joi, 2 mai 2024

Program transmisiuni Giro d’Italia pe Eurosport

Eurosport, Gazda Ciclismului, transmite fiecare minut din fiecare etapă a Giro d’Italia pe platformele sale. Foști câștigători de Mare Tur și campioni mondiali formează o echipă de vedete care acoperă acțiunea de pe drumurile din Italia și din studiouri. Turul Italiei începe pe 4 mai și se încheie pe 26 mai, în preajma Coloseumului din Roma, anunță Warner Bros Discovery România printr-un comunicat remis către HD Satelit.

Giro d’Italia pe Eurosport - Imagine remisa in comunicat de către Warner Bros Discovery România pentru publicare / uz editorial pe HD Satelit

Giro d'Italia dă startul unei veri spectaculoase de ciclism în acest weekend pe Eurosport și Eurosport.ro, singurul loc care transmite fiecare kilometru din toate cele 21 de etape ale primului Mare Tur de ciclism al anului. Eurosport difuzează 123 de ore de acțiune live pe platformele sale.

Prezentând informații în timp real din pluton și urmărind acțiunea în direct de pe motocicletă, foștii cicliști profesioniști Jens Voigt, Adam Blythe, Daniel Oss și Alberto Contador, de două ori câștigător al Giro d’Italia, vor împărți rolurile de reporter alături de Hannah Walker, Andrea Berton, Anders Mielke, Iris Slappendel și Louis-Pierre Frileux.

Scott Young, Group SVP Content, Production and Business Operations at WBD Sports Europe, a declarat: „Abordarea noastră de a acoperi ciclismul este incluzivă, inovatoare și captivantă. Prezentăm în direct mai mult ciclism masculin și feminin decât oricine, cu peste 1.000 de curse pe an transmise. Nu există o scenă mai mare pentru acest sport decât un Mare Tur și abia așteptăm să începem.”

„Giro d'Italia vine imediat după La Vuelta Femenina și cursele clasice pe care le acoperim, iar multe povești noi din acest sport spectaculos urmează să fie spuse pe măsură ce sezonul continuă. Pe lângă faptul că vom fi singurul loc în care se poate urmări fiecare minut din fiecare Mare Tur, canalele și platformele noastre, inclusiv Max, care va prezenta pentru prima dată în această lună sport în direct în Europa, vor fi, de asemenea, singurele locuri în care fanii se vor putea bucura de fiecare competiție de ciclism de la Jocurile Olimpice Paris 2024 din această vară.”

Philippe Gilbert, fostul campion mondial de ciclism pe șosea, a declarat: „Trebuie să fii un ciclist bun pentru a reuși în Giro, deoarece ai multe finaluri tehnice și multe viraje în ultimii kilometri. Există câțiva cicliști extraordinari, cum ar fi Fausto Coppi și Marco Pantani, care au dominat această cursă și există atât de multă istorie în acest Mare Tur. Am participat de mai multe ori la aproape toate cursele majore din cariera mea, așa că este plăcut să împărtășesc experiența mea cu telespectatorii Eurosport - este o modalitate excelentă de a continua să urmăresc evoluția ciclismului alături de următoarea generație de cicliști super impresionanți.”

Doi titani ai plutonului, Tadej Pogacar și Geraint Thomas, se numără printre favoriții la tricoul roz, maglia rosa, în acest an. Ambii foști campioni ai Turului Franței vor încerca să-și adauge primul titlu în Giro d'Italia în palmares. Între timp, mai mulți specialiști în câștigarea de etape și sprinteri vor aștepta momentul potrivit pentru victorie, inclusiv dublul campion mondial Julian Alaphilippe și câștigătorii de etape de Mare Tur Filippo Ganna, Caleb Ewan, Fabio Jakobsen, Tim Merlier și Alberto Dainese.

În total, 22 de echipe formate din câte opt cicliști vor pleca pe cei 3.400 km ai Corsa Rosa, care va începe la Torino sâmbătă, 4 mai, și se va încheia duminică, 26 mai, cu un circuit unic în jurul Orașului Etern, Roma, care va include unul dintre cele mai renumite obiective turistice din lume, Coloseumul.

Giro d'Italia este o componentă cheie a portofoliului cuprinzător de ciclism în direct al Eurosport, care cuprinde peste 1.000 de curse în direct pe an, inclusiv fiecare cursă de Mare Tur și cursă UCI World Tour la masculin și feminin, UCI Mountain Bike World Series, UCI Track Champions League, plus fiecare minut de ciclism la Jocurile Olimpice.

Giro d’Italia pe Eurosport - Imagine remisa in comunicat de către Warner Bros Discovery România pentru publicare / uz editorial pe HD Satelit


Program transmisiuni Eurosport 1:

Sâmbătă, 4 mai, 14:30 – Etapa 1: Venaria Reale - Torino

Duminică, 5 mai, 13:45 – Etapa 2: San Francesco al Campo - Santuario di Oropa (Biella)

Luni, 6 mai, 14:00 – Etapa 3: Novara - Fossano

Marți, 7 mai, 13:15 – Etapa 4: Acqui Terme - Andora

Miercuri, 8 mai, 13:30 – Etapa 5: Genova - Lucca

Joi, 9 mai, 13:30 – Etapa 6: Viareggio - Rapolano Terme

Vineri, 10 mai, 13:45 – Etapa 7: Foligno - Perugia

Sâmbătă, 11 mai, 13:15 – Etapa 8: Spoleto - Prati di Tivo

Duminică, 12 mai, 12:45 – Etapa 9: Avezzano - Napoli

Marți, 14 mai, 13:45 – Etapa 10: Pompei - Cusano Mutri

Miercuri, 15 mai, 12:45 – Etapa 11: Foiano di Val Fortore - Francavilla al Mare

Joi, 16 mai, 13:15 – Etapa 12: Martinsicuro - Fano

Vineri, 17 mai, 13:45 – Etapa 13: Riccione - Cento

Sâmbătă, 18 mai, 14:00 – Etapa 14: Castiglione delle Stiviere - Desenzano del Garda

Duminică, 19 mai, 11:15 – Etapa 15: Manerba del Garda - Livigno

Marți, 21 mai, 12:15 – Etapa 16: Livigno - Santa Cristina Valgardena

Miercuri, 22 mai, 13:15 – Etapa 17: Selva di Val Gardena - Passo del Brocon

Joi, 23 mai, 13:45 – Etapa 18: Fiera di Primiero - Padova

Vineri, 24 mai, 13:45 – Etapa 19: Mortegliano - Sappada

Sâmbătă, 25 mai, 12:30 – Etapa 20: Alpago - Bassano del Grappa

Duminică, 26 mai, 16:45 – Etapa 21: Roma - Roma


Niciun comentariu despre subiectul „Program transmisiuni Giro d’Italia pe Eurosport”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile