joi, 15 mai 2014

Acasa Tv redevine post exclusiv de telenovele

Acasă Tv va renunța la emisiunile pe care le difuza, din cauza recentelor restructurări de personal (cele ale echipei Povestiri adevarate, Dan Cruceru, Ioana Moldovan, Irina Fodor, echipa de PR a PRO TV etc).

Având noul slogan "Viaţa e o telenovelă, Acasă e viaţa ta", Acasă TV isi schimba grila de canale, renunțând la emisiuni si concentrandu-se pe productii latino-americane, revenind oarecum la nișa initială, adică exclusiv de telenovele dedicate publicului feminin.

Telespectatoarele vor redescoperi astfel universul telenovelelor Acasă TV, pe care au început să îl cunoască în urmă cu 16 ani, odată cu lansarea televiziunii pe piaţa locală.

„Încă de la lansare, Acasă TV le-a cucerit pe telespectatoare prin conţinut de calitate. Pentru dezvoltarea strategică a postului, considerăm că este esenţial să ne concentrăm investiţiile în achiziţia de producţii latino-americane de succes, prin care să le redăm româncelor apetitul pentru telenovele autentice, cu poveşti captivante. Acasă TV înseamnă producții de calitate pentru targetul feminin şi aici se va concentra toată atenţia noastră”, a declarat Lucia Antal, PR & Marketing Director PRO TV, citată de Evenimentul Zilei.

În noua grilă a Acasă TV se regăsesc producții precum Soț de închiriat (Marido en alquiler) și Chemarea inimii (Dama y obrero) de la Telemundo, Pentru că te iubesc (De que te quiero, te quiero) și Spune-mi că ești a mea (Lo que la vida me robo) de la Televisa.

De asemenea, una dintre cele mai mari vedete ale postului, Cabral Ibacka, va pleca de la Acasa Tv si se va alătura canalului PRO TV. După 14 ani de Acasă TV, perioadă în care a prezentat cu succes emisiunea „Poveştiri de Noapte” şi s-a remarcat ca actor în telenovele precum „Păcatele Evei”, „Inimă de Țigan” sau „Regina”, Cabral Ibacka începe o nouă etapă a carierei sale în televiziune. El va face parte, astfel, din echipa de vedete PRO TV.

„Cabral este un exemplu că şcoala noastră de televiziune creşte vedete de succes, profesioniste şi iubite de publicul român. Cooptarea lui în echipa PRO TV reprezintă un pas firesc, deoarece Cabral se simte deja aici ca ‘acasă’, iar noi îl considerăm deja un membru al familiei noastre”, a adăugat Lucia Antal.


3 comentarii despre subiectul „Acasa Tv redevine post exclusiv de telenovele”:
Anonim

NU mai iau bani si pentru ceva romanesc
se vad restructurarile

Anonim

tele-nebunele yachhhhh!!!

Anonim

CNA: Solicitare modificare licență audiovizuală: S.C. PRO TV SA. Solicitarea a fost aprobată cu 9 voturi pentu și 1 vot împotrivă (d-na Laura Georgescu/dl.Viorel Vasile Buda nu a fost prezent în momentul votului).
Despre ce o fi vorba ?

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile