sâmbătă, 8 martie 2014

Știrile Times New Roman, la Prima Tv

Grila televiziunii PrimaTV se schimbă luna aceasta. Poate noua grilă nu îmi atrăgea foarte mult atenția, dar am citit un anunț inedit al celor de la deja celebrul website de satiră Times New Roman, care precizează că vor fi prezenți din primăvară la postul tv menționat.

"Ştirile Times New Roman vor fi sâmbăta şi duminica, la PrimaTV. Din martie. Probabil 15 martie", ne reamintește blogul Times New Roman.

Am mai scormonit puțin și am descoperit și confirmarea Prima Tv:

"Din 15 martie, ştirile de pe cel mai apreciat site românesc de umor vor fi la televizor! După ce articolele sale au stârnit valuri şi au agitat spirite pe internet, prestigiosul cotidian independent de umor voluntar “Times New Roman” ajunge în această primăvară şi pe micile ecrane.

Prima TV le oferă românilor ce le place lor mai mult: să râdă de alţii. Nimeni nu e scutit, pentru că echipa editorială a celui mai amuzant jurnal de ştiri nu face discriminări.

Ştiri amuzante, aberante şi elucubrante! Totul într-o doză de 30 de minute, oferită de Dan Badea, din 15 martie, în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 20:00, numai la Prima TV! "


Și în final, dacă nu v-ați lămurit despre ce discutăm aici, disclaimerul din footerul websiteului Times News Roman poate reprezenta un indiciu:

"Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile, iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă." :)

Succes, Times New Roman !


Un comentariu despre subiectul „Știrile Times New Roman, la Prima Tv”:
Anonim

Tare de tot, din 15 martie se lanseaza Times New Roman, si tot in aceasi zi se "relanseaza" si baietii de la Necenzurat,(care nu pina de mult erau la Look TV), iar noua emisiune sa va numi Epic Show"

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile