joi, 15 februarie 2024

Filme de Oscar la Warner TV în weekend-ul premergător galei Academiei Americane de Film

În weekend-ul dinaintea ceremoniei de decernare a premiilor Oscar, Warner TV organizează un maraton de filme distinse și nominalizate la aceste prestigioase premii. Pe parcursul a trei seri, 8, 9 și 10 martie, telespectatorii sunt invitați să vizioneze o selecție de drame și filme de acțiune din ultimele șapte decenii, anunță Warner Bros. Discovery printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Logo Warner Tv - Imagine remisă într-un comunicat anterior de Warner Bros. Discovery pentru uz editorial pe HD Satelit

Pe 8 martie, de la ora 20:30, va fi difuzat filmul „Închisoarea îngerilor” („The Shawshank Redemption” - 1994), în regia lui Frank Darabont, avându-i în rolurile principale pe Tim Robbins și Morgan Freeman. Nominalizat la șapte categorii Oscar®, filmul este bazat pe nuvela lui Stephen King „Rita Hayworth and Shawshank Redemption” și urmărește povestea lui Andy Dufresne, condamnat pe nedrept la închisoare pe viață, care se împrietenește cu Ellis "Red" Redding și devine implicat într-o operațiune de spălare de bani.

În aceeași seară, de la ora 23:20, „Ben-Hur” (1959), regizat de William Wyler și cu Charlton Heston în rol principal, va fi difuzat pe Warner TV. Filmul, care a câștigat 11 premii Oscar®, inclusiv pentru cel mai bun film și regie, urmărește povestea unui prinț evreu trădat și trimis în sclavie, care își caută răzbunarea.

Pe 9 martie, de la ora 21:50, „Terminatorul 2: Ziua judecății” („Terminator 2: Judgement Day” - 1991), cu Arnold Schwarzenegger și Linda Hamilton, va fi transmis pe Warner TV. Filmul, care a obținut patru premii Oscar®, inclusiv pentru efecte vizuale, continuă saga începută în 1984.

După miezul nopții, „Amintire totală” („Total Recall” - 1990), cu Arnold Schwarzenegger, va fi disponibil pentru vizionare, prezentând povestea unui muncitor care descoperă o conspirație pe Marte după ce i-au fost implantate amintiri false.

Pe 10 martie, de la ora 18:00, „Vrăjitorul din Oz” („The Wizard of Oz” - 1939), cu Judy Garland, va fi difuzat, urmat de „Matrix” („The Matrix” - 1999), la ora 20:00, cu Keanu Reeves în rolul principal. 

Seara se va încheia cu „Misiuni periculoase” („The Hurt Locker” - 2008), de la ora 22:40, un film care explorează experiențele unui sergent din echipa de geniști a armatei în timpul Războiului din Irak.


Niciun comentariu despre subiectul „Filme de Oscar la Warner TV în weekend-ul premergător galei Academiei Americane de Film”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile