vineri, 19 aprilie 2024

Mai multe filme și seriale online gratuite pe kanald.ro ?

SC Dogan Media International SA București a notificat Consiliul National al Audiovizualei din România privind furnizarea serviciului media audiovizual la cerere cu denumirea ”www.kanald.ro”. Notificarea menționează și intenția de a adăuga filme pe platformă.

Website-ul Kanal D - Imagine remisă într-un comunicat anterior de către televiziune pentru uz editorial pe HD Satelit Romania

Platforma "www.kanald.ro", care funcționează cu un acces liber în România, este bine-cunoscută pentru conținutul său care include informații despre diverse emisiuni, filme și vedete, articole din domenii variate precum social, economic și monden, împreună cu secțiuni video relevante. De asemenea, oferă transmisiunea online ale semnalului tv al Kanal D și programe audiovizuale la cerere care au fost inițial difuzate pe Kanal D și au avut audiențe ridicate. Serviciile de acces la internet ale  www.kanald.ro sunt furnizate prin GTS TELECOM SRL București. De reamintit că website-ul televiziunii Kanal D și-a schimbat look-ul in ianuarie 2023.

În prezent, pe platformă se oferă gratuit un singur serial online: "Totul pentru familia mea" (35 de episoade) (https://www.kanald.ro/seriale-online/). Cu toate acestea, în funcție de interesul manifestat de public, SC Dogan Media International SA București a notificat faptul că există posibilitatea ca platforma să se extindă, adăugând și alte programe de succes (filme, emisiuni) care au fost transmise pe posturile Kanal D și Kanal D2.

CNA a luat la cunoștință de notificarea SC Dogan Media International SA București in cadrul ședinței din 16 aprilie 2024.

Kanal D România, parte a conglomeratului media turc Doğan, este un post de televiziune lansat în țara noastră începând din 1 martie 2007. Programele Kanal D combină producții proprii cu formate internaționale. Pe lângă acestea, postul este cunoscut și pentru seriale și reality-show-uri care au captat atenția publicului. Difuzează de asemenea știri, filme si alte emisiuni. Odată cu împlinirea a 15 ani de activitate, în martie 2022, Kanal D a decis să-și actualizeze identitatea vizuală. În noiembrie 2022, extinderea brandului a continuat prin achiziția postului București TV, redenumit ulterior în Kanal D2 în aprilie 2023, accentuând astfel amprenta sa pe piața televiziunilor din România. 


2 comentarii despre subiectul „Mai multe filme și seriale online gratuite pe kanald.ro ?”:
Cristian

o idee foarte bună

Anonim

Pe site-ul Kanal D Turcia sunt foarte multe seriale la liber si se pot vedea in Romania, problema este ca trebuie sa stii limba turca la perfectie, subtitrare nu exista. Era si timpul ca Kanal D Romania sa ofere seriale la liber pe site-ul lor. Personal imi plac mai mult serialele turcesti decat cele americane.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile