miercuri, 18 februarie 2015

EtherChip EC482 crește puterea semnalului WiFi cu 25 - 40%

Ethertronics, o companie de tehnologie ce oferă soluții inovatoare pentru antene și sisteme RF a prezentat astăzi EtherChip EC482, primul din linia EtherChip care utilizeaza tehnologia Active Steering pentru WiFi și alte aplicatii pe 5 GHz.


EtherChip EC482 a fost special conceput pentru aplicații Multiple Input Multiple Output (MIMO) WiFi, cu performanțe superioare cu o singura sau mai multe antene, la frecvențe chiar dincolo de banda WiFi, utilizand un algoritm Active Steering pentru aplicații WiFi, conceput de Ethertronics. Companii din întreaga lume pot integra cu usurinta EC482 într-o varietate de produse, inclusiv in routere, receivere si alti clienti WiFi, in extensii de rețea Wifi, gadgeturi și alte dispozitive.

Tehnologia Ethertronics Active Steering generează mai multe modele de emisii de la o singură antenă, emisia fiind adaptată prin monitorizarea performanțelor conexiunii wireless, precum și printr-o combinație de algoritmi de predictie, selectand modelul optim de unde emise de antena, care oferă cea mai bună performanță ( semnal mai puternic cu 25-40%). Această capacitate oferă îmbunătățiri semnificative ale transferului de date și ale calitatii semnalului pentru aplicații diverse. Avantajele suplimentare includ reducerea interferențelor, robustețe în medii de traversare multiple ( sau ziduri după care, cu dispozitive obisnuite, nu exista semnal Wifi), îmbunătățirea fiabilitatii conexiunii și o mai bună eficiență spectrală.

Avand capacitatea sa functioneze cu gamă de frecvențe de la 100 MHz la 7000 MHz, EC482 are dimensiuni mici, de doar 3,0 x 3,0 x 0,75 mm si se conecteaza prin 24-pini. Consumul de energie necesar pentru funcționare este foarte redus, incât EC482 poate să fie inclusiv de către producători în dispozitivele alimentate de acumulatori ( tablete, telefoane mobile etc ).


11 comentarii despre subiectul „EtherChip EC482 crește puterea semnalului WiFi cu 25 - 40%”:
Anonim

sal vedem la treaba cu multi abonati in spate ,nu semnal mai puternic si nu tine decit 2 clienti

Anonim

Pai nu e vorba de distributie internet catre abonati, ci e un cip care va fi in unele tablete, telefoane, routere pentru acasa etc. Va fi pentru consum personal, nu pentru distributie de internet la abonati de catre furnizori. Iti va merge mai bine tie netul acasa, vei avea semnal mai bun de la un router cu astfel de cip, va trece mai bine prin pereti semnalul.

Anonim

ei bine,dar sunt pe piata de ceva timp UBNT si Mickrotic mult mai performante decit acele cutii,si ceva cutie fff buna testat e Zyxel NBG-418N merg de rup norii si la un pret ff bun.

Anonim

Pai de unde stii ca sunt mult mai performante exemplele tale? Ai testat routere cu acest tip de cip EtherChip EC482 ? Nu e vorba de niste cutii, e vorba de un cip, voi cititi doar titlul la stiri si apoi va uitati la poza, cipul vi se pare o cutie si gata, urmeaza comentariul ? :))))

Anonim

si unde il folosesc,echipamentele mai sus mentionate sunt folosite de citiva ani numai de profesionisti,documentativa sa vedeti ce procesoare au, ce putere au etc ,apoi vb

Anonim

mda,asa au fost si cu tp-linkurile leau pus niste cipuri puternice sa le faca lumea reclama, e vorba de acum 2 ani si acuma nici la 5m afara cu leaptopul se prinde 1-2 liniute de semnal.Orice noutate aparuta pe piata le fac ff bune apoi le da peste cap

Anonim

Eu am TP Link si merge semnalul super si in casa si afara la 50 metri distanta de casa.
Iar legat de cipurile astea din stire, nu prea stiu cum iti dai cu parerea, cand e o tehnologie inovatoare, pe care nu am testat-o nici eu, nici tu, nici altii din Romania. Ai tu router cu cip EtherChip EC482, cu "emisia adaptată prin monitorizarea performanțelor conexiunii wireless, precum și printr-o combinație de algoritmi de predictie, selectand modelul optim de unde emise de antena, care oferă cea mai bună performanță" ? Zi-mi si mie modelul la acel router, cat ai dat pe el si de unde l-a cumparat, sa imi cumpar si eu, sa imi pot da si eu cu parerea in cunostiinta de cauza, dupa ce fac teste, tot ca tine, ca nu imi place sa emit ipoteze din imaginatie, nu ar fi serios :)

Anonim

mda,acest chip e nou sal vedem la treaba ,,sa nu bubuie,, vezi echipamente cu chipuri la UBNT si Mikrotik,poate acest chip e pentru uz casnic ,,asa da,, .Tp-link 740N despre el e vorba.

Anonim

Bineinteles ca e pentru uz casnic acest cip, se intelegea clar, mai ales din exemplele unde poate fi folosit. Despre asta se discuta si de la al doilea comentariu, ca e pentru uz casnic, nu pentru firme sau operatori de cablu, deci nu e pentru distributie industriala sau comerciala internet. Ție frate, acasa pe routerul tau cu cip de asta pentru familie, iti va merge netul mai bine prin pereti si cu semnal mai mult, ca de aceea e vorba de un cip revolutionar, ca e revolutionar la dimensiuni foarte mici pentru telefoane, laptopuri, routere, tablete etc.

Iar legat de TP Link,eu sunt extrem de multumit, merge semnalul super si e super stabil, inclusiv la viteza wireless prin cablu si Wifi. Pe wifi imi ofera 60 MB/s banda in teste pe wifi, internet primit pe un jaf de laptop de acum 7 ani, mult mai bine decat orice alt router pe care l-am avut, iar prin cablu imi duce 12 MB real pe torrente, adica cam banda pe care o am de 100 Mb/s la abonament. Si a fos tsi foarte ieftin, vreo 60 lei. Tu cred ca ori ai nimerit unul defect, ori nu il configurat prea bine. Seteaza-l pe wifi pe banda N exclusiv, cu 40 mhz, banda dubla. Bineinteles, sa fie in stare placa wifi si a dispozitivelor client sa inteleaga banda N exclusiv si dubla de 40, nu e 20.

Anonim

ce treaba are banda de net cu semnalul

Anonim

Ti-am raspuns separat , la cele doua idei din diferite din comentariul tau. Ai postat doua idei.
Pe de alta parte, daca tot ai adus vorba , sa stii ca intr-adevar, banda de net e direct proportionala cu puterea semnalului. Un semnal mai slab determina erori de transmisei, mai multe cereri de pachete si deci scaderea transferului real intre router si dispozitivul conectat Wifi. De aici rezulta ca da, are treaba, cu cat semnal e mai bun, cu atat va rezulta o viteza mai buna si deci banda de care beneficiezi practic e mai buna decat la un semnal mai prost.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile