luni, 1 aprilie 2024

Arcadia Tv România, înlocuită cu Prima Food & Travel?

Începând de astăzi, televiziunea Arcadia Tv (versiunea pentru România) este afișată în grilele unor cabliști din România sub sigla Prima Food & Travel. Fluxul video al televiziunii Arcadia Tv (conținutul) este același, dar cu excepția siglei, care este schimbată cu noul logo, al postului tv Prima Food & Travel.

Aceeași situație este și la fluxul video de pe Youtube al Arcadia Tv (găsiți adresa web live de pe Youtube, în High Definition, pe pagina de recomandări tv online oficiale de pe HD Satelit). 

Confirmarea vine chiar de pe website-ul oficial arcadia-tv.ro, care afișează proeminent pe prima pagina mesajul "Începând cu 1 aprilie 2023, Arcadia Tv va deveni Prima Food & Travel" (nu înțeleg de ce scrie anul 2023 și nu 2024; probabil este o greșeală de dactilografiere).

Arcadia Tv România va deveni în Prima Food & Travel - Pagina de home a website-ului arcadia-tv.ro, fotografiată de către HD Satelit România

Programele difuzate de noul post tv sunt același cu cele ale Arcadia Tv. Operatorii nu au schimbat în acest moment denumirea EPG a acestui post tv în grilele lor.

Arcadia TV România se prezenta ca un portal prin care telespectatorii erau invitați să exploreze conținut despre o gamă largă de destinații turistice din întreaga lume, furnizând conținut ce cuprinde istorie, explorare, minuni ale lumii moderne, frumuseți naturale, momente de relaxare și altele. Prin intermediul Arcadia Tv, telespectatorii au ocazia de a "vizita" 105 țări prin intermediul a 2000 de producții, incluzând 17 serii actualizate periodic cu noi lansări.

Spre sfârșitul lunii martie a anului 2022, S.C. CLEVER BUSINESS TRANSILVANIA SRL din Cluj-Napoca solicitase la CNA si obținuse mai multe licențe de emisie, printre care si cea pentru Prima Food & Travel. La acel moment, televiziunea Prima Food & Travel / Prima Food & Travel HD era prezentată ca fiind una cu format tematic (cooking & travel), cu difuzare națională de 24 ore pe zi (detalii găsiți AICI). Pe 28 august 2023, S.C. CLEVER BUSINESS TRANSILVANIA SRL din Cluj-Napoca a solicitat CNA-ului a doua prelungire (și ultima posibilă) cu 6 luni a termenelor de intrare în emisie pentru Prima Food & Travel /  Prima Food & Travel HD (detalii găsiți AICI).


5 comentarii despre subiectul „Arcadia Tv România, înlocuită cu Prima Food & Travel?”:
Anonim

La Vodafone România va intra mâine Prima Food & Travel HD

Anonim

Arcadia chiar îmi plăcea. Așa ușor să renunțe la o imagine câștigată în timp, ca să o ia de la zero... Mă rog, sunt calculele lor la care noi nu avem acces.

Anonim

de ce au facut asta cu ARCADIA TV ieste /era cel mai tare canal tv de calatori diverse prin lume cu orase natura etc era super ma uitam foarte des imi placea mult ce pacat era pe locul 1la mine si poate si pentru multi alti , si apoi travel mix pe locul 2 , ca posturi tv romanesti ( adica facut de romani ca documentar calatori ) , dar din pacate vorba aia ce ie super calumea nu tine mult il strica ca multe altele .

Anonim

Mai multă publicitate. Încă e la început. Să vedem ce "surprize" urmează. .....🤪😄

Anonim

Orice post tv comercial trăiește din publicitate. Deci nu ține de "surprize" ci de normalitate. Desigur mai sunt și posturile care funcționează în regim paytv, dar toate au nevoie de bani pentru producțiile difuzate, adică pentru a supraviețui.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile