marți, 17 februarie 2015

Televiziunea de business Canal 33 a obținut licența de la CNA

Solicitarea societăţii Canal 33 Network SRL de acordare a unei licenţe audiovizuale pentru difuzarea prin reţele de comunicaţii electronice a televiziunii de business Canal 33. a fost aprobata cu unaimitate de voturi de catre CNA, anunță Mediafax, care mai precizeaza ca de alte patru alte ori a fost anterior respinsă solicitarea, invocându-se printre altele inconsistenţa proiectului.


In motivarea adresata catre CNA s-a explicat că în România există o precaritate a informaţiei în domeniul financiar-economic si astfel este oportună şi necesară apariţia unui "post de business serios", o televiziune "profesională, elegantă şi curată", dupa cum a spus Alexandru Răducanu în şedinţa CNA de marţi, explicand: "Am făcut şi un demers de afiliere la CNN în toamna anului 2014. Acum avem un statut de afiliere la CNN ca şi post de business tematic".

El a mai spus că televiziunea Canal 33 va difuza, zilnic, mai multe jurnale de business şi o serie de emisiuni, care vor contribui la sporirea educaţiei financiare a populaţiei. De asemenea, televiziunea ar urma să difuzeze emisiuni de interes public, precum "Rom de succes", "Forumul maghiar de afaceri" şi "De veghe patriei".

Potrivit lui Alexandru Răducanu, investiţia iniţială în lansarea Canal 33 se ridică la 300.000 de euro, urmând ca o altă sumă de 200.000 de euro să fie atrasă dintr-un credit bancar.

Studioul Canal 33 se află în cartierul Militari din Bucureşti, iar echipa televiziunii va fi formată din peste 70 de persoane.

După primirea licenţei, Alexandru Răducanu a declarat pentru sursa citată că televiziunea Canal 33 ar urma să fie lansată în următoarele luni ale acestui an. Alexandru Răducanu activează pe piaţa media din România de mai mulţi ani, fiind fondatorul publicaţiilor Business Woman şi The Marketer.

UPDATE 5 februarie 2016: CNA a respins prelungirea termenului de intrare în emisie si licența televiziunii Canal 33 a fost retrasă.


Un comentariu despre subiectul „Televiziunea de business Canal 33 a obținut licența de la CNA”:
Anonim

in sfarsit ceva de calitate, the money channel este expirat rau, era francu 4.5 si ei vb de franc la valoarea de 4.3, abia peste 2 zile auzisera si ei ca era lumea in strada din cauza francului elvetian

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile