marți, 19 mai 2015

Voltaj reprezintă România în semifinala Eurovision 2015 de astăzi

În această seară, de la ora 22:00, pe TVR 1, TVR HD, TVRi si online pe TVR Plus va fi transmisă prima semifinală a Eurovison 2015.

Voltaj, ce va reprezenta țara noastră, va evolua pe scena cu melodia "De La Capat/ All Over Again". Membri trupei sunt multumiti de imbunatatirile aduse evolutiei lor pe scenă, ce le-au discutat cu organizatorii. Aceste noi modificari vor ajuta la o mai bună "transmitere a emoției mesajului", conform opiniei trupei, a cărei melodie are ca tematică milioanele de copii din România, despărțiti lungi perioade de timp de părinții care muncesc în străinătate.

Pe 21 mai va avea loc a doua semifinală, iar sâmbătă, pe 23 mai 2015, va avea loc finala.

Aceasta va fi cea de-a 60-a ediție a concursului muzical Eurovision. Concursul se va desfășura în Austria ca urmare a victoriei Conchitei Wurst la concursul din 2014 cu piesa "Rise Like a Phoenix". Evenimentul va avea loc în Viena, în urma unei licitații câștigate de acest oraș. De asemenea, sala aleasă este Wiener Stadthalle. Este a doua oară când Austria organizează Eurovisionul, prima dată fiind în 1967. În cadrul unei întâlniri între televiziunea gazdă ORF și EBU, echipa ce se va ocupa cu organizarea a fost prezentată. Edgar Böhm, care este și Head of Entertainment la ORF, a fost ales ca producător executiv.

Pentru prima data in 12 ani, Ucraina a ales sa nu mai participe in concurs, in timp ce Cipru, Serbia si Republica Cehă revin dupa pauza de 1 an, respectiv 5. Aceasta editie marcheaza si debutul Australiei in concurs, in semn de recunostinta pentru cei mai bine de 30 de ani de transmitere a Eurovision-ului pe micile ecrane. In caz de castig, televiziunea australiana SBS va alege un oras european apt de a gazdui evenimentul si va ajuta in organizare.


5 comentarii despre subiectul „Voltaj reprezintă România în semifinala Eurovision 2015 de astăzi”:
Anonim

Mult suces Voltaj!!!

Anonim

Gata , ne-am calificat in finala!!

Anonim

ce bataie de joc cu eurovisionul acesta, un concurs in care de cel putin 10 ani politica isi spune cuvantul iar Romania niciodata n-o sa-l castige. daca ar fi sa ne respectam ca tara si ca popor n-am mai trimite reprezentant pentru aberatia asta de concurs

Anonim

@Anonim - 20 mai 2015, 07:14
Subscriu!

Anonim

De castigat slabe sanse ca Romania sa castige vreodata, dar au fost concurenti de-ai nostri care au ajuns pe locul 3, la cateva (foarte putine puncte) de locul 2. Deci totusi cateodata are rost sa trimiti reprezentanti la acest concurs.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile