joi, 12 decembrie 2013

HBO GO la UPC România

Pe pagina oficiala HBO GO România, în lista cu operatori la care serviciul HBO GO este disponibil, a fost adaugată și compania UPC România.

Încă nu a fost anuntat acest serviciu de catre UPC, dar probabil lansarea lui la UPC se va face în curând, astfel încât abonații sa beneficieze de HBO GO, probabil in anumite conditii.

La alti operatori este necesar abonament la MaxPack ( canalele HBO ) si eventual plata unei taxe suplimentare.

Revenim cu detalii după lansarea serviciului, daca presupunerea se adeverește.

UPDATE 13 decembrie 2013:

Întradevăr, presupunerea s-a adeverit. HBO Go este la UPC si poate fi achizition cu 10 lei /lunar.

Ai acces nelimitat la peste 1500 de ore de continut: seriale HBO preferate, inclusive productii originale HBO, filme de top, documentare, programe special si multe altele. In plus, ai parte de caracteristici bonus si momente exclusive de pe platoul de filmare.

Controlul parental usor de folosit iti permite sa faci HBO GO potrivit pentru copiii tai. Continutul peste limita de varsta poatefi urmarit doar dupa introducerea unei parole setate in prealabil.

Poti urmari HBO GO oriunde in Romania, de pe PC/laptop, iPad, iPhone, telefon Android, tableta Android si Smart TV LG.

De remarcat că a fost lansată si o aplicatie HBO GO noua si instalabilă pentru televizoarele LG Smart Tv, probabil in stransa legatura cu lansarea HBO GO la UPC.

LG are o afinitate cu UPC, apare si ca provider la scanare canale cablu tv pe multe modele de televizoare LG Smart cu meniu in limba română.

Pentru a te putea bucura de acest serviciu pe telefon sau tableta, intra pe www.hbogo.ro sau descarca aplicatia HBO GO disponibila pe iOS si Android si urmeaza instructiunile.

HBO GO Android  - Download de aici.

HBO GO iOS - Download de aici.


5 comentarii despre subiectul „HBO GO la UPC România”:
Anonim

Si despre HBO GO la RCS-RDS ce se mai aude?

DTH Fan

Cand s-o auzi, se aude. Deocamdata nu se aude. In articolul asta se vorbeste de HBO GO la UPC, care le-a luat-o inainte la capitolul asta.

Anonim

E oficial :)
Mesaj primit azi de la UPC: "UPC a lansat pentru tine HBO GO. Pregateste-te de sarbatori pline de actiune, comedie si romantism cu cele mai noi filme si seriale HBO! Oriunde. Oricand"

Ce spuneti? ;)

Anonim

Vizionare placuta!

Anonim

Este super! Totusi nu reusesc sa aflu cum sterg istoricul??

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile