vineri, 10 ianuarie 2014

S-a lansat AXN HD România

La inceputul lunii decembrie 2013, AXN Europe Limited a anuntat CNA că portofoliul său pentru Romania a fost îmbogățit cu canalul AXN HD, începand cu data de 19 decembrie 2013.

Nu s-a precizat înca dacă s-au incheiat contracte de distributie cu operatori de cablu sau DTH pentru canalul AXN HD Romania, dar cu sigurnata DTH-ul Orange Tv este unul dintre acestiea, dupa cum am discutat anterior in articolul pe care îl puteti citi aici.

AXN Europe Limited face parte din Sony Pictures Television (SPT) Networks, care mai detine pentru Romania AXN SD, AXN White, AXN Black, AXN Spin, precum si serviciile AXN Player şi AXN Now ( video la cerere ).

Sony mai detine variante de AXN HD localizate si pentru alte țări, cum ar fi Germania, Italia, Polonia, Spania, Marea Britanie, Portugalia etc, cu programe diferite de la o variantă la alta.


10 comentarii despre subiectul „S-a lansat AXN HD România”:
Anonim

Urmeaza sa fie introdus la Dolce din 16.01 ;)

Anonim

Sunt curios pe ce tip de abonament va fi valabil axn hd in reteaua dolce.

Anonim

In grila tv sat 2002 este deja!

Anonim

La tv sat 2002 este deja in grila axn hd!

Pintea Catalin

abia astept sa bage si cei de la RDS. AXN este foarte bun pentru ca mai baga seriale din state la cateva episoade diferenta. De exemplu au inceput deja seria a 2-a din serialul Elementary care la americani este pe undeva pe la episodul 13. Deci destul de bine. Acum si PRO TV m-a surprins extrem de placut cu ultima serie din Dexter care a fost difuzata la noi cam la 4 saptamani dupa difuzarea ultimului episod in SUA. Daca ar face asa si cu restul serialelor de succes chiar ca ar da lovitura. Dar in rest uita sa mai bage serii noi, ce sa zic de Supernatural, unul din serialele mele preferate la care deja este a treia serie in SUA de cand PRO TV nu a mai difuzat nimic. Oricum televiziunile la noi sunt varza in ceea ce priveste oferta de seriale noi. In Germania, Marea Britanie si Franta mai ales, se difuzeaza seriale cam ca si pe AXN, dar mai bine la 2-3 episoade distanta de difuzarea in statele unite sau chiar cateva zile.

Pintea Catalin

si daca difuzeaza serii noi la 2-3 ani dupa difuzarea in SUA, se mira televiziunile de la noi ca oamenii pirateaza seriale. Pai decat sa astepti cu anii sa difuzeze ei serii noi din serialele tale preferate mai bine descarci de pe Internet si poti viziona ultimul episod din serialul preferat a doua zi sau chiar la cateva ore dupa ce a fost difuzat in SUA (asta daca stii limba engleza, cateodata subtitrarile nu apar atat de repede, ci dupa 2-3 zile sau deloc).

Anonim

Pai cum sa nu se pirateze daca televiziunile din Romania il fac varza de 3 ori sau si mai mult cu reclame care dureaza cam mult.Alte televiziuni (uk)dau la inceput si dupa serial,iar in mijlocul episodului 3 minute cel mult.
Dar astia cu publicitatea,care se lauda ei ca sondeaza piata,ca vad trendul,etc...oare nu vad ca nu reusesc decat sa infurie lumea.A trecut vremea lor,acum nu mai captiveaza nici pe un copil de 5 ani,nici macar subliminal,sau prin suprasaturatie.Provoaca repulsie pentru toate produsele la care face reclama,atunci cand imi intrerupe mie filmul.

Anonim

Publicitatea din timpul filmelor si al serialelor m-a facut sa am alergie la urmarirea posturilor care fac exces de acestea ( adica aproape toate ). Am ajuns sa urmaresc doar canale ce difuzeaza filme si seriale neintrerupte de publicitate. Pana si canalele de stiri difuzeaza teleshopping. Continuati tot asa si va veti trezi fara audienta din partea telespectatorilor. Pe mine m-ati pierdut deja.

Anonim

Pai spune-le celor de la AXN, ce ne spui noua, celor care comentam aici, adica pe un website de media si tehnica? Sau nu stii sa citesti in bara de adrese a browserului pe ce site te aflii ? :))

Anonim

Care de 3.ani? csi ny,flash forward,the firm,disparitia au fost date dupa 3 ani? s-a uitatcareva la ele? nu ca de nu era prost tv.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile