marți, 25 februarie 2014

Fashion TV România a solicitat retragerea licenței pentru satelit

SC FTV RO SRL (Constanţa) a solicitat CNA retragerea licenţei audiovizuale acordate pentru serviciul de programe de televiziune cu difuzare prin satelit cu denumirea Fashion TV România, anunță Mediafax.

"Motivele invocate ţin de drepturi, de ORDA, de Credidam şi nu se justifică, întrucât la nivel naţional este foarte bine reprezentat canalul internaţional", a spus Răzvan Frânculescu, şef al Biroului Licenţe - Autorizări din CNA.

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a acordat, în data de 23 octombrie 2008, o licenţă audiovizuală prin satelit Fashion TV România, un post localizat care înlocuia televiziunea internaţională Fashion TV în grilele operatorilor de cablu din România.

Potrivit articolului 57 din Legea Audiovizualului, licenţa audiovizuală analogică se retrage de Consiliu în următoarele situaţii: "e) la cererea titularului".

Ion Mirea este acţionarul unic al societăţii FTV RO SRL.

Nu prea am inteles daca aceasta retragere a licentei Fashion TV România va afecta retransmisia canalului international Fashion Tv ( inclusiv varianta HD ) în țara noastră, dar este foarte posibil sa nu afecteze redistribuitia acestuia la operatori DTH sau de tv cablu de la noi. Fashion Tv, in varianta internatională ( inclusiv HD ), poate notifica CNA in privinta acestei redifuzari.


6 comentarii despre subiectul „Fashion TV România a solicitat retragerea licenței pentru satelit”:
Anonim

buna. voi mai receptionati programul Fashion Tv la rds pe digital ? La Timisoara s-a scos de ieri seara ! A ramas doar pe analogic !

Emil Raevschi

pe 2 televizoare nu il mai receptionez - am smart CAM CI+ pe toate televizoarele.pe al treile TV da se recptioneaza numia ca nu mai apre ID-u postului decat numarul canalului in grila. pe stelit da se receptioneaza inca.

Emil Raevschi

pe satelit e la numarul 109 - DIGI SATELIT.
https://imgur.com/a/Ksft0yb
https://imgur.com/a/Ksft0yb

Anonim

Nici în piatra neamț pe cablu digital nu se mai recepționează de aseară pe decodor nici pe tv cu dvbc

Unknown

De astazi FASHION TV a revenit in grila digitala DIGI (RCS-RDS).

Emil Raevschi

FASHION TV din nou pe cablu digital la RCS-RDS, la Drobeta Turnu Severin pe frecventa 370000 KHz

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile