miercuri, 1 noiembrie 2023

Deluxe Lounge, Red Adventure si Serien+, gratuite prin satelitul ASTRA 1N de la 19,2° Est

Începând cu 2 noiembrie, utilizatorii platformei tv prin satelit HD+ vor beneficia de noi televiziuni in grilă, fără costuri suplimentare. În plus, trei noi canale SD sunt lansate gratuit (necodat, la liber) pentru toate toți pasionații recepției prin satelit, inclusiv din România.

Deluxe Lounge, Red Adventure si Serien+ România, recepționate gratuit în România cu o antenă de 90 cm pentru recepție satelit - Imagine realizată de HD Satelit
Rezultatele scanării în România, utilizând o antena de 90 cm - Imagine realizata de HD Satelit

"Din 2 noiembrie 2023, lumea televiziunii prin satelit va fi și mai diversă. Pentru că atunci vor fi adăugate un total de 16 canale. Acestea includ 13 noi canale HD, care sunt combinate în Pachetul Vielfalt+, precum și trei canale în calitate SD: SERIEN+, RED ADVENTURE, DELUXE LOUNGE. Toate aceste noi canale sunt disponibile prin satelitul ASTRA 19,2° Est", precizează HD+ printr-un comunicat de presă.

Noul pachet Diversity+ și cele trei noi canale SD sunt rezultatul parteneriatului dintre SES Germania, HD PLUS și compania independentă de media HIGH VIEW. La începutul anului, HIGH VIEW și-a asigurat capacitatea de transmisie prin satelit pe termen lung pentru noi canale. De atunci, zece canale necriptate au fost deja lansate la calitate SD. Acestea și celelalte trei canale noi canale SD vor fi, de asemenea, disponibile din 2 noiembrie și la o calitate HD (versiunile HD sunt criptate, dedicate pentru abonați). Oferta de canale este de așteptat să fie extinsă în continuare în următoarele luni.

"Prin canalele sale, pachetul Diversity+ oferă o gamă largă de programe din genurile divertisment, călătorii, muzică și altele. Utilizatorii HD+ pot recepționa noile programe fără costuri suplimentare. Indiferent că utilizează un receptor HD+, un modul HD+ sau aplicația HD+ TV, pachetele HD+ pot fi vizionate chiar dacă telespectatorul se află în faza de trial. Un alt avantaj al ofertei: chiar și utilizatorii aplicației HD+ TV, fără un pachet HD+ activ, pot continua să vizioneze canalele HD din pachetul Variety+. Aceasta înseamnă că toți telespectatorii ASTRA care folosesc aplicația HD+ TV pot recepționa aceste canale. În plus, canalele SD pot fi recepționate gratuit și necriptat de toate locuințele care utilizează antene de satelit", mai precizează HD+.

Deluxe Lounge HD și Deluxe Lounge difuzează melodii relaxante de lounge, care însoțesc imagini de înaltă calitate din natură. Televiziunea oferă telespectatorilor ocazia de a se relaxa după agitația vieții de zi cu zi.

Serien+ HD și Serien+ oferă o gamă largă de seriale, inclusiv populare și clasice, dar și de succes actual și producții originale. Series+ este o destinație pentru iubitorii de seriale care caută divertisment de calitate și o varietate de genuri, inclusiv dramă, comedie, polițiste și science-fiction.

Red Adventure HD și Red Adventure oferă perspective fascinante în lumea atleților de top și din sporturile extreme. La Red Adventure, sportivi din lumea sporturilor cu motor, surferi, patinatori, motocicliști, alpiniști și o varietate de alți sportivi prezintă evenimente din carierele și viețile lor personale.

Crime Time HD încântă cu sute de seriale, filme și thrillere bazate pe scenariu, naționale și internaționale. Aceasta televiziune se concentrează pe subiecte clasice polițiste, cu mistere și gangsteri și, pe lângă clasicele divertismentului de televiziune, prezintă și producții mai puțin cunoscute.

xplore HD difuzează documentare de călătorie și reportaje despre oameni și regiuni geografice diverse și oferă sfaturi și informații practice de călătorie. Cele mai frumoase locuri din lume sunt explorate aici, de la locații naturale spectaculoase până la metropole din întreaga lume.

HipTrips HD oferă reportaje interesante despre circuite turistice, fie că sunt cu motocicletă, trenul, mașina, nave maritime, canoe sau bicicletă. Căutătorii de aventură prezintă călătoriile lor riscante prin întreaga lume, aventuri extreme și rutele extraordinare vizitate.

OneTERRA HD prezintă povești și întâlniri neobișnuite, dar și viețile interesante sau cotidiene ale oamenilor extraordinari din întreaga lume. Sunt documentate călătoriile, ritualurile și sărbătorile cu oameni din toată lumea, precum și poveștile lor colorate.

Just Cooking HD difuzează o gamă variată de emisiuni moderne de gătit. Canalul reunește producții atrăgătoare și profesionale de gătit și aduce pe ecrane bloggeri și YouTuberi culinari talentați.

just.fishing HD  este un canal tv ce împărtășește, împreună cu cu pescarii pasionați, cunoștințele actuale despre acest sport. În plus, sunt acoperite și diverse genuri adiacente precum gătit, călătorii, animale și activități în aer liber.

Deluxe Rock HD  este postul de muzică pentru fanii rock de toate vârstele. Spectrul larg muzical variază de la rock cult și alternativ la rock german și hituri rock actuale.

Deluxe Flashback HD duce telespectatorii într-o călătorie muzicală în timp, cu cele mai bune melodii din anii 1980 până în 2010. Publicul se poate aștepta la cele mai frumoase clipuri din patru decenii de muzică pop.

Deluxe Dance by Kontor HD, în cooperare cu Kontor Records, prezintă un melodii energice pentru distracție, dar și pentru relaxare. Pe lângă hiturile de dans actuale, sunt oferite și hituri cult și de club, dar și pop și house.

Deluxe Rap HD difuzează cele mai bune ritmuri din acest gen muzical. Fanii se vor bucura de rap internațional, german, old school, clasic, R&B și soul.

Parametrii de recepție

Parametrii de recepție pentru versiunile SD ale DELUXE LOUNGE, SERIEN+ și RED ADVENTURE (precum si a celorlalte televiziuni in versiune SD) sunt la poziția orbitală 19,2° Est, satelit ASTRA 1N, frecvența 12669,50 MHz, polarizare verticală, SR 23,5 Msym/s, modulație DVB-S2, 8PSK, FEC 3/4 (FTA, la liber, necodate).

Parametrii de recepție  ai  televiziunilor OneTERRA HD, xplore HD, HipTrips HD, DELUXE DANCE by KONTOR HD, DELUXE FLASHBACK HD, DELUXE ROCK HD, DELUXE RAP HD și JUST COOKING HD sunt la poziția orbitală 19,2° Est, satelit ASTRA 1N, frecvența 12640 MHz, polarizare verticală, SR 23,5 Msym/s, modulație DVB-S2, 8PSK, FEC 3/4 (criptate, doar pentru abonați).

Parametrii de recepție  pentru telelevizinile just.fishing HD, CRIME TIME HD, RED ADVENTURE HD, SERIEN+ HD, DELUXE LOUNGE HD sunt la poziția orbitală 19,2° Est, satelit ASTRA 1N, frecvența 12669,50 MHz, polarizare verticală, SR 23,5 Msym/s, modulație DVB-S2, 8PSK, FEC 3/4 (criptate, doar pentru abonați).


Despre HD+

HD+ este platforma TV cu cea mai mare acoperire tehnică din Germania. Cu HD+, telespectatorii din Germania se pot bucura de televiziune de înaltă rezoluție de la radiodifuzori privați, începând din anul 2009. Accentul se pune pe recepția prin satelit. Din 2021, oferta este disponibilă și prin tehnologie IP pe dispozitive mobile și televizoare selectate, fără o conexiune de televiziune prin satelit, HD+ fiind astfel disponibil în Germania, din punct de vedere tehnic, pentru toate locuințele conectate la internet. Funcția de confort HD+ oferă și repornirea programelor curente și acces la bibliotecile media. Pachetul de canale HD+ oferă în prezent peste 90 de televiziuni la o calitate HD și Ultra HD: 26 dintre cele mai importante canale private, trei canale UHD (prin satelit - inclusiv RTL UHD și ProSiebenSat.1 UHD), precum și aproximativ 70 de televiziuni gratuite. Datorită integrării directe a HD+ ca aplicație tv pe noi modele de televizoare de la Samsung, LG, Panasonic, Philips, Hisense, Sony, Vestel și Loewe, HD+ este ușor de utilizat. HD PLUS GmbH este o subsidiară deținută în totalitate a operatorului de satelit SES.

Despre ASTRA

ASTRA este un sistem de sateliți de la SES, furnizor global principal de soluții de conectivitate de conținut, cu o flotă de peste 70 de sateliți. Sub numele de marcă ASTRA, SES Germany GmbH este responsabilă de marketingul și distribuția serviciilor SES în Germania, Austria și Elveția. ASTRA transmite aproximativ 300 de programe în limba germană prin poziția orbitală 19.2 Est, fără plată (gratuite). ASTRA este principala modalitate de recepție tv din Germania: la sfârșitul anului 2022, 16,3 milioane de locuințe din Germania recepționau programele tv prin satelit.


10 comentarii despre subiectul „Deluxe Lounge, Red Adventure si Serien+, gratuite prin satelitul ASTRA 1N de la 19,2° Est”:
DTH Fan

Super!!! De când așteptam Deluxe Lounge!! Si e interesant , la fel ca si multe dintre celelalte canale, nu doar pentru vorbitorii de limba germana!

Anonim

Dthfan, și Red Adventure. Ador aventurile extreme.

Zero

Mda, iar mai multe canale pe care probabil nu le voi urmări niciodată. Dar recunosc, Deluxe Lounge sună tentant

Anonim

Domnule Zero, sunt de acord. Câteodată ai nevoie de ceva relaxant, fără drame sau acțiune. Dar și celelalte de muzica sunt bune. Deluxe Rock și Deluxe Rap sună bine pentru seara de sâmbătă. Sper să aibă o selecție bună de melodii

Anonim

Le-am prins, semnal foarte bun la Craiova!

Nicușor

Pentru mine, partea cea mai interesantă este că aceste canale pot fi recepționate gratuit, chiar și fără abonament. Asta e super convenabil. Pare că există ceva pentru fiecare gust. Aștept să văd ce vor adăuga în următoarele luni. Oricum, o să îmi cumpăr o antena de asta cu 50 lei, are vecinul meu 3 bucăți are și are și piesa aia în capătul.antenei. televizorul meu e ultimul model de LG 4K, din 2023, sper sa mearga, scrie care are tunner DVBC, DVBT2 și DVBS2.

Anonim

Da, dacă are DVB-S2, vei prinde aceste televiziuni germane. Tot așa am și eu. Piesa aia se numește LNB. E bine antena cu LNB cu tot la 50 lei. Vezi că antena să nu fie lovită sau deformată și să fie de 80 cm măcar în diametru.

Anonim

@Nicusor Pentru receptia satelitului Astra 19.2 Est recomand o antena de 80 cm Antena permite receptia a doi sateliti HotBird 13 Est si Astra 19.2 Est, este destul un LMB monoblock sau 2 LNB-uri si un diseqc switch.

Pe Astra 19.2 cele mai bune canale de muzica sunt cele de la Deluxe in special Deluxe Flashback si Deluxe Rock, cu mult mai bun decat MTV.

Anonim

Mi se pare că aceste canale gratuite oferă un conținut mult mai interesant decât cele pentru care majoritatea plătim abonament la operatorii de cablu. Culmea e că astăzi un abonament de cablu TV costă mai mult decât un abonament de internet deşii calitatea programelor lasă de dorit: or fi peste 200 de canale în grilă dar majoritatea difuzează porcării, ştiri senzaționiste, politică, filme şi seriale vechi în buclă, talk-show-uri plictisitoare etc. si să nu mai vorbim de reclame peste reclame. Nici cele de documentare nu mai sunt ce au fost pe vremuri.
In schimb aceste canale transmise la liber mi se par chiar interesante ca şi conținut aşa la prima vedere.

Anonim

Canalele Deluxe, Red Adventure, Serien se muta pe alt transponder: 12610/V/22000.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile