph News HD. Desigur, numărul de canale online care se pot viziona live, prin streaming, în cadrul acestei platforme și aplicații de la Digi, este mult mai mare.

Aplicația Digi Online pentru televizoare smart poate fi descărcată și instalată din magazinul de aplicații al televizorului dumneavoastră, dacă este disponibilă. Testele pe care le-am efectuat au fost realizate pe un televizor LG UHD, dar aplicația poate fi descărcată și instalată și pe alte modele de televizoare.

Testele pentru funcția "Înregistrări" nu au fost anunțate deocamdată printr-un comunicat al operatorului, dar sunt disponibile deja pentru toți utilizatorii aplicației, dacă sunt conectați la contul Digi Online (aplicația este gratuită, dar utilizarea acesteia este posibilă doar după conectarea la contul dvs. Digi Online, momentan doar pe teritoriul României).  Deocamdată, noua funcție nu este testată și în aplicațiile de Android sau pentru alte sisteme de operare și nici pe platforma web, ci doar în aplicația pentru Smart TV.

Versiunea video a acestei știri poate fi vizionată mai jos sau pe canalul de Youtube al HD Satelit.


14 comentarii despre subiectul „Digi Online testează o nouă funcție pe smart tv: "Înregistrări"”:
Anonim

EXCELENT!
DIGI O NLINE pe Smaart Tv a fost lansat oficial ?

Anonim

Dacă te referi dacă au spus ei într un comunicat dedicat special că au lansat-o și pentru Smart TV, nu cred că există un astfel de comunicat. Dacă te referi dacă aplicația este deja lansată pe televizoare smart, da, este de mai mult timp. Am instalat o și eu pe două televizoare. Cred că pe LG si pe Samsung este deocamdată, dar numai pe unele modele.

Cristian

bine ar fi dacă ar aduce secțiunea PLAY cu Filme și Serialele

Anonim

Din pacate, pe desktop (browser) sau telefon (iphone) nu apare aceasta functie. Sunt curios daca e in plan s-o puna la dispozitie si celor care nu au televizor.

Anonim

Imi doresc aceasta aplicatie si pentru dispozitive precum PC,laptop si tableta.La Focussat acest tip de aplicatie,FUNCTIONEAZA FOARTE BINE DE PESTE 3 ani!

Vali

Anonim, aplicația Digi Online există deja pentru tabletă, e aceeași aplicație care e și pentru telefoane. De asemenea, pe PC și laptop nu trebuie aplicație, se accesează Digi Online direct cu browser web, cum ar fi Chrome, Edge, Opera sau ce folosești că să navighezi pe internet.

Anonim

sper să funcționeze și înafara României, măcar in UE, dacă tot își fac app pe TV

David

Vali colegul Anonim probabil s- a referit la funcția Reluare care să fie disponibilă și pe PC, tabletă, laptop.Această funcție nefiind disponibil pe telefoane, tablete, laptop sau PC.In schimb e disponibil la ceilalți operatori de ani de zile.In plus la ceilalți operatori e disponibil la mai multe posturi fie că vorbim de generaliste, filme, documentare,sport, muzica..Funcția Replay fiind disponibil pentru 7 zile .La Digi e disponibil pentru moment doar pe televizoarele Smart dar pentru 4 zile .Și aici cei de la Digi trebuie să facă excepție nu sunt în stare să ofere funcția Reluare timp de 7 zile cum fac ceilalți operatori. Sper ca să ofere acces la mai multe posturi să ia exemplul celorlalți operatori. Să introducă și posturile Pro și să adauge funcția Reluare și la acestea la fel cum fac și ceilalți operatori.

Anonim

David, funcția Înregistrări e același tip ca funcția Reluări de la alți operatori, doar că Digi i-a pus altă denumire.

Anonim

Cred ca este acesta functie la vodafone tv de cel putin 3 ani. :))

Vali

Nu prea vad de ce m-ar interesa pe mine, ca si client Digi, de cand este aceasta functie disponibila la alti cablisti, din moment ce nu am avut acces si nici nu am si nici nu voi avea acces la ea la alti cablisti. Pe mine ma intereseaza daca stii ceva in plus la subiect, adica despre aceasta functie la cablistul la care sunt eu abonat, la Digi. Ca despre functia asta la Digi se vorbeste la obiect in stirea asta, nu despre functia asta la altii, pentru care banuiesc ca exista subiecte dedicate. Deci ai testat functia asta la Digi? Cum ti se pare? Mie mi se pare utila, am testat, sper sa fie introdusa pe mai multe canale. Dar tie, cum ti se pare?

Mariusica

Anonim, nu a zis nimeni ca nu mai sunt si alții care au asa ceva, deci nu a zis nimeni că e ceva in exclusivitate la Digi.

Anonim

Toata lumea va avea la un moment dat o astfel de facilitate. Daca tot stiti care au astfel de facilitate catch-up, are si Orange si fostul UPC? Că nu stiu care e situatia. Sau doar Digi si Vodafone au?

Anonim

Incompatibila pe TV 4K Sony Bravia, incompatibila cu Nvidia Shield model 2017

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile