luni, 22 septembrie 2014

Dan Diaconescu nu va mai realiza emisiunea "OTV Live" de la România Tv

Dan Diaconescu a depus astazi candidatura pentru alegerile prezidenţiale. In aceste conditii, acesta nu mai poate realiza emisiunea "OTV Live", transmisa la România TV, din cauza ca legislaţia audiovizualului, care nu permite aceasta. Romania Tv va difuza in locul emisunii mentionate ştiri şi emisiuni în reluare.

Roxana Niculescu, directorul de programe al România TV, a declarat agenţiei MEDIAFAX că televiziunea va respecta legislaţia audiovizualului în cazul lui Dan Diaconescu.

"Vom respecta legea şi decizia CNA. Odată cu campania electorală şi cu eventuala candidatură a lui Dan Diaconescu, România TV va difuza jurnale de ştiri şi emisiuni în reluare în timpul nopţii", a spus Roxana Niculescu.

România TV nu a modificat încă programul din această săptămână publicat pe site-ul său. Pe website-ului România TV, emisiunea "OTV Live" cu Dan Diaconescu este afisata în această săptămână zilnic, între orele 00.10 - 06.00.


5 comentarii despre subiectul „Dan Diaconescu nu va mai realiza emisiunea "OTV Live" de la România Tv”:
Anonim

Radiodifuzorii nu pot difuza emisiuni de ştiri şi dezbateri prezentate sau moderate de oameni politici care deţin funcţii sau demnităţi publice ori purtători de cuvânt ai instituţiilor publice, precum şi de persoane desemnate public să candideze sau care şi-au anunţat public intenţia de a candida la alegerile locale, parlamentare sau prezidenţiale

Anonim

Asta mai lipsea din esalonul de prezidentiabili.Avem toate categoriile:Comunisti,taranisti,pnl-isti,psdr-isti,ziaristi,plagiatori,mincinosi,agenti sub acoperire.Spuma societatii.Traiasca Romania !

Anonim

Mare smecherie... o sa faca altcineva emisiunea iar DD o sa fie invitat de fiecare data...

dintre-noutati blog - manChi TV - incerc dulciuri scump vs ieftin taste test review

Se pare că nu e chiar așa. Încă se mai preia OTV pe România TV și e tot Diaconescu în Direct!

Anonim

@dintre-noutati, se pare ca habar nu ai ce vorbesti. Ti se pare ca a inceput campania electorala ?

Campania electorala e in perioada 3 octombrie 2014 - 1 noiembrie 2014. In aceasta perioada nu va mai fi realizata de Dan Diaconescu in direct emisiunea OTV Live la Romania Tv.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile