sâmbătă, 9 noiembrie 2013

BT Sport spulberă concurența, plătind pentru Liga Campionilor peste 1 miliard de euro

BT Sport a încheiat un acord cu UEFA pentru a difuza exclusiv Champions League din 2015. De asemenea, va difuza si meciurile din Europa League, timp de 3 ani, incepând cu sezonul 2015-2016.

Lovitura BT Sport este una în defavoarea companiilor BSkyB și ITV, titularii actuali ai drepturilor de difuzare a meciurilor de fotbal. Probabil BT Sport va difuza unele meciuri si gratuit, pentru cei care nu sunt abonati, asa cum a transmis în trecut cu meciuri din Premier League.

BT Sport ( care anterior atrasese atentia fiindca a plătit 738 milioane lire sterline pentru a intra pe piața media de fotbal din acest sezon, achiziționând drepturilor pentru meciurile din Premier League ) a încheiat contractul cu UEFA sâmbăta dimineața. compania media fiind de acord să plătească aproximativ 299 milioane lire sterline pentru cele 350 de meciuri din fiecare sezon al celor două competitii UEFA.

Gavin Patterson , directorul executiv al BT, a declarat : " Suntem încântați că BT Sport va fi singurul loc unde fanii se pot bucura în direct de toate meciurile din UEFA Champions League și UEFA Europa League, ambele competiții fiind de clasă mondială și favoritele telespectatorilor. BT Sport a avut un start extraordinar: am atras milioane de abonați și acum le oferim in continuare fanilor garanția că vor avea parte de întreaga acțiune pe care fotbalului european o oferă, la prețuri accesibile".

Pe de altă parte, renumita compania BSkyB din Anglia a spus BT Sport a plătit cu "mult peste propria sa evaluare a valorii drepturilor de difuzare a meciurile europene. Avem o imagine clară despre cât valorează drepturile de difuzare și ni se pare că BT a ales să plătească în exces. Există multe alte moduri în care putem investi în serviciile pe care le oferim clienților. Avem o abordare disciplinată a investițiilor și există întotdeauna un prag de la care vom alege să ne concentrăm pe altceva . Dacă am fi crezut că drepturile pentru meciuri ar fi valorat mai mult, atunci am fi plătit mai mult.. Oricum, nimic nu se schimbă până în anul 2015 și vă așteptăm în continuare cu meciuri in direct din Champions League, pe Sky Sports. Vom reutiliza resursele care erau păstrate pentru achizitia meciurilor și le vom reinvesti, încât vom continua să oferim abonaților cea mai bună alegere pentru servicii de televiziune cu plată", au încheiat reprezentantii Sky.

Canalele BT ( British Telecom ) mai transmit de asemenea în direct FA Cup și meciuri live de fotbal din primele ligi din Germania, Italia, Franța și Scoția, plus FA Womens Super League .

BT Sport este un grup de canale de sport din Regatul Unit și în Irlanda, lansate in vara 2013. Acestea sunt deținute de BT Retail, parte a BT Group.

BT Group ( British Telecom Group ) este o companie btiranică, are sediul in Londra și oferă servicii de telecomunicatii la nivel international, în peste 170 de țări, fiind una dintre cele mai importante companii telecom din lume.

BT Retail ( British Telecom Retail ) este doar o divizie a companie si ofera in Anglia internet, televiziune si telefonie pentru peste 19 milioane de abonați.


8 comentarii despre subiectul „BT Sport spulberă concurența, plătind pentru Liga Campionilor peste 1 miliard de euro”:
Anonim

Da Liga lu Mitica nu o transmit? Oare de ce, ca avem cel mai tare campionat. Nu inteleg............

Anonim

Avem cel mai tare campionat????? Cred ca suntem cu fotbalul mai jos decat Africa. Romania nu mai joaca fotbal, joaca miuța ca dupa blocuri. Hai sa fim seriosi, jucatorii romani ( cu maxim cateva exceptii, să spunem două dintre ele: Eric de la Pandurii sau Marica ), sunt interesati exclusiv de vile, fițe, masini de lux si distractii. Fotbalul e un serviciu obositor si neinteresant pentru majoritatea celorlalti.

Unknown

Mentioneaza te rog in articol ca BT este de fapt British Telecom, sa inteleaga lumea despre ce se vorbeste :) Denumirea BT Group pentru mine nu ar fi relevanta daca nu as lucra in domeniu.

Administrator

Multumesc pentru sugestie, este foarte bună, am adaugat informatia.

Anonim

19 milioane abonati numai in Anglia(nu uk) x 50 lire x 12 luni =

Anonim

1,14 miliarde lire pe sezon vor castiga din abonamente. Ei platesc 299 milioane lire sterline pe sezon. Plus 738 milioane lire sterline pentru Premier League....Pana la urma nu cred ca mai ramân mai cu nimic, vor plati aproape toti banii castigati. Cred ca ideea e sa destabilileze concurenta.

Anonim

Mai fa calculul odata,nu sunt 1,14 miliarde,si este vorba doar de Anglia,ei au in intreaga lume.

Anonim

Deci meciul BT - BSkyB a avut scorul de 3-0 :)

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile