joi, 5 februarie 2015

Acasă Gold a schimbat sigla

Acasă Gold a schimbat sigla. Noul logo modifică și dimensiunile fonturilor, "acasa" fiind mult mai mic si inclus in primele doua caractere ale cuvântului "GOLD".

Sigla foloseste pentru GOLD caractere mai stilizate si este lipsita de culorile logo-ului anterior.

Acasa Gold anunțase la sfarsitul anului trecut că din 2015 se repozitioneaza si devine un canal pentru iubitorii de seriale din toate genurile, pentru toate categoriile de public ( detalii AICI ).

Sigla este puțin transparentă, devenind gri pe fundal negru:

Sigla isi schimbă pozitia, in functie de modul cum e transmisă imaginea ( de exemplu, la unele clipuri publicitare 4:3 pastrează suprapunerea peste conținutul video, mutându-se spre dreapta ).


12 comentarii despre subiectul „Acasă Gold a schimbat sigla”:
Anonim

Ar fi fost mai bine daca mareau fontul, nu se vede asa bine da la 30m. Parca nu-ti sare asa in ochi, poate daca-l mutau si mai pe mijloc, era perfect. Asa da logo.
Nu stiu daca s-a gandit careva sa-l puna in dreapta jos, in colt, mic, aproape transparent, sau mai bine, deloc. Oricum e transmis digital, orice receiver are numele canalului, nu mai e nevoie de logo. Doar cei cu memorie scurta, dar in rest nu-i vad rostul.

Asa da subtilitate.

DTH Fan

Logo-ul e mult mai bun, e inspirat cu siguranta din sigla Sat.1 Gold Germania :

http://www.sat1gold.de/

Anonim

E identic haha !

Anonim

Nu e identic, e doar asemanator. Tu ai habar ce inseamna termenul "identic" si ce inseamna "asemanator" sau "inspirat" din el? Daca era identic, scria acolo "Sat 1 Gold" cu auriu, nu scria "Acasa Gold" cu alb. Identic, auzi la el, s-a transformat Acasa Gold in Sat 1 Gold. Este doar inspirat, amice.

Anonim

lasa logo sa bage hd e valabil pentru toate posturile tv

Anonim

Cum sa nu? Baga și Agro tv în HD?

Anonim

Defapt,Acasa Gold [Gold acum] chiar e identic la sigla cu Sat.1 Gold decat ca Acasa Gold [Gold acum] este alb,gri dar Sat.1 Gold este auriu,maro. Acasa Gold [Gold acum] difuzeaza telenovele din America si Spania,dar Sat.1 Gold difuzeaza telenovele [posibil chiar si filme] decat din Germania

Anonim

Stiu, si tu esti identic cu un negru din Africa, doar ca negrul din Africa e negru, si tu esti alb. Dar esti identic, adica la fel 100%, Nu e nicio deosebire. Esti identic si cu un chinez, 100%, nicio deosebire, doar ca are chinezul ochii mai mici si e mai galben, dar esti identic, 100%, nicio deosebire. Daca pui un chinez si un negru la stanga si dreapta ta, sunteti identici, nici nu va poate deosebi nimeni, nici chiar rudele, ca sunteti identici, nu asemanatori. :-))))

Eu zic sa pui mana pe DEX sa vezi intelesul EXACT al cuvantului identic. E, cum a zis cineva mai sus, asemanator sau inspirat....

Myrel

Si Boomerang are o sigla noua!

Laurentiu

Da, se stie de anul trecut de noua sigla Boomerang care s-a schimbat in acelasi timp cu rebranduirea din diverse țări, o gasesti in imagine aici:

http://hdsatelit.blogspot.ro/2014/10/boomerang-se-relanseaza-ca-un-canal.html

Unknown

Un logo urat si neinspirat, pe care oricine il poate face --->>> http://prntscr.com/65egnv

Anonim

Poate il poti face tu, dar nu oricine. Ma gandeam ca ai propus un logo nou, creatia ta, mai inspirat, mai frumos, nu doar ca l-ai clonat pe acela ca sa arati ca poti sa il clonezi...

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile