miercuri, 11 februarie 2015

Comunicat RCS-RDS: „Digi Mobil reduce cu până la 20% prețurile la abonamentele Optim Nelimitat”

RCS & RDS a lansat săptămana trecuta o oferta speciala pentru clientii noi, persoane fizice, care isi porteaza numarul de telefon in reteaua Digi Mobil, valabila pana la 31 martie 2015. 


Oferta este disponibila persoanelor care nu beneficiaza in prezent de servicii fixe, Digi Net si Digi TV si contracteaza unul sau mai multe abonamente din gama Optim Nelimitat pe o perioada de 12 sau 24 de luni, anunță compania intr-un comunicat.

Astfel, utilizatorii care isi porteaza numarul de telefon in reteaua Digi Mobil si opteaza pentru doua abonamente Optim Nelimitat vor plati 6 euro/luna (TVA inclusa) per abonament si 8 euro/luna (TVA inclusa), pentru un singur abonament contractat.

Mai mult, abonatii existenti Digi Mobil care si-au portat anterior numarul de telefon in reteaua companiei si nu au servicii fixe Digi Net si Digi TV contractate, vor beneficia automat de noile tarife, in functie de numarul de abonamente Optim Nelimitat contractate. Reducerea la abonament se va regasi in facturile clientilor existenti incepand din luna martie, mai precizeaza compania in comunicat.

Clientii Digi Mobil pot achizitiona si telefoane mobile cu plata integrala sau in rate, iar gama de telefoane mobile poate fi consultata aici.

Utilizatorii care doresc sa beneficieze de aceasta oferta trebuie sa se prezinte intr-un punct de prezenta RCS & RDS, sau intr-unul din noile magazine Digi, in perioada 02 februarie - 31 martie 2015.

Abonamentul Optim Nelimitat include convorbiri nelimitate in orice retea nationala si in unele retele internationale, internet mobil nelimitat in reteaua proprie si 100 MB/luna pentru date in roaming national, pe care clientii ii pot utiliza gratuit.

Abonatii RCS & RDS la serviciile Digi Net si Digi TV care achizitioneaza un abonament Optim Nelimitat, platesc 5 euro/luna (TVA inclusa), iar la al doilea abonament achizitionat vor plati 4 euro/luna (TVA inclusa).

Abonatii companiei la unul dintre serviciile Digi Net sau Digi TV Cablu/Satelit care contracteaza doar un abonament Optim Nelimitat, platesc 7 euro/luna (TVA inclusa), iar la incheierea celui de-al doilea abonament, vor achita doar 5 euro/luna (TVA inclusa) pentru fiecare abonament in parte, mai precizeaza RCS-RDS in comunicatul mentionat,


16 comentarii despre subiectul „Comunicat RCS-RDS: „Digi Mobil reduce cu până la 20% prețurile la abonamentele Optim Nelimitat””:
Anonim

este buna oferta digi dar mi-e frica sa trec la ei cu tel. si catv am auzit ca sunt cei mai neseriosi si au ce-a mai slaba grila de programe din romania . poate sa confirme cineva acest lucru

Anonim

Despre ce vorbiti ?Programe tv ,net?
Articolul se refera la serviciul digi mobil !
RCS RDS sunt disperati dupa clienti.Anul acesta expira contractul de roaming national ce l-au incheiat cu Vodafone.
Nu o sa mai aibe semnal decat in orase si in preajma acestora,daca nu se extind sau nu prelungesc contractul!

Anonim

Pai poate prelungesc contractul cu Vodafone, nu putem sa stim. Poate fac cu altii. Pana atunci acestea sunt supozitii, ca il prelungesc, ca nu il prelungesc, ca vor avea semnal, ca nu vor avea semnal... Eu unul ma abtin de obicei in a face astfel de presupuneri, care au sansa doar de 50% sa se adevereasca. Nu imi permit sa fac supozitii si sa le prezint ca absolute, cand ele au doar 50% sansa de adeverire.

Anonim

anonim 1 cu telul si netul sunt ok cei de la rds dar cu grila tv sunt foarte slabi si scot programe pe banda rulanta fara sa anunte mai ramai fara semnal cu telul dar netul este foarte bun pana la urma tu decizi ce vrei sa faci

Anonim

Ce canale extraordinare au altii fata de RDS, in afara de Discovery, de are RDS grila asa slaba ? M-ai facut curios. Astept exemple de astfel de canale extraordinare pe care le au altii si nu le are RDS, in afara de Discovery.

Anonim

Mai dal incolo de discovery pina la urma

Anonim

Ia uite exemple:Auto Motor und Sport,Discovery Turbo Extra,Motorvision,Canal Motor,Showcase,Id investigation,....mai vrei ?

Anonim

RDS nu are : AMC , Crime & Investigation Network , Shorts TV , Universal Channel , AXN Spin , TCM 24/24h .

mariano

omul a spus in afara de discovery si a spus canale extraordinare
acelea sunt canale de TOTALA UMPLUTURA cu MAJUSCULE pe care le-ati zis voi, eu nu ma uit 10 ore cumulat la toate intr-un an
eu as fi dat exemplu discovery science, singurul canal care nu il are RCS si daca l-ar avea, m-as muta instant la ei.

Anonim

Da, ai dreptate cu Discovery Science, mi l-as dori și eu la RCS & RDS. In rest, acele canale pe care le-au enumerat dumnealor mai sus sunt egale cu zero pentru mine, nu mă interesează. Poate că pe alții îi interesează acele canale, nu contest, dar pe mine nu mă interesează tematica lor. Exact aceasta vroiam să evidentiez, ca alti operatori nu au canale extraordinare pe care RCS & RDS nu le are, in afara de canalele Discovery. Insa si RCS & RDS are canele cum sunt Digi Life HD, Digi World HD, Digi Animal HD, Digsiport HD, Digi Film HD, pe care altii nu le au si care echilibreaza oarecum balanta, cu exceptia Discovery Science, care asa e, ar fi interesant si la care ma mai uit si eu pe diverse siteuri online. Nu are asa ceva RCS & RDS, din tematica asta, cu stiinta, OZN-uri, Cum se fabrica si alte chestii super care sunt pe Discovery Science. Si ar mai fi un canal de documentare pe care l-as dori la RCS, se numeste Spark TV si e german tradus in romana, tot un canal foarte bun pe care il are parca AKTA. Dar in fine, va las sa discutati, ca eu vad ca sunt cam offtopic cu discutia asta la subiectul asta.

Anonim

Eu am Discovery Science si la ce bun daca inca suntem pe SD, pana nu vor fi HD sau mai mult, inca vorbim de "difuzorul lu' bunica". Parca Elvetia a renuntat la transmisia analog, poate in curand vom renunta si la transmisia Standard Definition.
Nu va doresc sa faceti un efort de imaginatie cum se vede un SD pe un ecran de 55" de la 2.5m.
Pe consumatori ii mai intereseaza si calitatea, nu numai cantitatea si pretul.
Din acest motiv ma consider un consumator mai ocazional de canale TV, iar de filme, prefer sa le vad la cinema.

Anonim

Probabil te referi la calitatea imaginii, nu a continutului, continut care e destul de in regula pe Discovery Science, pentru cine e interesat de tematica. Oricum, nu stiu daca are Discovery Science versiune HD pentru Romania, poate pentru alte tari are.

Anonim

@Anonim 12 februarie 2015, 18:41 - UPC va renunta la televiziunea analogica pe cablu in 2015 in Elvetia si nu la formatul SD :) Vor mai trece multi ani pana la renuntarea completa a formatului SD.
@Anonim 12 februarie 2015, 19:40 - Discovery Science HD este si in Romania la Canal S, Orange DTH, Ines IPTV, Telekom IPTV bineinteles subtitrat ca e doar aceeasi versiune doar ca in HD :)

Anonim

Ok. Eu nu il prind HD, sunt la Focus Sat.

Anonim

Eu am abonament la digimobil de 7 luni si majoritatea timpului sunt in roaming, Pentru 23 de lei pe luna cu tva , nelimitat national fix mobil si 3000 de minute europa fix mobil, PE DEPARTE cei mai tari

Unknown

Eu am toate pachetele si doua abonamente de la digi si sant f multumit ! Sant cei mai tari de pe piata!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile