marți, 28 august 2018

Epic Drama în aplicația Digi Online pentru Android și iOS, plus în platforma web

Televiziunea Epic Drama a fost introdusă în grila de canale a aplicației Digi Online. Am verificat în versiunea pentru sistemul de operare Android (update: și pentru IOS, conform confirmărilor de la comentariile prezentei știri).

Postul tv are inclusă subtitrare în limba română și funcționează în toate cele trei versiuni de calitate a imaginii (LQ, MQ si HQ).

UPDATE 31 august 2018: Televiziunea Epic Dama a fost adăugată și în grila versiunii web (accesibilă prin web browser la adresa digi-online.ro) a platformei Digi Online.

26 de comentarii despre subiectul „Epic Drama în aplicația Digi Online pentru Android și iOS, plus în platforma web”

 1. e si pe satelit la rcs rds, e si in aplicatie, deci urmeaza clar si pe cablu curand

  RăspundețiȘtergere
 2. Nu neaparat sa intre pe cablu si la posturile cu documentare din aplicatie este reality care pe cablu nu este da' pe satelit este ;)

  RăspundețiȘtergere
 3. Am verificat și în versiunea pentru sistemul de operare iOS.

  RăspundețiȘtergere
 4. Ai verificat si pe iOS, foarte bine, dar care este rezultatul verificarii pe iOS? Au adaugat Epic Drama in aplicatia pentru iOS?

  RăspundețiȘtergere
 5. cum vine asta au bagat mai intai Epic Drama în aplicația Digi Online pentru Android și iOS , pai trebuia sa bage mai inti pe cablu digital cei de la DIGI ro , asta chia cai ceva diferit pe deandoaselia , si pe cablu digital pe cand o sa bage Epic Drama , dar cei pana la urma canalul asta ca nu prea am inteles ie canal de filme seriale sau documentare ce este ( ca pe saitul de cinemagia ro este bagat la sectiunea de filme ) .

  RăspundețiȘtergere
 6. Este un canal de seriale

  RăspundețiȘtergere
 7. Epic Drama este un post care difuzeaza in mare parte seriale de diferite genuri, printre care razboi, mister, politica, adaptari literare, actiune, aventura sau istorie.

  RăspundețiȘtergere
 8. Este carianta HD sau SD a acestui post ??

  RăspundețiȘtergere
 9. De ce ar trebui ca postul mai intai sa fie pe cablu si apoi in aplicatie? Poate ca vor sa extinda grila de posturi a aplicatiei, eventual si cu posturile Discovery si ce se mai cere si sa inceapa sa ceara bani pe ea.

  RăspundețiȘtergere
 10. Il vrem prin cablu digital nu prin asa ceva la rds rcs....

  RăspundețiȘtergere
 11. Introduceti la Digi TV Cablu Epic Drama,AMC,Jimjam, CBS Reality

  RăspundețiȘtergere
 12. E varianta SD, daca era varianta HD, scria HD in nume.

  RăspundețiȘtergere
 13. Digi Online e genul de aplicație cum au si alti operatori, pentru care nu se cere bani abonatilor.

  RăspundețiȘtergere
 14. pentru FEL IPE, EPIC DRAMA HD E DEJA PE DIOGI TV SATELIT, CBS REALITY E SI EL PE DIGI TV SATELIT DE CATIVA ANI BUNI.

  RăspundețiȘtergere
 15. Se referă la Digi Cablu unde nu este CBS Reality și Epic Drama.

  RăspundețiȘtergere
 16. Il vrem si prin cablu la Rds

  RăspundețiȘtergere
 17. tipic romanesc.
  apare un post tv, sa fie in cablu, ca e muasi

  RăspundețiȘtergere
 18. Epic Drama e si in platforma Digi Online pentru Windows

  RăspundețiȘtergere
 19. Poate vrei sa spui ca in platforma pentru browsere de internet ( Chrome, Firefox etc), ca in aplicatia din Windows Store nu este.

  RăspundețiȘtergere
 20. In aplicația Windows Store foarte multe posturi lipsesc fata de platforma pentru browsere de internet. Aici nu prea își dă interesul cei de la tehnic să adauge acele posturi care lipsesc de ceva timp.

  RăspundețiȘtergere
 21. Normal ar fi fost sa fie introdusa aceasta televiziune in reteaua de cablu. Cine sa stea sa vizioneze cu orele filme pe telefon ? Isi strica vederea in cateva saptamani.

  RăspundețiȘtergere
 22. Pe cablu digital ar putea introduce și tnt hd. Cinemax 2 hd epic drama hd

  RăspundețiȘtergere
 23. Un TNT HD ar fi mai bun :)

  RăspundețiȘtergere
 24. canalele tv de filme : TNT , Paramont Channel , Film Café , Pro Cinema = aceste canale sunt cam degiaba de ce ca dau in reluari de 1000 de ori , si ca da foarte multe filme vechi de cand era bunica fata mica ; singurele canale in care vezi premieri de filme noi si extra noi si mai spre noi sunt HBO1 , HBO2 , HBO3 , Film Now ( fostul digi film ) si TV 1000 , atat ; noroc cu astea ca altfel nai ce vedia in materie de filme artistice mai spre noi si noi + extra noi premieri ale momentului din 2017 , 2016 de cinema , etc .

  RăspundețiȘtergere
 25. cand avem si noi acest post tv in grila rds prin cablu...?

  RăspundețiȘtergere

☑ Sunt de acord cu Regulamentul comentariilor.

Top 5 articole în ultimele 7 zile

Operatori tv și de telecomunicații din România

AKTA (80) Digi (590) Focus Sat (268) FREESAT (26) iNES (27) Nextgen (85) Orange (241) Telekom (322) UPC (280) Vodafone (89)