joi, 2 ianuarie 2014

Noua interfață WEB OS pentru televizoarele smart LG 2014 ?

Pe contul de Twitter al EvLeaks, care prezinta de obicei imagini in premiera pentru dispozitive electronice inca nelansate de catre diversi producatori, a aparut o imagine cu interfata sistemului de operare Web OS pe care LG l-a implementat pe televizoarele sale model 2014.

Daca este reala sau nu, urmeaza sa aflam in curand, mai exact săptămana viitoare.

În cazul în care imaginea este reală, platforma Web Os de la LG se pare ca va avea inca de la inceput aplicatii specifice pentru YouTube, Facebook, Skype și Twitter.

webOS, deseori scris și WebOS, este un sistem de operare al companiei americane Palm, preluată în 2010 de Hewlett-Packard (HP), sistem de operare construit pentru telefoane mobile (celulare) inteligente de tip smartphone. Se bazează pe sistemul de operare Linux, dar conține și multe componente care sunt în proprietatea companiei Palm.

La un eveniment de luna trecuta din Seul, Coreea, cercetătorul LG Hong Sung a dezvăluit că primul produs cu sistem de operare webOS al companiei va fi un televizor ce va fi prezentat la CES 2014 din 7-10 ianuarie 2014. Televizorul va avea un procesor dual-core de 2.2GHz procesor cu 1,5 GB de memorie RAM și va permite functii multi-tasking .

LG a declarat că a modernizat interfața folosită de către Palm si HP pentru telefoane și tablete, adăugând că va "schimba regulile jocului" pe piața de televizoare smart.

Sistemul de operare este renumit pentru introducerea sistemului multitasking, înainte de Android, Windows Phone și iOS.

LG a declarat că va revigora eforturile de dezvoltare Enyo Palm / HP. Framework-ul Enyo este un sistem open-source bazat pe JavaScript pentru dezvoltarea de aplicatii cross-platform, iar LG va solicita terților dezvoltarea acestora folosind Enyo.

De ce LG simte nevoia de a dezvolta un nou sistem de operare pentru televizoarele sale smart, schimbându-l pe cel vechi?

Hong spune că în ciuda îmbunătățirilor sistemului de operare LG TV curent ( Netcast ), mulți utilizatori nu folosesc pe deplin funcționalitățile inteligente ale televizoarelor deținute.

Se speră de asemenea că sistemul de operare webOS va oferi o experiență mai bună și va încuraja utilizatorii să folosească software-ul LG și pe dispozitive terță parte, cum ar fi Apple TV, Roku sau Chromecast.

Update 6 ianuarie 2014: S-a confirmat acest zvon, Detalii gasiti in articolul de aici.


4 comentarii despre subiectul „Noua interfață WEB OS pentru televizoarele smart LG 2014 ?”:
Anonim

apare si pentru lg seria 2012???

Anonim

Nu scrie clar ca pentru modelele 2014 ?

Anonim

Logica LG e simpla: CUMPARATI-VA IN FIECARE AN ALT TV. CEL VECHI NU VA MAI FUNCTIONA!!!
Detin un tv seria LM din 2012 si, dupa 3-4 update-uri de firmware a devenit useless pe partea de SMART.
Raspunsul celor de la LG??? E prea vechi...luati-va altul nou daca vreti sa va mearga bine.....

Anonim

Nu in fiecare an, ci cam la 2 ani.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile