vineri, 18 octombrie 2013

OTV emite din nou prin satelit - Vezi frecvența de recepție

OTV emite din nou prin satelit, pe aceeași frecvență pe care emitea DDTV ( Direct Digital TV ).

Frecvența este una cu semnal mai pretențios ( din cauza SR-ului mic ), deci antena dvs. trebuie să fie foarte bine poziționată.

Noi am reușit recepția în România cu o antena de 80 cm și LNB cu factor de zgomot 0,2 db.

Mai jos este prezentată o captură a acestei transmisii prin satelit  a televiziunii OTV România.

Rezoluția este 352 x 288 pixeli.

Emisia OTV este efectuată din Roma, ajunge la Padova și apoi în Anglia, de unde este realizat uplink-ul la satelit, conform lui Dan Diaconescu.

Datele de recepție ale televiziunii OTV România sunt:


Satelit - Eutelsat 16A 16.0°E
Frecventa - 12575
Polarizare - Verticala
FEC 3/4
SR - 4356
DVB-S2
ID: Direct Digital


Pe același satelit este transmis si DTH-ul românesc ( televiziune cu plată ) Freesat, așadar abonații respectivului operator pot recepționa prin satelit și televiziunea OTV. De asemenea, orice posesor de sistem de recepție satelit cu receiver satelit FTA ( nerestricționat în privința recepționării altor frecvențe necriptate ) poate recepționa transmisia OTV, dacă orientează antena pe satelitul Eutelsat 16 grade Est.

Dan Diaconescu a anunțat ca pe lângă transmisia pe frecventa digitala terestră a Romit Tv din Italia, cea online ( live aici ) si cea prin satelit, vizionarea canalului tv ar fi posibila si pe telefoanele mobile smart conectate la internet.

UPDATE 8 noiembrie 2013, ora 09:00

OTV a început sa emită din nou pe același satelit Eutelsat 16A de la 16 grade est, de data aceasta direct sub sigla OTV ( fără sigla DDTV ).

Frecvența este 11366, Polarizare Verticală, SR 30000, DVB-S QPSK, FTA, FEC 3/4.


54 de comentarii despre subiectul „OTV emite din nou prin satelit - Vezi frecvența de recepție”:
Anonim

se vede naspa rau...pe satelit..o captura video de pe un desktop :))) parca zici ca ma uit la un tv cu tub cinescop

Anonim

lol, ne-am intors in vremea televiziunii alb negru ! Dane, da si tu ceva culori la tveu !

Anonim

au bagat RGB acum :)

Anonim

mare paguba

Anonim

Felicitari Dane!!! Succes !

Anonim

semnalul este preluat de pe internet via satelit rezolutie de cacaua

Anonim

E rezolutia care o avea si DDTV. Probabil va fi in timp imbunatatită. Acum emite pe frecventa pe care emitea DDTV.

Anonim

bafta otv!

Anonim

Succes in continuare. Fiecare are dreptul sa emita daca vrea. Omul emite, asta e cert.

Anonim

deci au dat drumu pina la urma

Anonim

o sa fie problema mare cu CNA-UL :)) PT CA NU ARE VOIE SA retransmita otv pe ddtv fara sa notifice cna-ul

ROmanul

Confirm din Braila ca merge. Dar intr-adevar se vede urat rau. Etno si taraf se vad mult mai bine. In schimb Vacanta TV, DDTV (OTV) si TTV se vad groaznic. Mai bine se vede pe internet. DIn pacate ceva s-a schimbat la transmisia pe internet. Inainte imediat dupa ridicarea licentei cna pe smart-tv-ul meu samsung 55es8000, putem vedea din browserul tv-ului OTV de pe televiziuneapoporului.ro. Acum nu merge. In sfarsit, nu sunt atat de pasionat de OTV, doar ca fapt divers.

Anonim

Anonim de la 19 octombrie 2013, 02:24, o televiziune are dreptul sa transmita productii ale altei televiziuni. Nu cred ca nu exista vreo televziune in lume care sa nu fi transmis niciodata imagini si transmisii preluate de la alta televiziune. Uneori se si cumpaa aceste transmisii. Deci e voie.

Anonim

Ce îi râcâie pe unii invidia, lol...

Apropo, merge cu riseiver care prinde programe necodate OTV ?

Laurentiu

Da, se receptioneaza ca orice program de televiziune necodat transmis prin satelit, cu un receiver digital FTA.

Anonim

chiar cine stie legea bine poate DDTV care era un post cu desene si filme din 1200 toamna ,,,sab retransmita postul OTV ...?? nu trebuie notificat CNA-UL??

mariusica

Nu trebuie notificat nimic si nimeni. In plus, grila aprobată pentru DDTV include si preluări de pe OTV. Au mai fost difuzate si inainte de a trnsmite desene animate si filme oldies. De fapt acele desene nu prea erau in regula, dar preluarea emisiunilor de pe OTV este in regula. E acelasi lucru cum TVR transmite emisiuni de pe TVR HD sau TVR International de pe TVR HD sau TVR 1 sau cum transmite Pro Tv International programe in direct sau inregistrate de pe Acasa Tv sau Pro Tv, sau Antena International de pe canalele celelalte Intact si asa mai departe.

Catrina Nicolae

Câtă răutate in Romania. Foart emulti români au ajuns o mizerie de oameni. Cum incearca unul sa realizeze ceva, multi s-ar in capul lui, inclusiv la comentarii pe diverse siteuri. Iar explicatia e simpla: fie au interese contra, fie au creierul tabula rasa ( spalat de mass-media din Romania), fie sunt retarzi, desi prefer sa cred ca nu e valabila totusi ultima variantă ca explicatie a răutătii lor atroce. Români, fiti pozitivi, ganditi pozitivi, transmiteti idei pozitive in ceea ce comunicati, munciti cat de mult se poate in realizarea unui proiect, indifirent care este acesta si nu in ultimul rând, fiti obiectivi. Altfel românii vor ramane niste paria ai Europei. Ma bucur totusi ca aici pe saitul dvs am citit mai multe comentarii pozitive decat rautaciose si negative, deci sper sa gasesc aici oameni de valoare față de mizeria din marea parte a mass-mediei romanesti.

Anonim

multumesc mariusica

Anonim

Ma bucur ca Dan Diaconescu emite din nou.Desi a fost oprit la comanda politica.Asta o vedea si cel mai putin inteligent .Acum ca apeleaza la diferite tertipuri,Romit,DDTV...etc,ma bucur.De ce?Sa vedem pe cine o sa mai traga la raspundere CNA-ul Romanesc inregimentat politic.
Intr-o democratie nu poti pune mototolul cu carpa in gura cuiva.Cum ar fi ca Obama sa interzica un post care nu il agreeaza?

Felicitari pentru articol HD SATELIT.

Anonim

http://www.gandul.info/stiri/otv-a-inceput-sa-emita-oficial-vineri-noaptea-in-romania-pe-licenta-dd-tv-insa-in-mod-ilegal-11540452

Anonim

Inchide CNA si DDTV-ul si gata. Ideea e ca OTV sa nu emita. Apoi emite DAN Daiconescu pe o licenta din Irak sau India si gata cu joaca de-a soarcele si pisica. :)

Anonim

Câtă ură si mizerie in România. MIE SE FACE GREAȚĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂ !!!

Anonim

uite eu vreau eu sal inchida!

so vada si el ca baniii si jmekerii fac jocurile si nu idealurilele lui fararost.

gean

Anonim, dacă banii si smecherii sunt idealurile tale cu rost, e recomandabil în atingerea lor să începi cu învățarea limbii române, studiind aprofundat bogata colecție de manele de pe Taraf Tv, care se recepționează pe aceeași frecvență cu DDTV / OTV.

HAI LI LE LE,, AM BANI - AM VALOARE si alte creații intelectuale de succes te așteptă să te culturalizeze.

LIANA Buc

Cum Dan Diaconescu a reusit cu OTVul perseverand si noi trebuie sa perseveram daca vrem sa ne fie mai bine,e un inceput greu dar nu imposibil.Speranta moare ultima dragilor,aveti incredere in DD.

Anonim

succes OTV nu va lasati calcati in picioare de gunoaie si corupti si manipulatori orice om e liber sa gindeasca si sa se exprime cum doreste nu sa i se bage pumnul in gura cind spune adevarul.

Anonim

cum prindeti taraful si etno,ca eu pe receiver nu reusesc are sr-ul mic,sau sunt hd transmise d nu le prind eu?

Anonim

Scrie clar in articol, sunt DVB-S2. Deci trebuie receiver HD.

Romanian Dreambox Info

Mmmmda, si uite cum la prins pe DD cu minciunica....

" Afirmaţiile lui Dan Diaconescu în mass-media din România conform cărora televiziunea OTV ar fi obţinut licenţa de difuzare de la Vatican, amenajarea studioului într-o «biserică a Vaticanului» şi rezidenţa în Vatican a lui Diaconescu însuşi sunt absolut false şi nefondate“, afirmă preotul Federico Lombardi, directorul Biroului de presă al Sfântului Scaun. "

http://adevarul.ro/entertainment/tv/dan-diaconescu-otv-vatican-1_52612482c7b855ff564fc173/index.html


DTH Fan

Dan Diaconescu a spus licenta e din Italia, mai precis Roma, doar ca va emite si dintr-o cladire care administrativ apartine de Vatican.

RDI, tu esti baiat destept, citeste cu atentie si iti vei da seama ca declaratia Vaticanului e una de manevra de dezinformare invaluită in exprimare confuză. Să o analizam:

- " Afirmaţiile lui Dan Diaconescu în mass-media din România conform cărora televiziunea OTV ar fi obţinut licenţa de difuzare de la Vatican" - Nu a afirmat DD asa ceva, a spus ca licenta e din Italia si are un studio situat in Vatican, mai exact o cladire de pe o strada ce apartine administrtiv de Vatican.

- "amenajarea studioului într-o «biserică a Vaticanului»" - Dan Diaconescu a spus ca are un studio intr-o cladire care seamana cu o biserică. Probabil chiar seamana, e o arhitectura comuna in zonă.

"şi rezidenţa în Vatican a lui Diaconescu însuşi sunt absolut false şi nefondate“ - Nu a spus DD ca are rezidenta in Vatican. A spus studioul e in Italia, Roma, intr-o cladire situata pe o strada ce apartine de Vatican Pai Italia si Roma e mare, Italia nu e doar Vatican. Iar cladirea reprezinta un sediu, o filiala, nu rezidenta lui DD. Sunt două concepte total diferite.

NU va mai lasati manipulati, mai ales cei care sunt convins ca puteti intelege usor astfel de lucruri, ca RDI, caruia citesc cu placere comentariile. Trebuie doar mai multa analiză si atentie asupra declaratiilor manipulatoare.

Anonim

Repede se mai bucura unii sa mai auda vreo minciuna chiar cu pretul de a nu se informa corect, multi au fost imbolnaviti de avalansa fara precedent de informatii.

Unknown

bravo dan diaconescu,dusmanu tau RTV spumega acuma,ca tu emiti pe satelit

Anonim

Semnal negru pe DDTV / OTV la aceasta ora pe satelit. Nu se mai transmite nimic, desi canalul il gaseste la scanare.

Anonim

CNA a decis suspendarea temporară a preluării semnalului postului DDTV, singurul post cu care a rămas Dan Diaconescu în România. În plus, instituția a decis sesizarea Parchetului în legătură cu retransmisia OTV, considerat post fără licență, confirma Paginademedia.ro.

Anonim

mai exista otv pe satelit??

Anonim

Acum l-au suspendat. Emiteau emisiuni ale OTV pe frecventa DDTV pe satelit, dar acum emit doar o imagine neagra, nu mai e nici DDTV, nici OTV pe acea frecventa. A mers pana alaltaieri. Sa vedm daca isi revine in tmp.

Anonim

ok..ms inseamna ca otv nu are frecventa lui separata cum e si normal pentru ca nu are licenta :)

daniel

Poate sa insemne si asta, dar poate sa insemne si altceva: de exemplu ca inca nu a facut contract cu o firma de sateliti sa difuzeze canalul OTV cu licenta pe alta frecventa. Nu poti stii nimic, deci e recomandabil sa evitati răutățile gratuite din comentarii pe diverse siteuri, daca nu e sigură remarca dvs., Bineinteles, asta daca nu aveti afinitiati cu una sau alta dintre parti. Dar e bine sa fii obiectiv in viata, daca vrei sa spui despre tine ca esti un om integru. Nu il agreez de loc pe Diaconescu asta, dar ca tehnician in domeniu pot sa spun ca sunt dezgustat de masurile si razboiul national pornit impotriva lui de tot felul de organisme de stat, sub diverse pretexte puerile si care invoca respectarea legii, cand ei sunt fruntea in nerespectarea fatisa si declarata a acesteia, interpretarea dupa bunul plac a acesteia, razboi declarat fara jena de genul "Suntem cei mai tari si facem legea" etc etc

Anonim

domnule daniel doamne fereste nu am vrut sa fiu rautacios ...DD spunea ca are licenta si ca otv emite pe satelit dar nu e nicaeri ...in aceasta seara va avea o conferinta de presa la 18:30 si ne va lamuri ....

Anonim

A emis prin satelit, l-am prins eu.

Anonim

da a emis prfin satelit dar pe frecventa DDTV

mariusica

Ce vrajeala de 2 lei are anonim 23 octombrie 2013, 12:08, cred ca zburdă in el inima de bucurie ca il termina aștia pe DD ! :)

Anonim

nu este adevarat daca nu crezi te invit pe blogul meu noulotv.wordpress.com

Anonim

DDTV a primit acordul sa emita din nou ....acum se vede pe satelit??

Anonim

Emite tot semnal negru.

silviu 30

am vazut un comentariu pe acest site "In curand, noua frecventa OTV prin satelit: Eutelsat 16 grade est-11366, V, DVB-S, QPSK, 30000"
e adevarat ?

Anonim

Deocamdată nu.

Anonim

CE RECEPTOR TREBUIE PENTRU DDTV OTV ////?

Anonim

Receptor HD de satelit. Deocmandata nu e transmis, pana isi rezolva DD problemele cu licențele.

Anonim

otv emite de astazi 7noiembrie pe satelit eutelsat w2M 16E TRNSPONDER 11366 V 30000 INFORMATIE OFERITA DE BENY77

Anonim

date de receptie OTV italia 11366 V 30000 dvb-s mpg 2

Anonim

buna seara.vva rugam din suflet sa ne spuneti si noua pe ce canal tv emiteti ptr ca noi v-am pierdut ca am schimbat locuinta si nu mai stim pe ce frecventa se emite.v-am fi recunoscatori daca ne-ati raspunde ptr ca asa vom fi si noi la curent cu stirile ce le emiteti
.VA MULTUMIM ANTICIPAT

Anonim

Momentan OTV nu mai emite prin satelit decat o miră.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile