joi, 16 mai 2024

A fost lansat trailerul serialului MAX „Dune: Prophecy”

După „Dune: Part Two”, fanii francizei se vor bucura de noul serial din universul planetei deșertice. Primul trailer pentru „Dune: Prophecy” este deja disponibil.

Platforma MAX se va lansa in Romania din 21 mai 2024 - Imagine remisa într-un comunicat anterior de către Warner Bros. Discovery pentru uz editorial pe HD Satelit România

Anul acesta, ne întoarcem în universul SF creat de Frank Herbert. Totuși, nu vom vedea chipuri cunoscute, deoarece „Dune: Prophecy”, noua serie, se desfășoară cu aproximativ 10.000 de ani înainte de povestea tânărului nobil Paul Atreides. Prequelul explorează nașterea Ordinului Bene Gesserit, un grup de femei cu puteri clarvăzătoare și alte abilități extraordinare care, pentru propriile scopuri, manipulează din umbră soarta imperiului. Serialul este inspirat din romanul scris de Brian Herbert (fiul lui Frank Herbert) și Kevin J. Anderson.

„Dune: Prophecy” promite să exploreze numeroase perspective neprezentate în cele mai recente adaptări cinematografice ale lui Denis Villeneuve. Deși Villeneuve era inițial selectat să regizeze începutul serialului, ulterior a renunțat complet la proiect. În plus, Warner a anunțat inițial serialul sub titlul „Dune: The Sisterhood”, înainte de a-l redenumi, anul trecut.

Lansarea „Dune: Prophecy” este programată pentru toamna anului 2024, având în distribuție actori precum Olivia Williams, Emily Watson și Mark Strong. Producția va avea premiera pe Max și se preconizează a fi următorul serial de impact, urmând sezonului al doilea din „House of the Dragon”, care va fi difuzat în vară.

Al treilea film Dune, intitulat „Dune: Messiah”, a fost deja anunțat și este în pregătire.

Trailerul „Dune: Prophecy” poate fi vizioant dand click AICI.


Niciun comentariu despre subiectul „A fost lansat trailerul serialului MAX „Dune: Prophecy””:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile