luni, 24 iulie 2023

Comedia romantică "Unde mă poartă inima", la DIVA pe 26 iulie

Marți, pe 26 iulie, la ora 21:00, telespectatorii vor putea viziona în premieră pe canalul DIVA filmul „Unde mă poartă inima” (denumit în original „Sweet Carolina”, 2021). Acesta nu este o simplă comedie romantică, ci surprinde prin abordarea unei teme de familie care învioră și schimbă puțin perspectiva clasică a genului, anunță televiziunea DIVA printr-un comunicat remis către HD Satelit.


Logo DIVA - Imagine remisă de DIVA într-un comunicat anterior, pentru uz editorial pe HD Satelit România

Personajul principal, Josie Wilder, interpretat de Lacey Chabert (care este și unul dintre producătorii filmului), primește în mod neașteptat tutela nepoților săi, Delilah și Ben. Aceasta o determină să-și suspende viața agitată din New York și să se întoarcă în orășelul său natal, New Hope, din Carolina de Nord. Părinții ei presupun că schimbarea ei de viață nu va fi una permanentă și că se va întoarce rapid în metropolă, lăsându-i pe cei mici în grija lor.

Cu toate acestea, viitorul pare să se lumineze atunci când Josie îl reîntâlnește pe vechiul ei iubit de liceu, Cooper Avchen, interpretat de Tyler Hynes. Cooper s-a întors și el în New Hope recent, după o perioadă petrecută în Atlanta, și este acum antrenorul echipei de baschet a școlii locale, unde joacă și Delilah. Reîntâlnirea cu el funcționează ca un catalizator pentru Josie, ajutând-o să-și redescopere adevărata identitate.

Interesant este faptul că tatăl personajului principal este interpretat de Gregory Harrison, care a jucat un rol similar pentru actrița Lacey Chabert în filmul "Secrete mortale" (1997), când ea avea doar 13 ani. Iubitul ei din New York este jucat de Peter Benson, care este nu doar actor, dar și regizorul filmului.

"Unde mă poartă inima" se remarcă prin coloana sonoră impresionantă, la care a contribuit și Lacey Chabert, dar și prin temele abordate: durerea pierderii, greșelile comise din dragoste și posibilitatea de a învăța să iubim și să râdem din nou, dacă ne susținem unii pe alții.

Scenariul detaliază relația complicată dintre Josie și tatăl ei, reacțiile diferite ale personajelor la o profundă traumă de familie, anxietatea care îi face pe oameni să tragă concluzii greșite și evident, povestea de dragoste. 

Toate acestea transformă "Unde mă poartă inima" într-o producție cinematografică cu un unghi neconvențional, evocând nostalgia și fiind ideală pentru cei care iubesc poveștile de dragoste. 

Vizionați premiera "Unde mă poartă inima" pe 26 iulie, la ora 21:00, la televiziunea DIVA.


Niciun comentariu despre subiectul „Comedia romantică "Unde mă poartă inima", la DIVA pe 26 iulie”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile