marți, 16 mai 2023

Telekom România Mobile: 4,06 milioane clienți la 31 martie 2023

Telekom România Mobile a continuat să înregistreze o creștere anuală a bazei de clienți pentru al șaselea trimestru consecutiv. La sfârșitul primului trimestru din 2023, numărul total de clienți ai Telekom România Mobile a ajuns la 4,06 milioane, incluzând atât abonații, cât și utilizatorii de cartele preplătite, conform unui comunicat al operatorul menționat.


Telefon Mobil - Imagine decorativă realizată de HD Satelit România

Aceasta reprezintă o creștere de 6,3% în comparație cu aceeași perioadă din anul 2022, cu un total de peste 240.000 de noi utilizatori. Din totalul clienților, 1,86 milioane erau abonați, înregistrând o creștere de 6,2% față de anul precedent. În același timp, numărul utilizatorilor de cartele preplătite a ajuns la 2,21 milioane, în creștere cu 6,4% față de anul anterior.

La sfârșitul primului trimestru din 2023, Telekom Romania Mobile a înregistrat venituri totale în valoare de 69 de milioane de euro, înregistrând o ușoară scădere față de anul precedent, cu aproximativ 2%, excluzând impactul reducerii tarifelor apelurilor de terminare în rețea și impactul MVNO.

Compania a făcut progrese și în îmbunătățirea experienței digitale a clienților săi. De exemplu, s-au lansat noi fluxuri digitale pe website-ul și în aplicația MyAccount, care permit un proces simplificat și automatizat de tranziție de la serviciile preplătite la cele de abonament. În plus, acum clienții pot activa plăți automate pentru facturi și își pot reînnoi abonamentul în mod digital.


2 comentarii despre subiectul „Telekom România Mobile: 4,06 milioane clienți la 31 martie 2023”:
Anonim

Telekom nu a fost preluat de Orange ?

Anonim

Parțial, fara telefonia mobilă.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile